Kika in i badrumsskåpet hos Linda

 • | Gäst

Hej alla underbara!

Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum.

Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder mig av en del produkter som jobbar både åldersreducerande och förebyggande. Jag har som många av er favoriter från Paula´s Choice och kommer att berätta om lite godingar som jag inte klarar mig utan.

Jag använder mig b.la av C15 Super Booster som jag upplever har hjälpt mig att få en jämnare och klarare hudton. Samtidigt vet jag att detta ger mig ett bättre skydd tillsammans med mitt solskydd under dagen. Denna produkten innehåller så klart C-vitamin som namnet avslöjar men även E-vitamin och ferulic acid, tillsammans ger det mig ett bra skydd mot yttre påverkan. Den innehåller även peptider vilket jag verkligen vill ha i min hudvård, då det har effekten att strama upp huden. Alltså är C15 Super Booster ett ess i mitt badrumsskåp.

Jag vill inte missa att nämna denna stjärna, CLINICAL 1% Retinol den använder jag i min kvällsrutin. Den lägger jag in ca 4 dagar i veckan, vilket är lagom för min hud. Man kan använda retinol några dagar i veckan men inte för sällan. Det gör ingen nytta att lägga in retinol då och då utan det bör användas regelbundet, dock inte varje dag om inte huden tillåter det.

Eftersom jag har fått dille på att behandla mina linjer runt ögonen vill jag så klart ha en superprodukt till det. Super Eye Serum från Verso är enligt mig magisk. Det gäller dock att vänja in denna lilla godingen sakta i huden till en början, då den innehåller retinol. Jag har den morgon och kväll. Självklart skyddar jag huden med spf under dagen. Det bästa skyddet för huden runt ögonen när solen tittar fram är att komplettera spf i hudvården med ett par snygga solglasögon.

Som regel ska man alltid ha solskydd i den dagliga rutinen men det är extra viktigt när man jobbar med retinol och syror. Jag har en liten älskling som hänger kvar året runt i min rutin och det är RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense, jag brukar applicera den som sita steg på morgonen. Jag blandar den även den med min foudation från Jane Iredale, finishen blir magisk. Jag är förutom hudterapeut även make up artist och har gått igenom de flesta foudationbaser men denna har blivit min absoluta favorit.

Jag skulle kunna fortsätta i evigheter med att ge er tips på mina favoriter! Men det kanske blir i något annat inlägg. Jag vill passa på att tacka Annica för att jag fick kika in här och visa er vad jag använder. Jag vill naturligtvis också tacka er som väljer att läsa det, så kul att ni är lika hudnördiga som vi är.

Tack för denna gång!

Kram Linda

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

285 svar till “Kika in i badrumsskåpet hos Linda”

 • (285) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Victoria skriver:

  HERREGUD! Haha jag tappade hakan när jag läste att du passerat 40. Du såg ut att vara i min ålder (25). Har du någon instagram man kan följa? Vill kopiera din hudvård och se ut som du när jag är 40 ❤️

 2. Anja skriver:

  omg stackars människa som ser så opererad ut!

  • Denise skriver:

   Oj vilken bitter kommentar, känns som avundsjuka. 🙂 Fin du är Linda!

   • annica skriver:

    Hej Denise, Eller hur! Kram annica

   • annica skriver:

    Hej Denise, SÅ trist. Alla får göra som de vill, vad de vill å när de vill. Linda är så fin och fantastisk på alla sätt. Jag tror som du om man lägger tid på att kommentera elaka saker om andra har nog mer issues själva egentligen, så mest synd om dem men det är så lågt..

  • annica skriver:

   Hej, vad är det du skriver? stackars? tycker det är så fräckt att kommentera så som du gör. Med vänlig hälsning, Annica

  • Marit skriver:

   Fy f… vilken elak komentar, varför måste man komentera och vara så elak mot varandra, jag blev riktig ledsen av att läsa denna komentar. Tycker Linda är fin och vi är alla olika, fast lika mycket värda ändå. Kram och trevlig helg till Linda och alla andra fina goa människor 🙂

  • Caroline skriver:

   Vilken onödig och framförallt otroligt elak kommentar. Dessutom uppenbarligen helt osann som gissningsvis grundar sig i ren avundsjuka.

   Skickar ett extra stort tack till Linda för ett inspirerande inlägg, läser gärna mer från dig!

   • Maja skriver:

    Vrf ska man vara avundsjuk
    Så löjligt inte alla är avundsjuka när man kommenterar hon är ju opererad eller?

   • annica skriver:

    Hej Caroline, Verkligen så trist och ledsamt, fint av dig med din stöttning. 🙂 Kram Annica

  • may-britt skriver:

   För en galen dum kommentar 🙁
   Och hon ser inte ut som om hon har hade något opprasjon
   Du bör kunna skilja mellan opprasjon och filler.
   Och Filler är ingen opprasjon.
   Eftersom du komma med en sådan kommentar bör du vet vad du pratar om.
   Innan du kritiserar andra, gå och se dig i spegeln

 3. Maria skriver:

  Passerat över 40 strecket.. Hoppas jag verkligen ser ut som dig när jag är 40år. Är 26år och vi har väldigt lik hy! Hoppas du gör fler inlägg 🙂

 4. Selin skriver:

  Vackraste och mest inspirerande kvinnan som finns!

 5. Lina skriver:

  Sett är detta som stör mig så otroligt! för man försöker luras lite! ändå ifall jag vet att ni inte försöker lura oss kunder!
  Utan jag menar som är en skönhetsbehandlare och äger en klinik i sthlm, så ser jag på henne att det är INTE massa produkter som BARA hjälpt henne med ”ålders tecken”
  Utan mitt öga ser fillers, botox, kanske microneedling kemisk peeling, ser ut som en näs OP osv
  men ni försöker få det att se ut som att det bara är produkterna! Sååå fel!

  • annica skriver:

   Hej Lina, Det är ingen som försöker lura någon. Om det är något som händer just nu så är det att du försöker anklaga oss för saker som vi inte gör. Hon får väl göra vad hon vill, precis som du. Hon berättar om sin hudvård som hon är nöjd med och gillar och har gett fina resultat på hennes hud. I övrigt vad hon gör , har gjort eller inte gjort har varken DU eller jag med att göra. Vet du vad jag tycker är fel.. det är hur du uttrycker dig i påståenden om oss som inte stämmer, vi försöker inget annat än att just berätta om Lindas hudvårdsrutin som hon gillar och inspirera andra, resten är din tolkning av det. Så lågt, jag skäms när jag läser sånt här hur man kan hugga … som att vi bygger vår verksamhet på att lura våra kunder. Det är PRECIS TVÄRTEMOT allt vi jobbat för sen start. Hälsningar annica

   • Sabina skriver:

    Så bra skrivet Annica! Jag blir också ledsen av vissa anklagande, låga och onödiga kommentarer i denna tråd. Undrar ofta vad det är som driver folk att skriva så elaka kommentarer och hoppa på både folks utseenden och ”tankeläsa” era intentioner med inlägget. Jag läste inte någonstans någonting i inlägget som fick mig att se hur ni skulle försöka lura era kunder eller andra. Jag såg bara en vacker kvinna som ville dela med sig av sina favoritprodukter. Sorgligt att tonen blir så låg så ofta. Fortsätt stå på er och göra ett fantastiskt jobb med butiken och bloggen. Stor kram!

   • Margaretha skriver:

    ♥♥♥

 6. Caroline skriver:

  Hej,
  Först av allt, tack Linda för ett både bra och inspirerande inlägg. Just det här med retinol har jag funderat på. Hur ofta skulle ni säga är minimum att man använder retinol per vecka för att det ändå ska få effekt?

  Återigen, tack för ett toppenbra inlägg!

