Topp 3 sleepmask

 • | Frida

Jag vill framförallt jobba med fukt i mina nattmasker och det är såklart vad mina favoriter ger, plus klarhet till huden! Jag har rankat mina top tre (plus två bonusar jag inte kunde hindra mig själv från att nämna, jag hoppas ni uppskattar det!) Here we go!

sleepmask

Radiance Renewal Mask

Bäst i test ingen protest! En natt med Paulas Choice Radiance Renewal Mask och du vill inte applicera din makeup dagen efter, bara beskåda den fantastiska lyster & klarhet masken ger under nattens timmar. Huden är så klar & jämn i tonen, porer & linjer är som utsuddade. Detta är ett suddgummi för en trött, glåmig hud! En lätt gel som snabbt absorberas, ingen oro för kladd på kudden, denna masken kan du applicera i princip direkt innan du kryper ner i sängen. (Första bonusen) Nylanserade Super Hydrate Overnight Mask från Paulas Choice, lika lätt i formulan och snabbabsorberande som Radiance Renewal Mask, ger en dunderdos av fukt till den fuktfattiga, yttorra huden, torrhetslinjer suddas fint ut samtidigt som huden ges en härlig dos av stärkande antioxidanter och lugnar irriterad och rodnad hud, två kloka kvinnors verk – bra jobbat Paula & Annica!

favorit sleepmask

Paulas Choice Radiance Renewal mask är min nr. 1

Moisturizing Mask

Även kallad duntäcket på burk. Cremig rik formula som bäddar in huden i den mjukaste av formulas. När man vill ge huden maximal omvårdnad är det Codage Moisturizing Mask jag tar fram och då har jag den på huden länge, ingen mask du hoppar ner i sängen med direkt. Detta är väl egentligen inte en uttalad sovmask men jag tycker den funkar fint att sova med! Oljorna smälter med hudens värme samtidigt som enzymer stimulerar till cellförnyelse och får de fina ingredienserna att nå djupare. Innan jag går och lägger mig masserar jag huden med masken en lite längre stund, det mår huden riktigt bra utav, maximal omvårdnad som sagt. Vakna upp med en klarare, jämnare och på djupet återfuktad hud.

favorit sleepmask

Peel Me. Radiance Peeling Sleeping Pack

Jag älskar den turkos färgen på Make p:Rems Peel Me. Radiance Peeling Sleeping Pack och den friska doften, tyvärr upplever jag den lite kladdig på kudden när jag ska sova, kanske att jag tar lite för mycket produkt.. vilket är lätt hänt med en härlig produkt! Lite kladd är dock 100% värt det, PHA syran, den stora molekylen som skonsam exfolierar men också återfuktar huden, helt klart en fuktbomb att skämma bort din hud med.

favorit sleepmask Peel me radiance peeling sleeping pack

Bonustips – Treatment

Om man hellre vill ge huden ett styrkepass under natten så måste jag lyfta SKINCITY Skincare Total Repair Retinoate Treatment. Den har jag absolut använt under natten ett par gånger ska jag avslöja även om den inte bara fokuserar på fukt. Förutom den nya generationen a-vitamin, Hydroxypinacolone Retinoate som arbetar utjämnande på hudton, linjer & struktur, också fin effekt på talgbalansen och motverkar inflammationer & pormaskar. Allt detta utan att verka irritativ på huden! Lika fina stärkande egenskap på huden med vår hudbarriärs bästis ceramider, kända som murbruket mellan våra hudceller, NMF som återfuktar men också en naturlig källa till salicylsyra. Total Repair Retinoate Treatment är en riktig multiarbetare, passar en mogen hud och en hud med pigmenteringar, en acnebenägen hud eller en hud som lätt blir tilltäppt. En superkombo av ingredienser, trots det tunga innehållet är formulan lätt på huden och du behöver inte oroa dig för att kudden ska få något av det goa innehållet.

total repair retinoate treatment

Berätta gärna för mig i kommentarsfältet vilken sleep mask som är er favorit. 😊

signatur frida

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “Topp 3 sleepmask”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sofia skriver:

  Hej!
  Min favorit inom sov och fukt är utan tvekan EXUVIANCE
  DEEP HYDRATION TREATMENT MASK. Ihop med deras TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH blir det komplett.
  Du kanske har nåt tips på en bra pre cleanse?
  Tack för dina fina tips! 🙂

 2. Emma skriver:

  Älskar Codagemasken!! Den känns verkligen som en dunjacka för huden

 3. Amanda skriver:

  Härliga tips! Du ser så brun och fräsch ut!!! Använder du någon BUS produkt?