Lyckas med din brun utan sol

  • | Frida

Om din BUS blir ojämn, fläckig och försvinner alldeles för snabbt beror det troligtvis på att huden antingen inte blivit ordentligt peelad innan BUS-tillfället eller att huden är ojämnt återfuktad. Läs vidare för knepen att lyckas med din brun utan sol.

BUS

Planera för bäst BUS resultat

För absolut bästa och mest hållbara resultat så förbered dig inför ditt BUS tillfälle. Gardera dig! Gärna två dagar innan den dagen du tänkt BUSA dig. (två dagar kan vara att ta i,  en dags förberedelse gör din brun utan sol snyggare än ingen förberedelse alls, men är du lite torrare i din hud så kan resultatet bara bli bättre med mer förberedelse.)

BUS

  • Dag 1 – Peeling, bort med alla trötta och gamla hudceller som annars kommer hindra ditt resultat för att bli jämnt.
  • Dag 1 & 2 – Fukt, Återfukta huden efter peeling tillfället och dagen därpå för att få ett jämnt resultat av din brun utan sol. Glöm inte partier som kan vara extra torra, såsom anklar, knä och armbågar. Ceramide Body Butter passar perfekt då!
  • Dag 3 – Återfuktning & BUS, Huden är på djupet återfuktad och alla trista hudceller är long gone. Din brun utan sol kommer fästa sig jämnt och hållas snygg i flera dagar! Min transparenta James Read H2O Hydrating Mousse förser även den med fin återfuktning. Applicera med med en appliceringsmit vilket också underlättar att resultatet blir jämnt och snyggt.

Få ett långvarigt resultat

Underhåll din BUS med BUS! Jag varvar min mousse som ger en djupare gyllene ton med Neroli Bigarade Gradual Glow Lotion från Decleor som har en mildare brun utan sol effekt:

1, Förser huden med fukt och motverkar torrhet vilket annars gör resultatet ojämnt över tid.

2, Huden bibehålls snyggt gyllenbrun längre tills det är dags för nästa brun utan sol tillfälle med min mousse.

BUS

BUS för händer och fötter

Det är mer ofta än sällan att resultatet av min BUS blir ojämn på fötter och händer. Trots peeling och återfuktning är det alltid ett lotteri jag förlorar! Det är svårt att få ett jämt resultat med en mousse, gel eller lotion. För ett snabbt men också snyggt & jämnt resultat använder jag istället min Vita Liberata Fabulous Taning Mist på fötter och händer – En doftfri lätt mist anpassad både kropp och ansikte, perfekt brun utan sol som ger solkyssta händer och fötter.

BUS

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.