Livesändning tillsammans med Cecilia från GLOWiD

 • | Frida

I måndags hade jag och Cecilia från GLOWiD en livesändning tillsammans. Vi pratade om koreansk hudvård och inte bara specifika produkter utan vi fokuserade på smarta produktkombinationer, Cecilia gav mig alla sina bästa tips & trix och jag vill såklart dela dom med er!

De bästa produktkombinationerna

Hyggee All-In-One Essence + Royal Vita Propolis 33 Ampoule skapar en så härlig mask, maxar både lyster & fukt till huden! Har du en väldigt känslig hud är en annan serumkombination Fresh One Step Facial Essence + Safe Me. Relief Moisture Green Ampoule som istället med grön propolis har en stärkande egenskap på en skör hudbarriär.

Ytterligare en fin duo för den torra, sköra huden är Midnight Blue Calming Cream & Rich Moist Soothing Cream, mixa på handryggen och applicera sedan på huden, ger en jättefin återfuktning till en torr hud och tillsammans ges huden en superhärlig svalka om den är rodnad och blossar. Inte tala om hur härlig konsistensen blir av dessa två tillsammans!

Vill du ta ditt c-vitamin serum till nästa nivå, mixa i Polyphenol In Propolis 15% Ampoule, en lika fin antioxidant som c-vitamin som skapar magisk lyster samt jobbar så fint spänstgivande på huden. En annan kraftfull antioxidant är Idebenone, som i Idebenone Lifting Ampoule, ingrediensen har denna gula nyans naturligt och arbetar mer kraftfullt än c-vitamin, hela 4 gånger! Skyddar mot yttre faktorer, bromsar ålderstecken och tillsammans med ceramider ges huden en fin återfuktning och fantastisk lyster.

Smarta användningstips

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask har en härligt bouncy formula, en så kallad shape memory-formula vilket betyder att formulan återställer sig till sin ursprungliga form i förpackningen efter en stund. Detta är en riktig multitasker, kan användas som primer, mask och återfuktare morgon och kväll.

Att vänja in produkter & ingredienser, här kommer ett supertips! Är du känslig för c-vitamin så mixa det med ditt fuktserum, Freshly Juiced Vitamin Serum & Rich Moist Soothing Serum är fina kompisar, boostar dessutom med ytterligare fukt & lyster.

Att mixa produkter generellt på handen innan applicering förkortar och effektiviserar rutinen!

Jag mixar gärna Hyggee All-In-One Essence + Royal Vita Propolis 33 Ampoule och använder som en nattmask. Mixa på handryggen och applicera ett rikt lager över huden. 3-4 pump av All-In-One Essence & 2-3 droppar ampoule.

Fiendeduon mot envisa porer

Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish är en riktig hejare på envisa pormaskar och orenheter med sitt svarta socker. Vad jag gillar med denna är dess återfuktande innehåll, huden blir så mjuk och len efter användning. Plussa på Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil och du får ytterligare djuprengöring av huden och fin återfuktning av oljorna.

Cecilias bästis-duo

Jag frågade Cecilia om hennes favoritkombination, hon var snabb i att nämna denna bästis-duo, Klairs Supple Preparation Facial Toner + Mandelic Acid 5% Skin Prep Water som milt exfolierar huden med mandelsyra. Använd Mandelic Acid 5% Skin Prep Water  på en bomullspad och svep över huden efter rengöring, följ upp med Supple Preparation Facial Toner, huden är i det steget som bäst mottaglig för fukten och hudens pH balanseras fint. Känner ni till den koreanska klassikern, 7 skin method, att klappa in sin toner i sju omgångar. Perfekt för den yttorra huden eller för den fetare & acnebenägna huden som behöver mycket fukt.

Glass skin look

Nu vet jag vet hur man får till en snygg glass skin look efter en förmiddag med Cecilia. Hemligheten är att mista huden mellan varje hudvårdssteg i sin rutin. Jag testade själv denna 5an:

 • By Wishtrend, Mandelic Acid 5% Skin Prep Water
 • Klairs, Supple Preparation Facial Toner
 • Hyggee, All-In-One Mist
 • Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask
 • Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule som primer, fördela en droppe på pek, lång & ringfinger, värm upp mellan fingrarna och dutta på ansiktet höga partier som highlightereffekt.

signatur frida

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 svar till “Livesändning tillsammans med Cecilia från GLOWiD”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Alexandra skriver:

  Älskar dina inlägg kan du inte göra ett med din rutin ? Så nyfiken

 2. Ranveig Lie skriver:

  Er denna Glass skin look lika populær? Har hørt nyss om at den er på veg ut, og huden skal være litt mattere nå. Jeg vet inte, men har hørt talas om dette 🙂

  • Frida skriver:

   Hej Ranveig, Helt riktigt så är en matt look mer trendig men jag gillar glow och jag tror inte riktigt den trenden kommer försvinna helt 😉 Kram

 3. D skriver:

  Till Frida,
  Du publicerade en film om detta, var hittar jag den?

  Mvh,