Sheetbra att ha i semesternecessären

 • | Frida

Soliga, varma & långa sommardagar, som man längtat! Många är kanske några veckor in på sin semestern redan, kroppen och knoppen får äntligen sin tid att slappna av och återhämta sig. Även om huden slipper den bitande kylan och kalla vinden så är sommaren & solen också tuff mot vår hud. Jag har sheetmasken som passar olika tillfällen i sommar.

Sheetmask för alla tillfällen

Sheetmasks är smidiga och smarta att kunna ha med sig i semesternecessären nu i sommar. De tar ingen plats men du får mycket produkt för den lilla plats den tar. Passande efter att en stark sol fått huden att törsta efter fukt eller som lämnat huden rodnad efter njutbara timmar i solen. Ett fuktigt klimat som lätt täpper till porerna, eller behöver du en quick-fix inför grillfesten efter en dag i hängmattan. Jag har en sheetmask för alla tillfällen.

Afterbeach sheetmask

Joanna Vargas Euphoria Face Mask – Det är svårt att inte tycka om Joannas lyxiga sheetmask! Bra passform och mycket essence som räcker även till hals, dekolletage och även ben eller armar. Euphoria Mask är lugnande och närande, rik på ingredienser som aloe vera, pantenol och allantoin som ger ett direkt men också långvarigt lugnande och återfuktande resultat. Euphoria Mask dämpar rodnad och irritation effektivt, fint passande mask efter en lång njutbar dag i solen som fått huden att blossa. Hett tips är att förvara sina sheetmask i kylskåp för just en extra svalkande känsla.

Lyxig fuktbomb

Verso Deep Hydration Mask – Jag gillar Versos hydrogelformula av arket extra mycket, så mjukt och skönt mot huden som ger en extra lyxig känsla. Deep Hydration Mask maxar återfuktningen till huden och stärker även hudens förmåga att bibehålla fukten med varumärket patent kallat Artificial Moisturizing Factor (AMF)

Quick-fix från Dr.Ceuracle

Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis Anti-Oxidant Mask – Propolis förknippar jag med glow och superantioxidant, en så snygg kombo! Återfuktande, stärkande och lystergivande Royal Vita Propolis Anti-Oxidant Mask passar utmärkt för tillfället man önskar sudda ut den trötta, torra huden för en direkt energikick! Triss i antioxidanter och lystergivare, propolisextrakt bidrottning-gelé och c-vitamin.

The Pore minimizer

Cliniccare X3M PURE PORE Minimizer mask – Ett svart ark maxad med fuktgivande ämnen men även kol, ni vet ingrediensen som arbetar som magneter på orenheter i porerna. X3M PURE PORE Minimizer mask har en given plats i min necessär i sommar. Min hud blir lätt tilltäppt under sommaren, värme och fuktigt klimat kräver sin djuprengöring då och då. Kolet i masken lämnar huden klar och kontrollerar överskottstalg.

Trevlig sommar hörrni!

signatur frida

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Sheetbra att ha i semesternecessären”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anna skriver:

  Hej! Du skriver mycket om kost till huden. Hur brukar dina måltider se ut? Frukost, lunch, middag och där i mellan? Med var ser du mest skillnad om du tillsätter eller tar bort?
  Kram Anna

  • Frida skriver:

   Hej Anna, Ledsen för sent svar! Haft lite sommarledigt och behövlig skrämvila! Min kost är otroligt varierad och är mycket en periodare när det kommer till olika rätter/råvaror jag äter. Min kropp och hud mår absolut bäst av mycket vätska, frukt och grönt. Då känns kropp och knopp pigg och alert vilket också skapar en likvärdig utstrålning! Jag har nyligen fått diagnos celiaki så att plocka bort gluten har gjort en enorm skillnad för mig. 🙂 Kram

 2. Anki skriver:

  Hej,
  Har du något tips på hur man kan få maskerna att passa ett större och bredare ansikte? Jag har hittills inte testat någon mask som passar mitt ansikte. Hålen för ögonen sitter för tätt. Hålet för munnen är för litet. Passformen över näsan brukar vara sådär, får inte masken att ligga mot huden. Har försökt att klippa upp öppningarna lite men det blir inte superbra. En mask kostar ju en slant så man vill ju få ut det mesta av den.
  Hälsningar Anki

  • Frida skriver:

   Hej Anki, Ledsen för sent svar! Haft lite sommarledigt och behövlig skrämvila 🙂 Intressant fundering, det är svårt detdär, vissa passformer är verkligen inte optimala, det håller jag med dig om. Jag skulle satsa på de masker som är två delade. Mycket lättare att kunna ”dra” lite i dom och passformen blir betydligt mycket bättre! Favoriter jag har där är, By Wishtrends Hours Long Moisturizing Gauze Sheet Mask & Versos Deep Hydration Mask