Warm up, cool down med Warming Honey Cleanser

 • | Frida

Den här rengöringen fångade mitt intresse redan vid lansering av iS Clincal hos Skincity. Vid det tillfället fanns rengöringen bara i salong men nu hörrni! Nu finns den exklusivt på Skincity en tid framöver, exklusivt för er! Den är lika härlig på huden som namnet skvallrar om. Är det någon som hunnit testa den under veckorna den varit lanserad? Om inte så är det dags, en lyxig fyllig textur som milt värmer huden vid applicering. En sensationell rengöringsupplevselse, helt klart!

is clinical Warm

Jag gjorde min Warm Up, Cool down behandling en stilla, solig morgon vid vattnet efter ett morgondopp.

Warming Honey Cleanser

Precis som namnet avslöjar innehåller rengöring just honung och har en milt värmande effekt på huden. Repeat på den textraden, säg mig – hur härlig? Warming Honey Cleanser har en gelig… nej mer fylliga ”gelbalmig” textur, tänk honung. Lätt smälter produktens formula på huden men utan att bli som en olja, den lyxiga texturen bibehålls men gör den lätt och följsam att applicera och massera över huden. Rengöringen skapar en värmande känsla, detta är alltså inte ”bara” en rengöring, värmen lugnar och får ansiktsmuskulaturen att slappna av, man liksom fastnar i cirkulära rörelser för att det är så galet härligt! OBS risk för beroendeframkallning!

is clinical warm

Huvudingredienser & egenskaper

Warming Honey Cleanser har en fin sammansättning av ingredienser som riktar sig till alla hudtyper. Hudtillstånd så som grov hud, acnebenägen hud, stora och tilltäppta porer och mogen hud kommer älska resultaten i användning av rengöringen.

 • Djuprengörande utan att störa hudens barriär tack vare olivolja som ni vet från tidigare blogginlägg är väldigt fint antiinflammatoriskt för huden. Olivoljan har fina stärkande egenskaper på hudskador orsakat av bland annat ålder och sol.
 • Bladextrakt motverkar oxidativ stress, den kraftfulla antioxidanten skyddar huden.
 • Minimerar förstorade porer och milt exfolierande med Papainenzymer från Papaya.
 • Innehållet av naturlig honung motverkar acneutbrott, honungen har en kraftfull antibakteriell, svampdödande & antiinflammatorisk egenskap. Honung reparerar och återställer huden. Dunderhonung!
 • Fukt, fukt, fukt från glycerin.

i clinical warm

Warm up, cool down

Minns ni inlägget när jag tog mitt hemmaspa till en ny nivå med iS Clinical fire & ice? Denna rengöring kan också kombineras med Hydra-Intensive Cooling Masque, denna härliga mini-behandling måste jag dela med mig av till er. Det fina är att Hydra-Intensive Cooling Masque nu också finns i en lite mindre förpackning á 50ml i limited editon, passa på! Perfekt om man önskar arbeta med den i sina hemmabehandlingar med Tri-Active Exfoliating Masque och Warming Honey Cleanser.

Varumärket kallar denna duon Warm up, Cool down. Duon är mildare på huden, men inte mindre effektiv för det! Vid applicering känner man direkt den härligt värmande känslan på huden av rengöringen. Låt gärna rengöringen verka i 5 minuter för extra djuprengöring av porerna. Följ upp med Hydra-Intensiv Coling Masque och låt verka i 5-10 minuter och njut av den svalka och återfuktning masken förser huden med. Appliceras masken i ett tunt lager går det utmärkt att låta masken ligga applicerad på huden under natten. En extra dunderdos av fukt!

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Warm up, cool down med Warming Honey Cleanser”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sofia skriver:

  Låter underbart!