  Caroline

 7. Daniella skriver:

  Hej Linda och Annica!
  Blir s&#229 ledsen &#246ver en del kommentarer h&#228r. Jag &#228lskar alla inl&#228gg p&#229 bloggen men framf&#246rallt n&#228r hudterapeuterna g&#228star bloggen. N&#228r jag s&#229g Linda s&#229 t&#228nkte jag ”nu &#228ntligen &#228r det Lindas tur”. Jag har chattat med Linda p&#229 skincity.se flera g&#229nger och hon har hj&#228lpt mig s&#229 mycket. N&#228r hon skriver s&#229 k&#228nner jag att hon verkligen vill hj&#228lpa till fr&#229n hela sitt hj&#228rta. S&#229 h&#228rlig och &#246dmjuk. OCH s&#229 &#246verraskad jag blev n&#228r Linda skrev sin &#229lder, dels att hon bjuder p&#229 sig sj&#228lv men ocks&#229 f&#246r att jag inte trodde hon var en dag &#246ver 30. Forts&#228tt med erat underbara jobb. Jag k&#228nner mig inte lurad utan har f&#229tt s&#229 himla mycket hj&#228lp utav er. Jag har alltid haft d&#229lig hy och nu som 34 &#229ring k&#228nner jag att min hy &#228r som b&#228st. Ett tips fr&#229n Linda till mig var bla att &#246ka med Paulas Choice Retinol till tre dagar i veckan. Oj vilken skillnad det gjort. Kram kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Vilka otroligt fina ord, jag kan inget annat &#228n att h&#229lla med dig och tacka! Ocks&#229 kul att du sj&#228lv m&#228rkt fina resultat av dina produkter!! 🙂 🙂 Stor kram Annica

  • Jessica skriver:

   &#10084&#65039&#10084&#65039&#10084&#65039&#10084&#65039&#10084&#65039

 8. Malin skriver:

  C15 super booster: använder du den som serum eller blandar du den i ditt serum och kansle även i dag/nattcreme?
  Om du inte använder den som serum, vilket serum är din favorit?
  Hälsn Malin

 9. Molly skriver:

  Tack för intressant och bra inlägg. Jag undrar om retinol, kan denna från Paulas vara bra att börja med om man är nybörjare med retinol. Vänligen Molly.

 10. Emily skriver:

  Passerat 40! Trodde du va max 25-30! Hopps jag också ser ut som dig när jag fyller 40! Använder paulas choice flitigt och kommer fortsätta med det!

 11. Daniella skriver:

  Hej Linda/Annica.
  Vill börja med att säga att man blir mörkrädd när man läser en del kommentarer här. Det är så sorgligt att en del människor tror att det är ok att utrycka sig som dom vill bara för att dem är skyddade bakom en skärm.
  Min första tanke när jag såg bilden på Linda var wow, vilken slät och fin hud ville genast läsa vidare eftersom hennes hy ser helt flawless ut
  Nu till min fråga..
  Linda nämner att man ska använda retinol regelbundet för att det ska ge effekt. Jag har skinceuticals retinol (det är med på bild i Lindas badrumsskåp) men använder det max 1 gång i veckan. Är det för sällan och hur ofta är lagom? Hur vet jag om min hy tål fler gånger?

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Jag håller med dig, det är mer synd om dom människorna. Men så tråkigt!
   Det stämmer, alla retinolprodukter är olika kraftfulla och beroende på sin egen huds tolerans ska man använda produkten därefter. En gång i veckan är super, testa ytterligare en gång i veckan och känn hur huden reagerar på det. Kul! 🙂 🙂 Kram Annica

 12. Fia skriver:

  Wow!! Hade aldrig gissat att hon är över 40! Hoppas jag ser lika fräsch ut som 40-åring! Det är jättekul att få läsa om era olika rutiner då det verkligen visar på att hudvård är individuellt och att man måste hitta det som passar ens egen hud bäst 🙂

  • annica skriver:

   Hej Fia, Visst är det så, och jag blir minst lika inspirerad av mina kollegors badrumsskåp. Det är så kul när dom gästar! 🙂 Kram Annica

 13. Eva skriver:

  Hur blir konsistensen då du blandar pc resist med den foundation från JI? Har en blandhy m tendens bli blank, men jag blev nyfiken eftersom du ser så fin ut i hyn. Antar du har denna kombo på bilden? Jag har bare minerals liquid foundation med tinted solskydd/dagkräm från hydropeptide under. Ger med fin yta. Hade pc resist tidigare och gillade den mycket! Hur vet man när man kan blanda dagkräm m foundation tex?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Glow time från Jane Iredale är ju lite cremigare i sin formula, mixen blir lite lättare och en mix du nog då hade trivs bättre med. 🙂 Man kan mixa foundationbas med dagcreme som man vill och önskar. Kram Annica

 14. Emelie skriver:

  Hej! Kan man få se lite hur BB creamen från Jane iredale ser ut??

 15. Daniella skriver:

  Hej Linda och Annica!
  Blir så ledsen över en del kommentarer här. Jag älskar alla inlägg på bloggen men framförallt när hudterapeuterna gästar bloggen. När jag såg Linda så tänkte jag ”nu äntligen är det Lindas tur”. Jag har chattat med Linda på skincity.se flera gånger och hon har hjälpt mig så mycket. När hon skriver så känner jag att hon verkligen vill hjälpa till från hela sitt hjärta. Så härlig och ödmjuk. OCH så överraskad jag blev när Linda skrev sin ålder, dels att hon bjuder på sig själv men också för att jag inte trodde hon var en dag över 30. Fortsätt med erat underbara jobb. Jag känner mig inte lurad utan har fått så himla mycket hjälp utav er. Jag har alltid haft dålig hy och nu som 34 åring känner jag att min hy är som bäst. Ett tips från Linda till mig var bla att öka med Paulas Choice Retinol till tre dagar i veckan. Oj vilken skillnad det gjort. Kram kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Vilka otroligt fina ord, jag kan inget annat än att hålla med dig och tacka! Också kul att du själv märkt fina resultat av dina produkter!! 🙂 🙂 Stor kram Annica

  • Jessica skriver:

   ❤️❤️❤️❤️❤️

 16. Lena skriver:

  Alltså, snälla, ta bort dessa elaka kommentarer från din blogg Annica.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Jag tänkte att jag skulle, för jag håller med dig. Jag blev så arg och ledsen över detta, så otroligt trist verkligen. Men så ångrade jag mig, vet du vad, dom ska få ett svar och jag hoppas dom skäms, det är inte ok. Men skulle det fortsätta så kanske jag raderar alla, det vet jag faktiskt inte. Det är inte en stämning eller attityd jag önskar här i alla fall.. Kram Annica

 17. Maria Bengtsson skriver:

  Hej!
  Tack för intressant inlägg! Har väntat på tips för oss som är 40+. Fäst er inte vid avundsjuka kommentarer! Har aldrig träffat Linda personligen men får intrycket att du är vacker både på insidan och utsidan!!! Tack för tipsen som du så generöst delar med dig av!
  Kram

 18. Lotta skriver:

  Linda!
  Du är oerhört vacker!
  Det är troligen därför några personer kände ett behov att klanka ner på dig. Är man för snygg blir man ett hot på något sätt. Jag tycker du är magisk! ❤
  Så kul att få titta in i ditt badrumsskåp!

