Stjärnornas favoritmärke Joanna Vargas nu på Skincity

 • | Frida

Jag välkomnar varmt Joanna Vargas till Skincitys sortiment! Detta märke tilltalar verkligen mig, det naturliga innehållet som möter det kliniska skapar behagliga, lätta formuleringar & friska dofter som jag gillar. Ett varumärke för varje man & kvinna som söker frisk lyster, en välmående & stark hud!

Om varumärket

Jag tycker detta amerikanska märke sticker ut, det är kul och något annat liksom! Som en frisk fläkt med sitt naturliga innehåll av aktiva ingredienser från naturen som förstärks och boostas med kliniska framställningar i laboratoriet. Detta resulterar i att produkterna gör ett bättre jobb på huden. Ingredienser från naturen är många gånger naturligt irritativa, det är ju deras självförsvar. Eftersom märket kombinerar det naturliga med det kliniska finns inte de toxiska ämnena kvar, enbart de fina effektiva egenskaperna som skapar fantastiska resultat på huden. Clean and Clinical som Joanna ”The queen of hightech naturals” själv beskriver sina produkter.

Vem är Joanna Vargas?

Innan Joanna öppnade sina egna salonger har hon en bakgrund både i att arbeta med ekologisk hudvård på spa och tillsammans med dermatologer. Vad hon ville göra med sin utbildning & kunskap var att hjälpa människor till en frisk & välmående hud. 2006 Startade resan för varumärket Joanna Vargas, hennes första salong öppnades i New York, som följd öppnades ytterligare en salong 2016 i LA, Joannas salongsprodukter var redan då kända som Hollywoods hemlighet till en hälsosam, frisk hud med fantastisk glow, redo för röda mattan. (Det räcker att jag läser glow och jag är såld, är det bara jag? Ha ha!)

2011 lanserade Joanna sitt varumärke! Med sin medicinska bakgrund och kunskap kombinerat med rena ingredienser från naturen har hon tagit Hollywood med storm. Produkternas fokus och märkets filosofi är att ”lura” huden till stimulans av kollagen & elastin oavsett ålder till en frisk, välmående hud med naturlig lyster (läs fantastisk lyster!). Hennes stjärnprodukter är hennes sheetmasks & daily serum, håller helt och hållet med om varför! 😊 Inte nog att förpackningarna är snygga och innehållet fantastiskt, alla produkter har sin specifika doft av ingredienserna i produkterna, ingen doft är den andra lik, ingen röd tråd doftmässigt och det gillar jag verkligen.

Mina stjärnprodukter från Joanna Vargas

 • Daily Serum – Många av mina kollegor har redan benämnt Daily serum som en hero-produkt, efter att jag testat den har dom medhåll från mig! Glow står högt upp på min kravlista av en hudvårdsprodukt, tätt därefter är det fukten som min hud alltid törstar efter. Daily Serum kombinerar båda delar i en lätt gel, nästan flytande och känns direkt skönt svalkande på huden, detta från lugnande havre i produkten. Den är av sin lätta formula snabbabsorberande men huden lämnas så fint lystrig, återfuktad och jämn direkt efter applicering. Jag skulle beskriva den som en superhjälte för allas hud. Daily Serum är hudens gröna juice, klorofyll färgar serumet grönt och arbetar som en antioxidant, har läkande egenskaper och är en naturlig detox för huden. Vitaminerna A, C, E & F säger hej och adjö till fina linjer, porer & en ojämn hudton.

Joanna vargas

 • Rescue Serum, absolut en must-have för glowing skin! En fjäderlätt olja, känns som silke på huden, squalene gör den så lätt och silkeslen på huden. Förutom en härlig känsla på huden som jag tycker är minst lika viktigt i en produkt gillar jag doften. Ett innehåll som doftar så fräscht, den har liksom en varm doft. Alla produkterna har upplyftande friska dofter, ingen påminns av den andra, dofter som påminner mig om våren, när alla träd och blommor slagit ut. Serumet mjukgör så fint och ger huden en magisk klarhet. Självklart har vi lysterstjärnan c-vitamin i produkten, en oljelösligt derivat från Askorbinsyran som är mild och snäll även för den känsliga huden. Detta serum är hemligheten bakom glowet på Hollywoods röda matta.
 • Exfoliating Mask är en riktigt djuprengörare med en mix av mineralrik lera & vulkanisk aska, mjölksyra & fruktenzymer som exfolierar hudens yta. Massera gärna masken en stund och låt den sedan vila på huden i 5 minuter och avlägsna därefter, resultat – instant glow & på djupet rengjord hud! (en produkt som även kan användas över natten eller som en punktbehandlare)
 • Bright Eye Hydrating Mask –  Det är kring det fina ögonområdet som vi först åldras, av den anledning tog Joanna fram denna superhero mask med 5 olika peptider som bibehåller hudens elasticitet stärkt. Lakrits arbetar antiinflammatoriskt & ger klarhet samt fukt till det fina ögonområdet, arbutin jobbar fantastiskt uppklarande! Det här är helt klart min favorit, nu kan man känna sig cool i sin sheetmask. 😉

 • Bar –  En klassisk hård tvål, men långt ifrån klassisk i sina egenskaper och absolut något som jag tror vi kommer se mer utav framöver! Jag vill ha både Cloud barmiracle bar stående snyggt i min dusch. Miracle bar som med Kol & kokosfettsyror skapar en fin balans på huden och lätt löddrande, kolet, som likt magneter jobbar djuprengörande gör denna tvål fint passande för en acnebenägen hud, tvålen kan faktiskt användas både på kroppen & i ansiktet. Miracle bar kan användas av alla för den är en fantastisk detox för kroppen, rengör huden fri från alla negativa yttre faktorer vi utsätter huden för dagligen. Cloud bar kan även den användas för kropp & ansikte, istället arbetar denna bar mer återfuktad för den torrare huden med glycerin som är hemligheten bakom denna härliga bar. Glycerin har fantastiskt återfuktande förmåga, bibehåller vårt kollagen starkt och ingrediensen har även en fin stimulans på hudens naturliga cellförnyelse, hjälper liksom huden lite på traven. Sheasmör & kamomill återfuktar & lugnar, lämnar huden mjuk & len efter dusch!

joanna vargas

Vilken produkt från Joanna Vargas är en must-have för dig?

signatur frida

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Stjärnornas favoritmärke Joanna Vargas nu på Skincity”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anna skriver:

  Vilka spännande produkter. Mitt fuktserum håller på att ta slut så funderar på att beställa Daily serum. Använder man det före First concentrate i så fall?

  • Frida skriver:

   Hej Anna, Vad kul att du är nyfiken på Joanna Vargas och Daily Serum, så härlig! Jag skulle applicera den efter ditt First Concentrate. 🙂 kram