Pressevent med Makethemake

  • | Frida

För två veckor sedan var jag en hjälpande hand på ett pressevent för Makethemakes nya makeup, så mysig och idyllisk plats mitt i stan under bar himmel & Stockholm visade sig verkligen från sin bästa sida den eftermiddagen.

MTM pressevent

Besökarna anlände till den mysiga lilla innergården och möttes av denna maffig MTM loggan.

MTM pressevent

Vid såhär fina produktbord fick varje besökare en konsultation och rätt nyans och produkter rekommenderad för sin hud & önskemål.De fick såklart också klämma och känna på alla fina produkter.

Jag i MTM shopen på presseventet

Jag och min kollega Madelene jobbade tillsammans i lilla makethemake shopen där vi plockade ihop skräddarsydda goodiebags till besökarna.

MTM pressevent & fina goodiebags

Varje besökare fick en tom men såhär cool goodiebag som i shopen fylldes med makeup i rätt anpassad nyans för varje enskild person.

Mina favoriter från Makethemake

Så mycket nytt och det bästa (enligt mig) har nyligen lanserats! 😉 Besökarna fick också en tjuvkik på flera av nyheterna som vid eventet inte lanserats ännu. Jag är sedan länge väldigt förtjust i Makethemakes borstar och använder allihopa!

Squalane Soft Compact Foundation

I samband med eventet fick jag testa MTMs två nya foundations. (Jag använder nyans N3 i alla baser.) Jag har aldrig testat en pressad foundation tidigare. I ärlighetens namn tänker jag mig en kackelerad och kakig bas bara jag ser en pressad foundation men dra mig baklänges så bra! Ger en lite mattare & mer fulltäckande finish (men ändå fin lyster, squalane i denna produkten gör verkligen sitt jobb!) i några snabba drag med Pressed Powder Brush. No more bad skindays, med denna basen kan du till och med blurra bort ett dåligt humör!

Vitamin B Flawless Filter Foundation

Deras flytande foundation var den andra foundation jag fick testa innan eventet, den haffade jag snabbare än blixten när den lanserades! Smälter samman med huden så fint, jag använder Sheer Foundation Brush tillsammans med produkten (jag har nyans N3) och det ger en fin medeltäckning och lyster till huden. En vinnande duo!

MTM event

Till vänster utan makeup, till höger Vitamin B Flawless Filter Foundation & Vitamin E Illumination Balm som highlighter samt på läpparna.

Vitamin E Illumination Balm

Denna lilla härligheten har blivit en produkt jag alltid avslutar min makeuprutin med. Ger en riktigt fin lyster till huden, det går verkligen att trolla fram en glöd i huden med denna! Jag har länge använt highlighters för lysterns skull men också för att ge det där lilla extra till basen. Jag har aldrig varit riktigt förtjust i cremeiga varianter. Eller helt ärligt, aldrig testat 😉 men denna ger så fint naturligt glow, utan att det blir glittrigt vilket det lätt blir med highlighters i puderform.

Hyaluronic Glos Pot + Vitamin E Bouncy Bronze Gel = snyggaste sommar makeupen

Med kompisen Hyaluronic Gloss Pot & Vitamin E Bouncy Bronze Gel kan man verkligen få till den där no makeup looken, den här duon kommer jag använda väldigt mycket i sommar på min semester, hur smidig kan en makeupbas bli!? Ger en daggig lyster och solkysst ton till huden, det gillar man ju!

MTM pressevent

Favoriterna blir fler och fler från MTM men det jag gillar med märket som helhet är, förutom att det är hudvårdande, att de också är multifuktionella och det är basen det handlar om. Makeup är en svårnavigerad kategori tycker jag & kommer alltid tycka men är det något jag alltid söker efter så är det en snygg bas, det tycker jag dom lyckats med!

Har ni hittat några favoriter än eller har jag väckt ett litet ha-begär hos er efter någon produkt? 😉

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Pressevent med Makethemake”

  • (3) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin skriver:

    Sjukt intressant läsning, tummen upp!

  2. Monica skriver:

    Kanonbra