 19. Stina skriver:

  Men vad &#228r problemet ska man &#228rligt inte kunna p&#229peka att hon ser opererad ut n&#228r hon &#228r det
  Plus s&#229 har hon fillers I ansiktet
  Jag tycker bara personligen synd om dem.som tror att s&#229h&#228r ser man ut vid 40 med bara era kr&#228mer

  Jag &#228r inte avundsjuk eller bitter hahaha utan man ska kunna s&#228ga ordet botox eller fillers utan att l&#229ta som vi &#228r avundsjuka

  • annica skriver:

   Hej Stina, Jag tycker det &#228r upp till var och en vad man vill g&#246ra och inte, ocks&#229 tycka och t&#228nka men att man ska p&#229peka det med en nedl&#229tande ton, det tycker jag &#228r riktigt trist. Kram Annica

  • maria skriver:

   Fr&#229gan &#228r v&#228l snarare: vad &#228r syftet med att p&#229peka detta? Ingen blir glad eller hj&#228lpt av det, troligtvis inte ni som ”p&#229pekar” detta heller… g&#229 till dig sj&#228lv och fundera p&#229 varf&#246r det &#228r s&#229 viktigt att skriva en s&#229dan kommentar. Tycker f&#246r &#246vrigt att hon var j&#228ttefin och gillar verkligen de h&#228r inl&#228ggen 🙂

 20. Stina skriver:

  Men vad är problemet ska man ärligt inte kunna påpeka att hon ser opererad ut när hon är det
  Plus så har hon fillers I ansiktet
  Jag tycker bara personligen synd om dem.som tror att såhär ser man ut vid 40 med bara era krämer

  Jag är inte avundsjuk eller bitter hahaha utan man ska kunna säga ordet botox eller fillers utan att låta som vi är avundsjuka

  • annica skriver:

   Hej Stina, Jag tycker det är upp till var och en vad man vill göra och inte, också tycka och tänka men att man ska påpeka det med en nedlåtande ton, det tycker jag är riktigt trist. Kram Annica

  • maria skriver:

   Frågan är väl snarare: vad är syftet med att påpeka detta? Ingen blir glad eller hjälpt av det, troligtvis inte ni som ”påpekar” detta heller… gå till dig själv och fundera på varför det är så viktigt att skriva en sådan kommentar. Tycker för övrigt att hon var jättefin och gillar verkligen de här inläggen 🙂

 21. Mia skriver:

  Kan PC’s clinical retinol treatment användas kring ögonen?

  • annica skriver:

   Hej Mia, Huden kring ögonen är tunnare och känsligare, jag rekommenderar att inte gå för nära ögonen, följ ögonbenet man känner omkring ögat. 🙂 Kram Annica

 22. Ida skriver:

  Jag har en fråga gällande hudvårdsrutin. Många gånger ser jag att vissa blandar olika märken i sin rutin. Ett märke för rengöring, ett märke för essance, ett annat märke för serum osv. Kan man göra så eller ska man hålla sig till ett märke och sedan variera olika märken gällande ansiktsmasker? Lite luddig fråga men jag hoppas du förstår

  • annica skriver:

   Hej Ida, Bra fråga! Generellt är det alltid positivt att följa ett och samma märke i sin grundrutin. Men oftast går det bra att mixa mellan olika märken om huden tolererar detta. Syror ska man dock gärna hålla sig till ett märke. 🙂 Kram Annica

 23. Olga skriver:

  Hej Linda, Annika,
  Jag &#228r mycket n&#246jd kund hos er SkinCity! Senast jag fick hj&#228lp med NeoStrata produkter av Linda vet inte vilka ni har tv&#229 stycken iallafall skickade bilder p&#229 min dagliga hudv&#229rdsprodukter och fick snabbt hudtest resultatet av Linda! Blev jag glad att ni fick NeoStrata! Jag hittade min tv&#229 favoriter m&#228rke som passar f&#246r min hud det &#228r Exuviance och NeoStrata! Bra Lindas inl&#228gg!
  Ps h&#229ller mef Caroline mycket elak kommentar!
  Kram
  Olga

  • annica skriver:

   Hej Olga, S&#229 kul att du trivs s&#229 bra med dina produkter och att du hittat det du trivs b&#228st med! 🙂 🙂 Kram Annica

   • Olga skriver:

    Hej Annica igen,
    f&#246r 5 &#229rs l&#228ste jag din artikel om l&#228ppbalsam till torra l&#228pparna och min f&#246rsta best&#228lning hos er var L&#228ppDrink Jane Irade. S&#229 jag &#228r j&#228tte glad att ni finns och hj&#228lpa sina kunderna. Ps. b&#246rjade ocks&#229 samlas med era fina kockeski dockor har 90 st nu, dem &#228r bara en exemplar inte dubbel. Kram

 24. Olga skriver:

  Hej Linda, Annika,
  Jag är mycket nöjd kund hos er SkinCity! Senast jag fick hjälp med NeoStrata produkter av Linda vet inte vilka ni har två stycken iallafall skickade bilder på min dagliga hudvårdsprodukter och fick snabbt hudtest resultatet av Linda! Blev jag glad att ni fick NeoStrata! Jag hittade min två favoriter märke som passar för min hud det är Exuviance och NeoStrata! Bra Lindas inlägg!
  Ps håller mef Caroline mycket elak kommentar!
  Kram
  Olga

  • annica skriver:

   Hej Olga, Så kul att du trivs så bra med dina produkter och att du hittat det du trivs bäst med! 🙂 🙂 Kram Annica

   • Olga skriver:

    Hej Annica igen,
    för 5 års läste jag din artikel om läppbalsam till torra läpparna och min första bestälning hos er var LäppDrink Jane Irade. Så jag är jätte glad att ni finns och hjälpa sina kunderna. Ps. började också samlas med era fina kockeski dockor har 90 st nu, dem är bara en exemplar inte dubbel. Kram

 25. Hanna Nilsson skriver:

  &#197 vad jag &#228lskar s&#229nna h&#228r inl&#228gg! Nu blev jag &#246vertygad om vilket mitt n&#228sta retinol ska bli 🙂 Hur t&#228nker ni ang&#229ende retinol under v&#229r/sommar? Anv&#228nder givetvis h&#246g spf varje dag &#229ret runt.

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Solskydd &#228r oavsett hudv&#229rd alltid viktigt, kanske &#228nnu viktigare vid anv&#228ndning av retinol och syror som verkar cellf&#246rnyande och exfolierande. Men man kan absolut forts&#228tta anv&#228nda retinol under v&#229r och sommar. 🙂 Kram Annica

 26. Hanna Nilsson skriver:

  Å vad jag älskar sånna här inlägg! Nu blev jag övertygad om vilket mitt nästa retinol ska bli 🙂 Hur tänker ni angående retinol under vår/sommar? Använder givetvis hög spf varje dag året runt.

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Solskydd är oavsett hudvård alltid viktigt, kanske ännu viktigare vid användning av retinol och syror som verkar cellförnyande och exfolierande. Men man kan absolut fortsätta använda retinol under vår och sommar. 🙂 Kram Annica

 27. Elin skriver:

  Wow vilket h&#228rligt utbud av sk&#246nhetsprodukter, s&#229 m&#229nga tips! Tack f&#246r recensionerna och testerna 🙂

 28. Kristin skriver:

  Hej igen, s&#229g nu att Resist inneh&#229ller cykliska silikoner, vilket min hy inte gillar och jag f&#246rs&#246ker undvika efter blandad debatt om ingrediensen. Har ni tips p&#229 annat solskydd som funkar mixas med foundation?

 29. Elin skriver:

  Wow vilket härligt utbud av skönhetsprodukter, så många tips! Tack för recensionerna och testerna 🙂

 30. Kristin skriver:

  Stort tack f&#246r tips! Har med Skincitys hj&#228lp uppdaterat delar i min hudv&#229rd, vilket redan g&#246r underverk och snart &#228r jag redo f&#246r flera steg. 😛 Toppen med solskyddstipset, ska definitivt kolla in!

