Summer Glow Kit från OSKIA

 • | Frida

Vem har inte börjat få vårkänslor i kroppen! Solen värmer, gatorna är sopade och dagarna är längre. Mitt älsklingsmärke OSKIA har lanserat solskydd, kunde inte komma bättre passande. Inte nog med det, för att förstärka vår och sommarkänslorna ytterligare – ett Summer Glow Kit innehållandes just solskyddet, deras populära c-vitamin kapslar och hudvårdande serum och bronzer i ett. 

glow oskia

Summer Glow Kit från OSKIA

SPF 30 Vitamin Face Cream 

OSKIAs nya Solskydd, SPF 30 Vitamin Face Cream innehåller fysikaliska solfilter. Lätt textur och fin absorbering av huden vilket annars kan vara lite klurigt med ett fysikaliskt solskydd. Jag tycker den gör sig bäst på en fuktad hud, antingen om man använder denna som ett kompletterade solskydd ovan annan creme eller ett serum under. Har du inte en väldigt torr hudtyp är denna kanon som en ensam dagcreme!

Innehållet gör den väldigt fint hudvårdande dessutom. Hur härligt känns det inte med inkapslat glaciärvatten? Denna ingrediens återfuktar, kyler och lugnar en stressad hud. Andra humektanter som phentenol återfuktar och lugnar också huden fint. Den stärkande MSM finns såklart med, ingrediensen som ligger till grund för OSKIA som hudvårdsmärke.

Summer Glow, trio

C-vitamin och solskydd är en kärleksfull duo, de kompletterar varandra och förstärker varandras fina egenskaper på huden. Söta hjärtformade Super-C Super Nutrient Beauty Capsules med skyddande och stärkande C -och E-vitamin! Förutom att skydda huden i den värmande vårsolen önskar i alla fall jag en liten gyllene ton. Lätt fixat med Nutri-Active Bronzing Serum!

En bronzer och serum i ett som stärker huden. Använd direkt på huden, mängd avgör bronzereffekt. Nutri-Active Bronzing Serum kan även mixas med annan creme (varför inte SPF 30 Vitamin Face Cream?) vilket ger en lättare täckning och något ljusare ton.

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 svar till “Summer Glow Kit från OSKIA”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Emma skriver:

  Är sugen på hela kitet, men jag har ofta svårt för fysikaliska solskydd. Jag tycker ofta att de lägger sig som en vit hinna på huden. Hur blir denna? Och funkar den bra under smink eller korvar den sen?
  Tack för en fin blogg!

  • Frida skriver:

   Hej Emma, Har lite samma erfarenhet. Trixet jag tycker funkar är att applicera både solskydd och efterföljande bronzer på fuktad hud, alltså efter varandra. Det motverkar rullningen som annars man lätt upplever. Solskyddet tycker jag inte förblir vit på huden utan den smälter fint in i huden. 🙂

 2. Sandra skriver:

  Spännande märke och bra inlägg

 3. Anna H skriver:

  Serumet, är det en bronzer som man tvättar bort varje dag eller är det en BUS?