OSKIA Citylife

 • | Frida

Se hit OSKIA lovers, detta vill ni inte missa! OSKIA har lanserat en ny serie produkter ni bara måsta ha ett ex av i badrumsskåpet. Om det är något som vi måste skydda vår hud ständigt och dagligen mot så är det yttre faktorer, inte bara solljus och UV-strålar. Jag talar om smuts, avgaser och fria radikaler, partiklar som vi dagligen utsätts för. De såkallade Reactive Oxygen Species, förkortat ROS. Problem solved med OSKIA Citylife serie.

citylife

Vad är en fri radikal?

Kände ni er vilsna redan vid fria radikaler så gjorde jag för ett år sedan ett inlägg om ämnet och vilken skada de gör på och i vår hud! Läs inlägget här, De fria radikalernas värsta fiende – antioxidanter. Snabb genomgång – Fria radikaler och övriga föroreningar så som ozon och rök, flertal partiklar bryter ner våra hudceller. Denna nedbrytning av våra celler påverkar vårt kollagen och elastin. Resultat, förlorad spänst, en trött, känslig, torr och glåmig hud.

City Life

Oavsett om man bor i en stor stad eller ej så är denna smaragdgröna serie Citylife mycket väl passande, ALLA! Men bor du i en större stad är huden extra utsatt, en stad med hög plus innebär mer avgaser, mer smuts, det vill säga mer fria radikaler och andra föroreningar som bryter ner våra hudceller. Dessa skadliga partiklar utsätter vi vår hud för både inomhus och utomhus. Jag var på ett online event där denna fina serie presenterades av grundaren själv Georgie Cleeve, jag är fullkomligt såld på denna trio!

citylife

Serien består av:

 • Citylife Concentrate – Läs denna cocktail av ingredienser, Astaxanthin (en ingrediens med kliniska studier på att motverka oxidation. En antioxidant som är 6 000 gånger mer kraftfull än vitamin C och 550 gånger mer kraftfull än vitamin E!) A-vitamin, B3 (niacinamide) vitamin C. Ingredienser som inte bara skyddar och stärker huden utan även ger en klarare och jämnare ton och hälsosam boost. Allt är kliniskt testat att kunna skydda din hud upp till 98% från yttre skadliga partiklar och stärka din hudhälsa. Detta koncentrat mixas smidigt med annat serum, dagcreme eller foundation. Denna produkt har OSKIA arbetar med i över 2 år berättade Georgie!
 • Citylife Facial Mist – På hemmakontoret kommer denna bli min närmsta kollega, denna kommer stå på mitt skrivbord, finnas i min handväska, vara mitt avslutande steg i rutinen  d a g l i g e n  för att skydda huden från skadliga partiklar både inomhus och utomhus. För att bibehålla maximalt skydd behöver vi återapplicera, precis som vi gör med vårt solskydd under långa soliga sommardagar behöver vi fylla på skyddet och stå emot skadliga partiklar i höst & vinter också. Så mjuk och fin mist, som förutom skyddar huden även förser med fukt & klarhet från hyaluronsyra, niacniamide och vitamin c. Denna är din hud definitivt värd.

citylife

 • Citylife I-Zone Balm – Ett balm som smälter in i huden och lämnar huden mjuk som silke. Försvinnande härlig! Detta är en kanonprodukt under makeup, adjöss till kakig concealer i höst!  Denna produkt används gärna också omkring läpparna, jag använder den även på läpparna. Ett balm för områden som är lite extra utsatta helt enkelt. Formulan har en söt persikofärgad ton och ger en lätt glossig finish från mica, härligt närande från Avokadooljan och ger en naturligt plump av A-vitamin som suddar ut fina linjer omkring ögon -och läppområde. Den här är för allas torra ögonområden och läppar i höst.

citylife

Arbetar man resultatinriktat med sin hudvård är skyddet A och O. Citylife är en god och stark grund att utgå från! Vilken av dessa tre blir ni mest nyfikna på?

signatur frida

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “OSKIA Citylife”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Gina skriver:

  Jippi!
  Gud så kul!!Nu är det dags att handla hudprodukter!

 2. Ulla skriver:

  Ser spännande ut, men skall man också ha solskydd?

 3. Åsa skriver:

  Spännande produkter!