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Det gl&#228djer mig att h&#246ra, sp&#228nnande med fler steg i din rutin! 🙂 Silikoner &#228r inget man ska vara r&#228tt f&#246r, l&#228s ett tidigare inl&#228gg h&#228r om ingrediensen. Annat solskydd i l&#228tt formula fr&#229n Juice Beauty Spf 30 oil free moisturizer Kram Annica

   • Kristin skriver:

    Hej, jag &#228r inte r&#228dd f&#246r silikoner, men just cykliska silikoner har ju Apoteket tagit bort ur sitt sortiment av en anledning och farligt eller ej, min hy reagerar med plitor vid f&#246r mycket av den varan. Tack f&#246r tips om Juice Beauty. Gillar deras CC, s&#229 ska kolla in kr&#228men. N&#228sta fr&#229ga…hur vit blir man..?;)

 31. Bea skriver:

  S&#229 vacker Linda &#228r! Har hon instagram/blogg som man kan f&#246lja? Ni &#228r grymma!!

  /N&#246jd kund fr&#229n skincity!

 32. Kristin skriver:

  Stort tack för tips! Har med Skincitys hjälp uppdaterat delar i min hudvård, vilket redan gör underverk och snart är jag redo för flera steg. 😛 Toppen med solskyddstipset, ska definitivt kolla in!

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Det glädjer mig att höra, spännande med fler steg i din rutin! 🙂 Silikoner är inget man ska vara rätt för, läs ett tidigare inlägg här om ingrediensen. Annat solskydd i lätt formula från Juice Beauty Spf 30 oil free moisturizer Kram Annica

   • Kristin skriver:

    Hej, jag är inte rädd för silikoner, men just cykliska silikoner har ju Apoteket tagit bort ur sitt sortiment av en anledning och farligt eller ej, min hy reagerar med plitor vid för mycket av den varan. Tack för tips om Juice Beauty. Gillar deras CC, så ska kolla in krämen. Nästa fråga…hur vit blir man..?;)

 33. Kristin skriver:

  Hej igen, såg nu att Resist innehåller cykliska silikoner, vilket min hy inte gillar och jag försöker undvika efter blandad debatt om ingrediensen. Har ni tips på annat solskydd som funkar mixas med foundation?

 34. Bea skriver:

  Så vacker Linda är! Har hon instagram/blogg som man kan följa? Ni är grymma!!

  /Nöjd kund från skincity!

 35. Marie skriver:

  &#196lskar dessa badrums sk&#229p inl&#228gg. S&#229 intressant att se vad som finns i dem och vad de tycker om produkterna du f&#229r l&#229ta exakt alla anst&#228llda vara med vilket tar nog x antal inl&#228gg och sen n&#228r du &#228r klar s&#229 kan du b&#246rja om igen f&#246r d&#229 har nog alla nya favoriter och nytt inneh&#229ll i badrumssk&#229pen

 36. Marie skriver:

  Älskar dessa badrums skåp inlägg. Så intressant att se vad som finns i dem och vad de tycker om produkterna du får låta exakt alla anställda vara med vilket tar nog x antal inlägg och sen när du är klar så kan du börja om igen för då har nog alla nya favoriter och nytt innehåll i badrumsskåpen

 37. Fia skriver:

  Fattar kommentaren även om den var illa formulerad. Man kan ju lätt dra den felaktiga slutsatsen att man blir lika stram och slätt som personen ovan genom att använda de produkter hon nämner (även om hon faktiskt inte påstått att hon fått resultaten av just dessa hudvårdsprodukterna utan ville jobba förebyggande) Jag har heller inget emot fillers och botox, men man bör vara realistisk gällande sina egna förutsättningar och vad bra hudvård egentligen kan uppnå! Tack för bra tips!

 38. Lina skriver:

  Sett &#228r detta som st&#246r mig s&#229 otroligt! f&#246r man f&#246rs&#246ker luras lite! &#228nd&#229 ifall jag vet att ni inte f&#246rs&#246ker lura oss kunder!
  Utan jag menar som &#228r en sk&#246nhetsbehandlare och &#228ger en klinik i sthlm, s&#229 ser jag p&#229 henne att det &#228r INTE massa produkter som BARA hj&#228lpt henne med ”&#229lders tecken”
  Utan mitt &#246ga ser fillers, botox, kanske microneedling kemisk peeling, ser ut som en n&#228s OP osv
  men ni f&#246rs&#246ker f&#229 det att se ut som att det bara &#228r produkterna! S&#229&#229&#229 fel!

  • annica skriver:

   Hej Lina, Det &#228r ingen som f&#246rs&#246ker lura n&#229gon. Om det &#228r n&#229got som h&#228nder just nu s&#229 &#228r det att du f&#246rs&#246ker anklaga oss f&#246r saker som vi inte g&#246r. Hon f&#229r v&#228l g&#246ra vad hon vill, precis som du. Hon ber&#228ttar om sin hudv&#229rd som hon &#228r n&#246jd med och gillar och har gett fina resultat p&#229 hennes hud. I &#246vrigt vad hon g&#246r , har gjort eller inte gjort har varken DU eller jag med att g&#246ra. Vet du vad jag tycker &#228r fel.. det &#228r hur du uttrycker dig i p&#229st&#229enden om oss som inte st&#228mmer, vi f&#246rs&#246ker inget annat &#228n att just ber&#228tta om Lindas hudv&#229rdsrutin som hon gillar och inspirera andra, resten &#228r din tolkning av det. S&#229 l&#229gt, jag sk&#228ms n&#228r jag l&#228ser s&#229nt h&#228r hur man kan hugga &#8230 som att vi bygger v&#229r verksamhet p&#229 att lura v&#229ra kunder. Det &#228r PRECIS TV&#196RTEMOT allt vi jobbat f&#246r sen start. H&#228lsningar annica

   • Margaretha skriver:

    &#9829&#9829&#9829

    • Margaretha skriver:

     Hej! Jag vet att ni g&#246r allt f&#246r oss kunder! Det finns ingen webb- butik eller fysisk butik, som jag har s&#229 stort f&#246rtroende f&#246r! You go girl!&#9829

   • Sabina skriver:

    S&#229 bra skrivet Annica! Jag blir ocks&#229 ledsen av vissa anklagande, l&#229ga och on&#246diga kommentarer i denna tr&#229d. Undrar ofta vad det &#228r som driver folk att skriva s&#229 elaka kommentarer och hoppa p&#229 b&#229de folks utseenden och ”tankel&#228sa” era intentioner med inl&#228gget. Jag l&#228ste inte n&#229gonstans n&#229gonting i inl&#228gget som fick mig att se hur ni skulle f&#246rs&#246ka lura era kunder eller andra. Jag s&#229g bara en vacker kvinna som ville dela med sig av sina favoritprodukter. Sorgligt att tonen blir s&#229 l&#229g s&#229 ofta. Forts&#228tt st&#229 p&#229 er och g&#246ra ett fantastiskt jobb med butiken och bloggen. Stor kram!

 39. Fia skriver:

  Wow!! Hade aldrig gissat att hon &#228r &#246ver 40! Hoppas jag ser lika fr&#228sch ut som 40-&#229ring! Det &#228r j&#228ttekul att f&#229 l&#228sa om era olika rutiner d&#229 det verkligen visar p&#229 att hudv&#229rd &#228r individuellt och att man m&#229ste hitta det som passar ens egen hud b&#228st 🙂

  • annica skriver:

   Hej Fia, Visst &#228r det s&#229, och jag blir minst lika inspirerad av mina kollegors badrumssk&#229p. Det &#228r s&#229 kul n&#228r dom g&#228star! 🙂 Kram Annica

 40. Emelie skriver:

  Hej! Kan man f&#229 se lite hur BB creamen fr&#229n Jane iredale ser ut??

