Sommarfina fötter på nolltid

  • | Frida

Nu är det säsong för bara fötter och öppna skor, fötterna får äntligen se solljus! Högst troligt har fossingarna gömts i ett par strumpor, tofflor och varma skor hela vintern och inte fått så mycket hudvårdande kärlek? Eller talar jag bara för mig själv.. Läs vidare och samla på er tipsen för sommarfina fötter på nolltid.

Mini-pedikyr 

Mina fötter får definitivt mer uppmärksamhet denna tid på året pga val av skor, eller inga skor alls. Även om dagarna är längre betyder det inte att man vill spendera mer tid i badrummet, snarare tvärtom. Med dessa snabba steg har du sommarfina fötter på nolltid!

Double up exfoliering

Redan i duschen passar du på att bocka av ett steg och det är peeling. Shower Power Peel exfolierar med både syror (AHA & BHA) och korn av cellulosa – effektivt på ett par torra fötter och hårda hälar. Doftar ljuvligt somrigt dessutom! Massera så länge du önskar, eller låt syrorna göra jobbet medan du tvålar in resten av kroppen eller masserar in schampo i håret. Efter dusch på torra fötter fortsätter det exfolierande steget, följ upp med AHA/PHA Clear Skin Body Resurfacer för återfuktande och exfolierande effekt på djupet, säg hej till superlena fötter!

Kapsla in fukten

Massera fötterna med SKINCITY skincare Rich Repair Body Balm. Glycerin, sheasmör och Omega-3 & -6 återfuktar och ger näring. Stärker upp hudens barriär för en långvarig återfuktning i huden. Kapsla in fukten genom att trä en platspåse över varsin fot och därefter i ett par strumpor. Koppla av en stund och låt produkterna göra jobbet. Bara på ett par minuter har du fått ett par mjuka, sommarfina fötter.

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.