Min kroppsrutin med 2 SKINCITY skincare nyheter

 • | Frida

Önskar man inte huden lika sammetslen och mjuk som känslan av mjuka textilier, som sina mysiga loungewear? SKINCITY skincare nyhet Ceramide Body Butter är så fint mjukgörande för alla, men framförallt den torra huden. En balmig textur som så fint absorberas av huden och lämnar huden på djupet återfuktad och mjuk. Ett perfekt nytillskott till min kroppsrutin!

scscbody

Min minimalistiska kroppsrutin

Ceramide Body Butter

Under året som gått med hemmakontor har jeans sedan länge byts ut mot bekväma loungewear. På senaste tiden har också alla mina body lotions byts ut mot body butters. Min hud behöver definitivt fukten och näringen ett body butter ger över en lotion, Ceramider som i Ceramide Body Butter kan förklaras som murbruket mellan hudens celler. Ingrediensen stärker hudens barriär och låser in fukten och näringen tillsammans med sheasmör och glycerin, fuktmästarna! Jag älskar alla SKINCITY skincares produkter med kollodialt havre, det arbetar så fint reparerande och lugnande på huden. En balmig doftfri textur, på samma gång lätt och fluffig som smidig absorberas av huden trots sitt rika innehåll. Bibehåller mer fukt, mjukgör och stärker min fortfarande vintertorra hud. Ett balm istället för en lotion är en positiv uppgradering av min kroppsrutin.

scscbody

Tänk er en textur som mjukglass, ett av de mjukaste balm jag använt.

Vikten av peeling

Äntligen börjar vi känna våren i luften men huden är fortfarande vintertorr, denna peeling hjälper både avlägsna det torra och ge huden näringen den saknar. Codage Exfoliant Balm är alltid en bästis i kroppsrutinen denna torra och kalla årstiden på året!

Lyx i kroppsrutinen

Väldoftande, smidig och intensiv återfuktning. En lyxprodukt från iS Clinical, Youth Body Serum! Lyx som kroppen definitivt är värd. 😊 Jag använder denna även ensam då och då. Mistar över huden och masserar gärna in den lätt. Trots sin väldigt lätta textur känns huden inte stram eller torr! Men som ensam produkt på huden kommer den göra sig perfekt i sommarnecessären.

scscbody

Safe Protecting Roll-On Deodorant

Om jag inte är klädd i mysiga loungewear så är det träningskläder. Då bär jag alltid min Safe Protecting Roll-On Deodorant, snabbabsorberande och väldoftande från tangerines, söt och frisk. Många känna nog igen doften från NMF Hydrating Bodymist. Magisk doft! Jag gillar när det är en röd tråd doftmässigt i en produktserie.

scscbody

Skillnad mellan deodorant och antiperspirant

Safe Protecting Roll-On Deodorant är en alkoholfri antiperspirant vilket minskar mängden du svettas. Det genom Aluminiumsalt produkten innehåller, det är vad som skiljer antiperspirant från deodorant. En deodorant är en väldoftande produkt men minskar inte svettningen. Safe Protecting Roll-On Deodorant passar alla som söker dubbelfunktionen, frisk doft och fräsch känsla hela dagen. Jag använder inte dagligen parfym och då använder jag gärna en väldoftande deodorant. Bisabolol, allatoin och sheasmör lugnar och mjukgör också väldigt fint, jag kan ofta annars uppleva torrhet, irritation och eksem i användning av vissa deodoranter, men inte med Safe Protecting Roll-On Deodorant.

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Min kroppsrutin med 2 SKINCITY skincare nyheter”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Mikaela skriver:

  Hej Frida! Tack för bra blogginlägg! Jag har en fråga. Jag älskar verkligen ACTIVE BODY EMULSION, den känns inte kladdig och går snabbt in i huden. Och den återfuktar verkligen! Som sagt, jag älskar den! ☺️
  Hur tycker du att body butter som du skriver om är i jämförelse med den?
  Tack!

  • Frida skriver:

   Hej Mikaela, Vad kul att du gillar inlägget, Active Body Emulsion är verkligen magisk! Så härligt att den är så lätt absorberande. Ceramide Body Butter är lite rikare och känslan består något på huden efter applicering. Men har du partier du är lite extra torr så kommer du trivas även med denna. Behagligt lätt för att vara ett balm. 🙂 🙂