 41. Lena skriver:

  Allts&#229, sn&#228lla, ta bort dessa elaka kommentarer fr&#229n din blogg Annica.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Jag t&#228nkte att jag skulle, f&#246r jag h&#229ller med dig. Jag blev s&#229 arg och ledsen &#246ver detta, s&#229 otroligt trist verkligen. Men s&#229 &#229ngrade jag mig, vet du vad, dom ska f&#229 ett svar och jag hoppas dom sk&#228ms, det &#228r inte ok. Men skulle det forts&#228tta s&#229 kanske jag raderar alla, det vet jag faktiskt inte. Det &#228r inte en st&#228mning eller attityd jag &#246nskar h&#228r i alla fall.. Kram Annica

 42. Daniella skriver:

  Hej Linda/Annica.
  Vill b&#246rja med att s&#228ga att man blir m&#246rkr&#228dd n&#228r man l&#228ser en del kommentarer h&#228r. Det &#228r s&#229 sorgligt att en del m&#228nniskor tror att det &#228r ok att utrycka sig som dom vill bara f&#246r att dem &#228r skyddade bakom en sk&#228rm.
  Min f&#246rsta tanke n&#228r jag s&#229g bilden p&#229 Linda var wow, vilken sl&#228t och fin hud ville genast l&#228sa vidare eftersom hennes hy ser helt flawless ut
  Nu till min fr&#229ga..
  Linda n&#228mner att man ska anv&#228nda retinol regelbundet f&#246r att det ska ge effekt. Jag har skinceuticals retinol (det &#228r med p&#229 bild i Lindas badrumssk&#229p) men anv&#228nder det max 1 g&#229ng i veckan. &#196r det f&#246r s&#228llan och hur ofta &#228r lagom? Hur vet jag om min hy t&#229l fler g&#229nger?

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Jag h&#229ller med dig, det &#228r mer synd om dom m&#228nniskorna. Men s&#229 tr&#229kigt!
   Det st&#228mmer, alla retinolprodukter &#228r olika kraftfulla och beroende p&#229 sin egen huds tolerans ska man anv&#228nda produkten d&#228refter. En g&#229ng i veckan &#228r super, testa ytterligare en g&#229ng i veckan och k&#228nn hur huden reagerar p&#229 det. Kul! 🙂 🙂 Kram Annica

 43. Eva skriver:

  Hur blir konsistensen d&#229 du blandar pc resist med den foundation fr&#229n JI? Har en blandhy m tendens bli blank, men jag blev nyfiken eftersom du ser s&#229 fin ut i hyn. Antar du har denna kombo p&#229 bilden? Jag har bare minerals liquid foundation med tinted solskydd/dagkr&#228m fr&#229n hydropeptide under. Ger med fin yta. Hade pc resist tidigare och gillade den mycket! Hur vet man n&#228r man kan blanda dagkr&#228m m foundation tex?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Glow time fr&#229n Jane Iredale &#228r ju lite cremigare i sin formula, mixen blir lite l&#228ttare och en mix du nog d&#229 hade trivs b&#228ttre med. 🙂 Man kan mixa foundationbas med dagcreme som man vill och &#246nskar. Kram Annica

 44. Maria Bengtsson skriver:

  Hej!
  Tack f&#246r intressant inl&#228gg! Har v&#228ntat p&#229 tips f&#246r oss som &#228r 40+. F&#228st er inte vid avundsjuka kommentarer! Har aldrig tr&#228ffat Linda personligen men f&#229r intrycket att du &#228r vacker b&#229de p&#229 insidan och utsidan!!! Tack f&#246r tipsen som du s&#229 gener&#246st delar med dig av!
  Kram

 45. Maria skriver:

  Passerat &#246ver 40 strecket.. Hoppas jag verkligen ser ut som dig n&#228r jag &#228r 40&#229r. &#196r 26&#229r och vi har v&#228ldigt lik hy! Hoppas du g&#246r fler inl&#228gg 🙂

 46. Lotta skriver:

  Linda!
  Du &#228r oerh&#246rt vacker!
  Det &#228r troligen d&#228rf&#246r n&#229gra personer k&#228nde ett behov att klanka ner p&#229 dig. &#196r man f&#246r snygg blir man ett hot p&#229 n&#229got s&#228tt. Jag tycker du &#228r magisk! &#10084
  S&#229 kul att f&#229 titta in i ditt badrumssk&#229p!

 47. Ida skriver:

  Jag har en fr&#229ga g&#228llande hudv&#229rdsrutin. M&#229nga g&#229nger ser jag att vissa blandar olika m&#228rken i sin rutin. Ett m&#228rke f&#246r reng&#246ring, ett m&#228rke f&#246r essance, ett annat m&#228rke f&#246r serum osv. Kan man g&#246ra s&#229 eller ska man h&#229lla sig till ett m&#228rke och sedan variera olika m&#228rken g&#228llande ansiktsmasker? Lite luddig fr&#229ga men jag hoppas du f&#246rst&#229r

  • annica skriver:

   Hej Ida, Bra fr&#229ga! Generellt &#228r det alltid positivt att f&#246lja ett och samma m&#228rke i sin grundrutin. Men oftast g&#229r det bra att mixa mellan olika m&#228rken om huden tolererar detta. Syror ska man dock g&#228rna h&#229lla sig till ett m&#228rke. 🙂 Kram Annica

 48. Mia skriver:

  Kan PC’s clinical retinol treatment anv&#228ndas kring &#246gonen?

  • annica skriver:

   Hej Mia, Huden kring &#246gonen &#228r tunnare och k&#228nsligare, jag rekommenderar att inte g&#229 f&#246r n&#228ra &#246gonen, f&#246lj &#246gonbenet man k&#228nner omkring &#246gat. 🙂 Kram Annica

 49. Selin skriver:

  Vackraste och mest inspirerande kvinnan som finns!

 50. Anja skriver:

  omg stackars m&#228nniska som ser s&#229 opererad ut!

  • Denise skriver:

   Oj vilken bitter kommentar, k&#228nns som avundsjuka. 🙂 Fin du &#228r Linda!

   • annica skriver:

    Hej Denise, S&#197 trist. Alla f&#229r g&#246ra som de vill, vad de vill &#229 n&#228r de vill. Linda &#228r s&#229 fin och fantastisk p&#229 alla s&#228tt. Jag tror som du om man l&#228gger tid p&#229 att kommentera elaka saker om andra har nog mer issues sj&#228lva egentligen, s&#229 mest synd om dem men det &#228r s&#229 l&#229gt..

   • annica skriver:

    Hej Denise, Eller hur! Kram annica

  • may-britt skriver:

   F&#246r en galen dum kommentar 🙁
   Och hon ser inte ut som om hon har hade n&#229got opprasjon
   Du b&#246r kunna skilja mellan opprasjon och filler.
   Och Filler &#228r ingen opprasjon.
   Eftersom du komma med en s&#229dan kommentar b&#246r du vet vad du pratar om.
   Innan du kritiserar andra, g&#229 och se dig i spegeln

  • annica skriver:

   Hej, vad &#228r det du skriver? stackars? tycker det &#228r s&#229 fr&#228ckt att kommentera s&#229 som du g&#246r. Med v&#228nlig h&#228lsning, Annica

  • Marit skriver:

   Fy f… vilken elak komentar, varf&#246r m&#229ste man komentera och vara s&#229 elak mot varandra, jag blev riktig ledsen av att l&#228sa denna komentar. Tycker Linda &#228r fin och vi &#228r alla olika, fast lika mycket v&#228rda &#228nd&#229. Kram och trevlig helg till Linda och alla andra fina goa m&#228nniskor 🙂

   • annica skriver:

    Hej Marit, Tack f&#246r dina fina ord, det &#228r riktigt trist att l&#228sa. Detsamma &#246nskar jag dig, Kram Annica

  • Caroline skriver:

   Vilken on&#246dig och framf&#246rallt otroligt elak kommentar. Dessutom uppenbarligen helt osann som gissningsvis grundar sig i ren avundsjuka.

   Skickar ett extra stort tack till Linda f&#246r ett inspirerande inl&#228gg, l&#228ser g&#228rna mer fr&#229n dig!

   • annica skriver:

    Hej Caroline, Verkligen s&#229 trist och ledsamt, fint av dig med din st&#246ttning. 🙂 Kram Annica

   • Maja skriver:

    Vrf ska man vara avundsjuk
    S&#229 l&#246jligt inte alla &#228r avundsjuka n&#228r man kommenterar hon &#228r ju opererad eller?

