Summer snapshot

  • | Frida

Det har varit en härlig sommar, inte sant? Precis som jag skrev i mitt inlägg om min hudvårdsrutin tidigare i somras så vilar jag huden lika mycket som kroppen från allt vad gäller rutin och vardag. Försöker koppla av och koppla ifrån. Det här är lite hudvårdande snapshop från min sommar och de produkter som jag använt flitigast!

Använt min After Bath Wrap flitigt mellan alla svalkande dopp! I sommar har det badats i alla väder, både med och emot min vilja.. men det är alltid väldigt uppfriskande och uppiggande efteråt. Inte ångrat ett ända dopp!

Törstsläckare under soliga dagar, Paulas Choice Water-Infusing Electrolyte Moisturizer. Varit perfekt mellan svalkande bad när huden stramar. I kombination med spf såklart!

Ny favorit jag börjat använda denna sommar. Obagi Professional-C Serum 20%, ett serum med L-askorbinsyra (C-vitamin). Serumet ger ett effektivt antioxidantskydd mot skadliga UV-strålar samtidigt som det reducerar hyperpigmentering och ökar produktionen av kollagen- och elastinfibrer. Framförallt ger den en så fin klarhet till huden. Jag gillar också att den har en liten antydan till sötma i doften.

Påtal om klarhet, denna fantastiska bas, Niacinamide Cushion Foundation SPF 30 som tar en fint solkysst och sommarfräsch hud till ännu mer sommarfräsch! Jag applicerar min cushion efter en fuktmist, jag tycker den lägger sig snyggare på huden och ger ytterligare lyster. Ni missade väl inte inlägget, 10 anledningar att älska dincushion foundation ?

Inledde min semester med Drops Discovery Kit, ett lystergivande & skyddande lyxkit från Dr. Barbara Sturm. Jag tyckte det var passande inför sommar & semester. Oj så härliga hennes produkter är, gillar verkligen hennes Glow Drops!

summmer snapshot

En magisk duo efter dagar i solen. Svalkande After Sun Tan Booster och fuktbomb som ger lätt BUS effekt. Jag har under sommaren även mixat min aftersun från Ultrasun med mina BUS-droppar, Golden Glow Booster Body från Clarins. Vinnande duo för perfekt gyllene ton!

Har ni en eller flera produkter ni använt lite mer flitigt i sommar? Det är så kul när ni delar med er! 🙂

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.