Mina FOREO’s

 • | Frida

FOREO har lanserats hos Skincity, det är jag så glad för! Deras produkter har jag använt i två år. Min Luna Mini använder jag regelbundet. Huden blir så mjuk och det ger verkligen en förstärkt effekt till din hudvårdsrutin. UFO 2 är en annan kompis i mitt badrumsskåp. Snabb, smidig, effektiv, högteknologisk sheetmasking! – Allt efter hudens behov där och då. FOREO som grundades 2013 och vunnit över 200 utmärkelser har flera redskap och produkter som höjer lyxen i ditt hemmaspa.

foreo

Ta din rengöring till nästa nivå

En Luna passar alla hudtyper och hudtillstånd, med sin fina, milda silikonborste sveps orenheter bort från hudens yta och porerna djuprengörs. Alla redskap är gjorda av ultrahygieniskt silikon som är ett icke-poröst material vilket gör att bakterier inte frodas.

Jag placerar min rengöring direkt på min Luna Mini och fördelar snabbt produkten över ansiktet för att sen arbeta över ansiktet pari för pari med start på kinden för att därefter följa ansiktets lymfflöde. Min Luna Mini vibrerar till en extra gång när det är dags att byta till nästa parti av ansiktet. 1 minuts rengöring och samtidigt ges huden en härlig massage av vibrationerna. Alla produkter i Luna sortimentet är 100% waterproof – perfekt att ha stående i duschen.

foreo

Skillnader mellan Luna-sortimentet 

På skincity har vi dessa varianter av FOREOs Luna, detta skiljer dom åt:

 • Luna 3 – Tre färger med olika struktur av borsten som anpassar sig olika hudtyper och tillstånd. Rengöring på Luna 3s framsida, massage och applikator på baksidan. Det finns 4 olika massagelägen som stimulerar hudens kollagen för en fastare och klarare hudton. Massageläget används ihop med Foreo-app
 • Luna Mini 3 – Har två rengöringslägen, 60sec och 30 sec – Glow boost mode! Färg efter eget tycke, här är rengöringsborsten likvärdig oavsett färg. Skillnaden här är att rengöringsborste finns både på framsida och baksida, baksidans struktur är något grövre anpassad en blandad/fet hudtyp. Perfekt för t-zonen.

Maska på 90 sec med UFO

En UFO är för personen som önskar snabb, enkel men effektiv boost till sin hudvårdsrutinen. Sådana stunder har hudvårdsnörden inom mig också. 😉 Det finns masker för olika hudtillstånd och tillsammans med UFOs t-sonic pulsering och 8 olika ledljus förhöjs effekten av din mask.

 • Thermo-terapi – Värmande ledljus som öppnar porerna och underlättar absorption av maskens ingredienser till hudens djupare lager.
 • Cryo-terapi – (Finns bara för UFO 2) Kylan kapslar in ingredienserna och ger en ökad lyftande och spänstgivande effekt samtidigt som porer minimeras och svullnad dämpas. Tillsammans med FOREOs app i din telefon synkas ledljusen med vald mask, din UFO sköter resten av jobbet, det ända du behöver göra är att njuta av värmen och kylan som sprids över huden.
 • T-sonic pulseringar – Skapar en skön massagen för huden och underlättar även absorptionen av din ansiktsmask.
foreo

Mitt förråd av Foreo-masker. Senaste favoriten är närande Manuka Honey Face Mask, en söt och blommig doft med en hint av vanilj

Det finns en rad olika masker, allt utefter vad just du önskar arbeta på. Aktivera masken med din UFO genom att skanna maskens streckkod och telefonen säger åt din UFO hur den ska arbeta över huden med T-sonic pulseringen och ledljus-terapin.

Har ni hittat en FOREO-favorit?

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Mina FOREO’s”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hanna skriver:

  Så sugen på en foreo ufo. Men skillnaden på ufo 2 och ufo 2 mini?

  • Frida skriver:

   Hej Hanna, Ett så härligt redskap till sin rutin. Jag gillar UFO för att den både arbetar med de värmande och kylande effekterna på huden tillsammans med pulseringarna. UFO mini 2 arbetar bara med värmen och pulseringarna. Det finns även lite fler masker att välja mellan till UFO – det gillar jag, haha! 🙂 🙂 Kram

 2. Emma skriver:

  Hej!

  Har såå länge velat testa foreo, är sugen på att testa foreo ufo MEN det finns så många olika varianter, och vad skiljer dom åt??

  • Frida skriver:

   Hej Emma, Det finns en UFO 2 & en UFO mini 2. UFO 2 arbetar både med de värmande & kylande effekterna på huden tillsammans med pulseringarna, det finns även lite större urval av masker till denna. UFO mini 2 arbetar bara med den värmande egenskapen och pulseringarna. 🙂 Hoppas du ska trivas med den UFO du bestämmer dig för. Kram

 3. Mikaela skriver:

  Hej!
  Jag köpte en Foreo UFO2 precis och älskar den so far. Men jag har två funderingar 🙂

  1) När man maskat klart hur ska jag rengöra apparaten? Kommer den fina guldiga sidan att rosta om man sköljer den i vatten? Måste man torka den torr eller HUR GÖR MAN för att hålla den ren och fin för framtiden då den är dyr.

  2) Är den tålig nog att ligga löst i necessären när man transporterar/reser med sin UFO2? Eller bör man fixa något form av hårt skal/fodral? Återigen vill inte att den ska gå sönder om dem är ömtålig.

  Tack på förhand! 🙂

  • Frida skriver:

   Hej Mikaela, Alla FOREOs devices är vattentäta så att skölja den under kranen efter användning går finfint! Därefter brukar jag torka min ren med en handduk. 🙂 Jag skulle inte säga att den är så ömtålig men man vill ju såklart vara rädd om sina dyra hudvårdsartiklar så kanske den förtjänar en egen lite mindre necessär tillsammans med tillhörande masker att ha med på resan? 🙂 🙂 Kram