    • annica skriver:

     Hej Maja, Jag tycker det &#228r upp till var och en vad man vill g&#246ra och inte, ocks&#229 tycka och t&#228nka men att man ska p&#229peka det med en nedl&#229tande ton, det tycker jag &#228r riktigt trist. Kram Annica

 51. Molly skriver:

  Tack f&#246r intressant och bra inl&#228gg. Jag undrar om retinol, kan denna fr&#229n Paulas vara bra att b&#246rja med om man &#228r nyb&#246rjare med retinol. V&#228nligen Molly.

  • annica skriver:

   Hej Molly, Den &#228r aktiv men starta med 1 g&#229ng i veckan, efter tv&#229 veckor trappa upp till tv&#229 tillf&#228llen, osv. Inv&#228njning &#228r viktig vid start av retinol. 🙂 Kram Annica

 52. Emily skriver:

  Passerat 40! Trodde du va max 25-30! Hopps jag ocks&#229 ser ut som dig n&#228r jag fyller 40! Anv&#228nder paulas choice flitigt och kommer forts&#228tta med det!

 53. Fia skriver:

  Fattar kommentaren även om den var illa formulerad. Man kan ju lätt dra den felaktiga slutsatsen att man blir lika stram och slätt som personen ovan genom att använda de produkter hon nämner (även om hon faktiskt inte påstått att hon fått resultaten av just dessa hudvårdsprodukterna utan ville jobba förebyggande) Jag har heller inget emot fillers och botox, men man bör vara realistisk gällande sina egna förutsättningar och vad bra hudvård egentligen kan uppnå! Tack för bra tips!

 54. Caroline skriver:

  Hej,
  F&#246rst av allt, tack Linda f&#246r ett b&#229de bra och inspirerande inl&#228gg. Just det h&#228r med retinol har jag funderat p&#229. Hur ofta skulle ni s&#228ga &#228r minimum att man anv&#228nder retinol per vecka f&#246r att det &#228nd&#229 ska f&#229 effekt?

  &#197terigen, tack f&#246r ett toppenbra inl&#228gg!

  Caroline

 55. Malin skriver:

  C15 super booster: anv&#228nder du den som serum eller blandar du den i ditt serum och kansle &#228ven i dag/nattcreme?
  Om du inte anv&#228nder den som serum, vilket serum &#228r din favorit?
  H&#228lsn Malin

 56. Fia skriver:

  Fattar kommentaren även om den var illa formulerad. Man kan ju lätt dra den felaktiga slutsatsen att man blir lika stram och slätt som personen ovan genom att använda de produkter hon nämner (även om hon faktiskt inte påstått att hon fått resultaten av just dessa hudvårdsprodukterna utan ville jobba förebyggande) Jag har heller inget emot fillers och botox, men man bör vara realistisk gällande sina egna förutsättningar och vad bra hudvård egentligen kan uppnå! Tack för bra tips!

 57. Marie skriver:

  Älskar dessa badrums skåp inlägg. Så intressant att se vad som finns i dem och vad de tycker om produkterna du får låta exakt alla anställda vara med vilket tar nog x antal inlägg och sen när du är klar så kan du börja om igen för då har nog alla nya favoriter och nytt innehåll i badrumsskåpen

 58. Hanna Nilsson skriver:

  Å vad jag älskar sånna här inlägg! Nu blev jag övertygad om vilket mitt nästa retinol ska bli 🙂 Hur tänker ni angående retinol under vår/sommar? Använder givetvis hög spf varje dag året runt.

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Solskydd är oavsett hudvård alltid viktigt, kanske ännu viktigare vid användning av retinol och syror som verkar cellförnyande och exfolierande. Men man kan absolut fortsätta använda retinol under vår och sommar. 🙂 Kram Annica

 59. Stina skriver:

  Men vad är problemet ska man ärligt inte kunna påpeka att hon ser opererad ut när hon är det
  Plus så har hon fillers I ansiktet
  Jag tycker bara personligen synd om dem.som tror att såhär ser man ut vid 40 med bara era krämer

  Jag är inte avundsjuk eller bitter hahaha utan man ska kunna säga ordet botox eller fillers utan att låta som vi är avundsjuka

  • annica skriver:

   Hej Stina, Jag tycker det är upp till var och en vad man vill göra och inte, också tycka och tänka men att man ska påpeka det med en nedlåtande ton, det tycker jag är riktigt trist. Kram Annica

  • maria skriver:

   Frågan är väl snarare: vad är syftet med att påpeka detta? Ingen blir glad eller hjälpt av det, troligtvis inte ni som ”påpekar” detta heller… gå till dig själv och fundera på varför det är så viktigt att skriva en sådan kommentar. Tycker för övrigt att hon var jättefin och gillar verkligen de här inläggen 🙂

 60. Kristin skriver:

  Hej igen, såg nu att Resist innehåller cykliska silikoner, vilket min hy inte gillar och jag försöker undvika efter blandad debatt om ingrediensen. Har ni tips på annat solskydd som funkar mixas med foundation?

 61. Kristin skriver:

  Stort tack för tips! Har med Skincitys hjälp uppdaterat delar i min hudvård, vilket redan gör underverk och snart är jag redo för flera steg. 😛 Toppen med solskyddstipset, ska definitivt kolla in!

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Det glädjer mig att höra, spännande med fler steg i din rutin! 🙂 Silikoner är inget man ska vara rätt för, läs ett tidigare inlägg här om ingrediensen. Annat solskydd i lätt formula från Juice Beauty Spf 30 oil free moisturizer Kram Annica

   • Kristin skriver:

    Hej, jag är inte rädd för silikoner, men just cykliska silikoner har ju Apoteket tagit bort ur sitt sortiment av en anledning och farligt eller ej, min hy reagerar med plitor vid för mycket av den varan. Tack för tips om Juice Beauty. Gillar deras CC, så ska kolla in krämen. Nästa fråga…hur vit blir man..?;)

    • annica skriver:

     Hej Kristin, Ja trivs man inte med ingrediensen och vet med sig att den är orsak är det klokt att avstå såklart. 🙂 Den är väldigt lätt i sin formula och absorberas snabbt och fint av huden, ingen vit hinna! 🙂 Kram Annica

 62. Bea skriver:

  Så vacker Linda är! Har hon instagram/blogg som man kan följa? Ni är grymma!!

  /Nöjd kund från skincity!

 63. Olga skriver:

  Hej Linda, Annika,
  Jag är mycket nöjd kund hos er SkinCity! Senast jag fick hjälp med NeoStrata produkter av Linda vet inte vilka ni har två stycken iallafall skickade bilder på min dagliga hudvårdsprodukter och fick snabbt hudtest resultatet av Linda! Blev jag glad att ni fick NeoStrata! Jag hittade min två favoriter märke som passar för min hud det är Exuviance och NeoStrata! Bra Lindas inlägg!
  Ps håller mef Caroline mycket elak kommentar!
  Kram
  Olga

  • annica skriver:

   Hej Olga, Så kul att du trivs så bra med dina produkter och att du hittat det du trivs bäst med! 🙂 🙂 Kram Annica

   • Olga skriver:

    Hej Annica igen,
    för 5 års läste jag din artikel om läppbalsam till torra läpparna och min första bestälning hos er var LäppDrink Jane Irade. Så jag är jätte glad att ni finns och hjälpa sina kunderna. Ps. började också samlas med era fina kockeski dockor har 90 st nu, dem är bara en exemplar inte dubbel. Kram

