Paulas Choice Brighten & Repair Duo

 • | Frida

En duo från Paulas Choice som jobbar lystergivande & reparerande är så fint passande nu i vår & sommar. Nu är det hög tid att skydda och förbereda huden för solens strålar som är starkare än någonsin. Bokstavligt talat är de inte som starkast just nu, men för vår hud är dom det. Vår hud har ju faktiskt inte sett solljus på väldigt länge, var det inte den mest solfattiga hösten i historien 2019? Låt oss lämna det bakom oss och göra allt vi kan för att njuta så mycket vi bara kan av våren & vårsolen, men också skydda huden så bra vi bara kan. Är inte den här tiden på året den bästa!

Brighten & Repair Duo

En duo som jobbar med framförallt antioxidanter, ni vet den skyddande skölden mot yttre påverkan som fria radikaler, UV och föroreningar. Våra hudcellers beskyddare, rostskyddet för våra celler, de fria radikalernas värsta fiende. Peptider som jobbar stärkande, lugnande också åldersmotverkande, peptidernas superpowers har ni läst tidigare inlägg,  Optimera hudvården med peptider. Detta tillsammans gör Brighten & Repair Duo så fint passande just nu när huden är ovan vid solens starka strålar, dessa två produkterna kompletterar varandra så bra! En bonus är att man får så fin lyster & klarhet på köpet.

Här står jag och solar mig vid husväggen tillsammans med Brighten & Repair Duo från Paulas Choice

C15 Super Booster 

En boost av lyster & skydd. Vet ni hur en booster jobbar? Man kan boosta, alltså mixa den med sin creme eller annat serum man använder, eller om man vill ha den 100% koncentrerad går det bra att använda den direkt på huden. Vad jag gillar med C15 Booster är att den är just så lätt, den finner sig i vilken rutin som helst, omärkbar i rutinen men långt ifrån omärkbar på huden med sin lystergivande & utjämnande effekt på hudtonen.

Det rena C-vitaminet jobbar tillsammans med E-vitamin & Ferulinsyra – en optimal trio av antioxidanter som trivs väldigt bra ihop. Dessa förstärker varandra och gör ett bättre jobb ihop. De förväntande & besvarade resultaten är en klarare & jämnare hudton, späntgivande & motverkande av fina linjer som C-vitamin & peptider jobbar på tillsammans!

RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum

Så otroligt mjuk och sammetslen i sin formula! Innehåller en ordentlig cocktail av antioxidanter och lugnande peptider som dämpar rodnad och inflammation. RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum är framförallt fint passande nu i vårsolen för att ge huden lite extra kärlek, omsorg och beskydd mot de starka UV-strålarna.

Ni vet hur jag gillar en produkt man kan använda på flera sätt, detta är en sådan produkt. Ha den tillsammans med din C15 Booster innan din dagcreme och UV-skydd, dessa två lättabsorberande kompisarna tillsammans ger en så fin finish på huden. Den har även en grym primereffekt pga sin silikonbas, ger ett snyggt utslätande resultat innan makeup.

Nu är ni mer än redo att njut av de värmande och härliga solstrålarna!

signatur frida

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Paulas Choice Brighten & Repair Duo”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. May Britt skriver:

  Hej.
  Just en fråga blir det inte för mycke c vitamin när det oxå är c vitamin i srrumrt.
  Bare en tanke.
  May Britt

  • Frida skriver:

   Hej May Britt, C-vitamin är en aktiv ingrediens och självklart ska man inte arbeta med allt för mycket av ingrediensen om huden ej tolererar det. Dessa två tillsammans är gjorde att kunna arbetas tillsammans och det blir inte för mycket av c-vitaminet. 🙂