Skincity på Bröllopsmässan i Malmö

  • | Frida
I helgen har jag och mina två kollegor Elin och Emelie varit på Bröllopsmässan i Malmö. Vi bodde på mysiga Radisson Blu i Lund och för mig som tidigare inte varit i varken Lund eller Malmö var det kul att få besöka båda städerna! Skincitys egna cykel gjorde debut på mässan och våra fina Kokeshis var såklart med.

Radisson Blu i Lund

På fredagseftermiddagen anlände vi till Radisson Blu, vi blev sött välkomnade av frukt, choklad och lemonad som vi mumsade på innan vi tog oss till mässan för lite prepp inför mässans start lördag morgon.
Vi har fått träffa så många glada brudar, tärnor & brudgummar under denna helgen och Radisson Blu ska ha en guldstjärna för deras sköna sängar, jag har sovit som en prinsessa! Vi har startat dagarna med fantastisk hotellfrukost i mysig miljö med levande ljus och fint ljusinsläpp och sett solen gå upp. Lund & Malmö har bjudit oss på två soliga dagar!
Jag tar en ingefärashot varje morgon så blev extra glad av denna fina lilla hörnan på frukostbuffén!
Ljusa fräscha och rymliga badrum med stora speglar sätter guldkant på en hotellupplevelse för en hudterapeut!
Nästa anhalt är Bröllopsmässan i Göteborg, jag tackar och bockar för denna härliga helg och extra tack till hotellet för vistelsen och så fint bemötande, vi åker hemåt fyllda med energi!
signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.