 64. Daniella skriver:

  Hej Linda och Annica!
  Blir så ledsen över en del kommentarer här. Jag älskar alla inlägg på bloggen men framförallt när hudterapeuterna gästar bloggen. När jag såg Linda så tänkte jag ”nu äntligen är det Lindas tur”. Jag har chattat med Linda på skincity.se flera gånger och hon har hjälpt mig så mycket. När hon skriver så känner jag att hon verkligen vill hjälpa till från hela sitt hjärta. Så härlig och ödmjuk. OCH så överraskad jag blev när Linda skrev sin ålder, dels att hon bjuder på sig själv men också för att jag inte trodde hon var en dag över 30. Fortsätt med erat underbara jobb. Jag känner mig inte lurad utan har fått så himla mycket hjälp utav er. Jag har alltid haft dålig hy och nu som 34 åring känner jag att min hy är som bäst. Ett tips från Linda till mig var bla att öka med Paulas Choice Retinol till tre dagar i veckan. Oj vilken skillnad det gjort. Kram kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Vilka otroligt fina ord, jag kan inget annat än att hålla med dig och tacka! Också kul att du själv märkt fina resultat av dina produkter!! 🙂 🙂 Stor kram Annica

  • Jessica skriver:

   ❤️❤️❤️❤️❤️

 65. Elin skriver:

  Wow vilket härligt utbud av skönhetsprodukter, så många tips! Tack för recensionerna och testerna 🙂

 66. Lina skriver:

  Sett är detta som stör mig så otroligt! för man försöker luras lite! ändå ifall jag vet att ni inte försöker lura oss kunder!
  Utan jag menar som är en skönhetsbehandlare och äger en klinik i sthlm, så ser jag på henne att det är INTE massa produkter som BARA hjälpt henne med ”ålders tecken”
  Utan mitt öga ser fillers, botox, kanske microneedling kemisk peeling, ser ut som en näs OP osv
  men ni försöker få det att se ut som att det bara är produkterna! Sååå fel!

  • annica skriver:

   Hej Lina, Det är ingen som försöker lura någon. Om det är något som händer just nu så är det att du försöker anklaga oss för saker som vi inte gör. Hon får väl göra vad hon vill, precis som du. Hon berättar om sin hudvård som hon är nöjd med och gillar och har gett fina resultat på hennes hud. I övrigt vad hon gör , har gjort eller inte gjort har varken DU eller jag med att göra. Vet du vad jag tycker är fel.. det är hur du uttrycker dig i påståenden om oss som inte stämmer, vi försöker inget annat än att just berätta om Lindas hudvårdsrutin som hon gillar och inspirera andra, resten är din tolkning av det. Så lågt, jag skäms när jag läser sånt här hur man kan hugga … som att vi bygger vår verksamhet på att lura våra kunder. Det är PRECIS TVÄRTEMOT allt vi jobbat för sen start. Hälsningar annica

   • Sabina skriver:

    Så bra skrivet Annica! Jag blir också ledsen av vissa anklagande, låga och onödiga kommentarer i denna tråd. Undrar ofta vad det är som driver folk att skriva så elaka kommentarer och hoppa på både folks utseenden och ”tankeläsa” era intentioner med inlägget. Jag läste inte någonstans någonting i inlägget som fick mig att se hur ni skulle försöka lura era kunder eller andra. Jag såg bara en vacker kvinna som ville dela med sig av sina favoritprodukter. Sorgligt att tonen blir så låg så ofta. Fortsätt stå på er och göra ett fantastiskt jobb med butiken och bloggen. Stor kram!

   • Margaretha skriver:

    ♥♥♥

    • Margaretha skriver:

     Hej! Jag vet att ni gör allt för oss kunder! Det finns ingen webb- butik eller fysisk butik, som jag har så stort förtroende för! You go girl!♥

 67. Emelie skriver:

  Hej! Kan man få se lite hur BB creamen från Jane iredale ser ut??

 68. Lotta skriver:

  Linda!
  Du är oerhört vacker!
  Det är troligen därför några personer kände ett behov att klanka ner på dig. Är man för snygg blir man ett hot på något sätt. Jag tycker du är magisk! ❤
  Så kul att få titta in i ditt badrumsskåp!

 69. Lena skriver:

  Alltså, snälla, ta bort dessa elaka kommentarer från din blogg Annica.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Jag tänkte att jag skulle, för jag håller med dig. Jag blev så arg och ledsen över detta, så otroligt trist verkligen. Men så ångrade jag mig, vet du vad, dom ska få ett svar och jag hoppas dom skäms, det är inte ok. Men skulle det fortsätta så kanske jag raderar alla, det vet jag faktiskt inte. Det är inte en stämning eller attityd jag önskar här i alla fall.. Kram Annica

 70. Maria Bengtsson skriver:

  Hej!
  Tack för intressant inlägg! Har väntat på tips för oss som är 40+. Fäst er inte vid avundsjuka kommentarer! Har aldrig träffat Linda personligen men får intrycket att du är vacker både på insidan och utsidan!!! Tack för tipsen som du så generöst delar med dig av!
  Kram

 71. Ida skriver:

  Jag har en fråga gällande hudvårdsrutin. Många gånger ser jag att vissa blandar olika märken i sin rutin. Ett märke för rengöring, ett märke för essance, ett annat märke för serum osv. Kan man göra så eller ska man hålla sig till ett märke och sedan variera olika märken gällande ansiktsmasker? Lite luddig fråga men jag hoppas du förstår

  • annica skriver:

   Hej Ida, Bra fråga! Generellt är det alltid positivt att följa ett och samma märke i sin grundrutin. Men oftast går det bra att mixa mellan olika märken om huden tolererar detta. Syror ska man dock gärna hålla sig till ett märke. 🙂 Kram Annica

 72. Mia skriver:

  Kan PC’s clinical retinol treatment användas kring ögonen?

  • annica skriver:

   Hej Mia, Huden kring ögonen är tunnare och känsligare, jag rekommenderar att inte gå för nära ögonen, följ ögonbenet man känner omkring ögat. 🙂 Kram Annica

 73. Fia skriver:

  Wow!! Hade aldrig gissat att hon är över 40! Hoppas jag ser lika fräsch ut som 40-åring! Det är jättekul att få läsa om era olika rutiner då det verkligen visar på att hudvård är individuellt och att man måste hitta det som passar ens egen hud bäst 🙂

  • annica skriver:

   Hej Fia, Visst är det så, och jag blir minst lika inspirerad av mina kollegors badrumsskåp. Det är så kul när dom gästar! 🙂 Kram Annica

 74. Eva skriver:

  Hur blir konsistensen då du blandar pc resist med den foundation från JI? Har en blandhy m tendens bli blank, men jag blev nyfiken eftersom du ser så fin ut i hyn. Antar du har denna kombo på bilden? Jag har bare minerals liquid foundation med tinted solskydd/dagkräm från hydropeptide under. Ger med fin yta. Hade pc resist tidigare och gillade den mycket! Hur vet man när man kan blanda dagkräm m foundation tex?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Glow time från Jane Iredale är ju lite cremigare i sin formula, mixen blir lite lättare och en mix du nog då hade trivs bättre med. 🙂 Man kan mixa foundationbas med dagcreme som man vill och önskar. Kram Annica

 75. Daniella skriver:

  Hej Linda/Annica.
  Vill börja med att säga att man blir mörkrädd när man läser en del kommentarer här. Det är så sorgligt att en del människor tror att det är ok att utrycka sig som dom vill bara för att dem är skyddade bakom en skärm.
  Min första tanke när jag såg bilden på Linda var wow, vilken slät och fin hud ville genast läsa vidare eftersom hennes hy ser helt flawless ut
  Nu till min fråga..
  Linda nämner att man ska använda retinol regelbundet för att det ska ge effekt. Jag har skinceuticals retinol (det är med på bild i Lindas badrumsskåp) men använder det max 1 gång i veckan. Är det för sällan och hur ofta är lagom? Hur vet jag om min hy tål fler gånger?

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Jag håller med dig, det är mer synd om dom människorna. Men så tråkigt!
   Det stämmer, alla retinolprodukter är olika kraftfulla och beroende på sin egen huds tolerans ska man använda produkten därefter. En gång i veckan är super, testa ytterligare en gång i veckan och känn hur huden reagerar på det. Kul! 🙂 🙂 Kram Annica

 76. Maria skriver:

  Passerat över 40 strecket.. Hoppas jag verkligen ser ut som dig när jag är 40år. Är 26år och vi har väldigt lik hy! Hoppas du gör fler inlägg 🙂

 77. Anja skriver:

  omg stackars människa som ser så opererad ut!

  • Denise skriver:

   Oj vilken bitter kommentar, känns som avundsjuka. 🙂 Fin du är Linda!

   • annica skriver:

    Hej Denise, Eller hur! Kram annica

   • annica skriver:

    Hej Denise, SÅ trist. Alla får göra som de vill, vad de vill å när de vill. Linda är så fin och fantastisk på alla sätt. Jag tror som du om man lägger tid på att kommentera elaka saker om andra har nog mer issues själva egentligen, så mest synd om dem men det är så lågt..

  • annica skriver:

   Hej, vad är det du skriver? stackars? tycker det är så fräckt att kommentera så som du gör. Med vänlig hälsning, Annica

  • may-britt skriver:

   För en galen dum kommentar 🙁
   Och hon ser inte ut som om hon har hade något opprasjon
   Du bör kunna skilja mellan opprasjon och filler.
   Och Filler är ingen opprasjon.
   Eftersom du komma med en sådan kommentar bör du vet vad du pratar om.
   Innan du kritiserar andra, gå och se dig i spegeln

  • Caroline skriver:

   Vilken onödig och framförallt otroligt elak kommentar. Dessutom uppenbarligen helt osann som gissningsvis grundar sig i ren avundsjuka.

   Skickar ett extra stort tack till Linda för ett inspirerande inlägg, läser gärna mer från dig!

   • annica skriver:

    Hej Caroline, Verkligen så trist och ledsamt, fint av dig med din stöttning. 🙂 Kram Annica

   • Maja skriver:

    Vrf ska man vara avundsjuk
    Så löjligt inte alla är avundsjuka när man kommenterar hon är ju opererad eller?

    • annica skriver:

     Hej Maja, Jag tycker det är upp till var och en vad man vill göra och inte, också tycka och tänka men att man ska påpeka det med en nedlåtande ton, det tycker jag är riktigt trist. Kram Annica

  • Marit skriver:

   Fy f… vilken elak komentar, varför måste man komentera och vara så elak mot varandra, jag blev riktig ledsen av att läsa denna komentar. Tycker Linda är fin och vi är alla olika, fast lika mycket värda ändå. Kram och trevlig helg till Linda och alla andra fina goa människor 🙂

 78. Selin skriver:

  Vackraste och mest inspirerande kvinnan som finns!

 79. Molly skriver:

  Tack för intressant och bra inlägg. Jag undrar om retinol, kan denna från Paulas vara bra att börja med om man är nybörjare med retinol. Vänligen Molly.

 80. Emily skriver:

  Passerat 40! Trodde du va max 25-30! Hopps jag också ser ut som dig när jag fyller 40! Använder paulas choice flitigt och kommer fortsätta med det!

 81. Caroline skriver:

  Hej,
  Först av allt, tack Linda för ett både bra och inspirerande inlägg. Just det här med retinol har jag funderat på. Hur ofta skulle ni säga är minimum att man använder retinol per vecka för att det ändå ska få effekt?

  Återigen, tack för ett toppenbra inlägg!

  Caroline

 82. Malin skriver:

  C15 super booster: använder du den som serum eller blandar du den i ditt serum och kansle även i dag/nattcreme?
  Om du inte använder den som serum, vilket serum är din favorit?
  Hälsn Malin

 83. Fia skriver:

  Fattar kommentaren även om den var illa formulerad. Man kan ju lätt dra den felaktiga slutsatsen att man blir lika stram och slätt som personen ovan genom att använda de produkter hon nämner (även om hon faktiskt inte påstått att hon fått resultaten av just dessa hudvårdsprodukterna utan ville jobba förebyggande) Jag har heller inget emot fillers och botox, men man bör vara realistisk gällande sina egna förutsättningar och vad bra hudvård egentligen kan uppnå! Tack för bra tips!

 84. Marie skriver:

  Älskar dessa badrums skåp inlägg. Så intressant att se vad som finns i dem och vad de tycker om produkterna du får låta exakt alla anställda vara med vilket tar nog x antal inlägg och sen när du är klar så kan du börja om igen för då har nog alla nya favoriter och nytt innehåll i badrumsskåpen

 85. Bea skriver:

  Så vacker Linda är! Har hon instagram/blogg som man kan följa? Ni är grymma!!

  /Nöjd kund från skincity!

 86. Kristin skriver:

  Hej igen, såg nu att Resist innehåller cykliska silikoner, vilket min hy inte gillar och jag försöker undvika efter blandad debatt om ingrediensen. Har ni tips på annat solskydd som funkar mixas med foundation?

 87. Kristin skriver:

  Stort tack för tips! Har med Skincitys hjälp uppdaterat delar i min hudvård, vilket redan gör underverk och snart är jag redo för flera steg. 😛 Toppen med solskyddstipset, ska definitivt kolla in!

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Det glädjer mig att höra, spännande med fler steg i din rutin! 🙂 Silikoner är inget man ska vara rätt för, läs ett tidigare inlägg här om ingrediensen. Annat solskydd i lätt formula från Juice Beauty Spf 30 oil free moisturizer Kram Annica

   • Kristin skriver:

    Hej, jag är inte rädd för silikoner, men just cykliska silikoner har ju Apoteket tagit bort ur sitt sortiment av en anledning och farligt eller ej, min hy reagerar med plitor vid för mycket av den varan. Tack för tips om Juice Beauty. Gillar deras CC, så ska kolla in krämen. Nästa fråga…hur vit blir man..?;)

    • annica skriver:

     Hej Kristin, Ja trivs man inte med ingrediensen och vet med sig att den är orsak är det klokt att avstå såklart. 🙂 Den är väldigt lätt i sin formula och absorberas snabbt och fint av huden, ingen vit hinna! 🙂 Kram Annica

 88. Elin skriver:

  Wow vilket härligt utbud av skönhetsprodukter, så många tips! Tack för recensionerna och testerna 🙂

 89. Hanna Nilsson skriver:

  Å vad jag älskar sånna här inlägg! Nu blev jag övertygad om vilket mitt nästa retinol ska bli 🙂 Hur tänker ni angående retinol under vår/sommar? Använder givetvis hög spf varje dag året runt.

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Solskydd är oavsett hudvård alltid viktigt, kanske ännu viktigare vid användning av retinol och syror som verkar cellförnyande och exfolierande. Men man kan absolut fortsätta använda retinol under vår och sommar. 🙂 Kram Annica

 90. Olga skriver:

  Hej Linda, Annika,
  Jag är mycket nöjd kund hos er SkinCity! Senast jag fick hjälp med NeoStrata produkter av Linda vet inte vilka ni har två stycken iallafall skickade bilder på min dagliga hudvårdsprodukter och fick snabbt hudtest resultatet av Linda! Blev jag glad att ni fick NeoStrata! Jag hittade min två favoriter märke som passar för min hud det är Exuviance och NeoStrata! Bra Lindas inlägg!
  Ps håller mef Caroline mycket elak kommentar!
  Kram
  Olga

  • annica skriver:

   Hej Olga, Så kul att du trivs så bra med dina produkter och att du hittat det du trivs bäst med! 🙂 🙂 Kram Annica

   • Olga skriver:

    Hej Annica igen,
    för 5 års läste jag din artikel om läppbalsam till torra läpparna och min första bestälning hos er var LäppDrink Jane Irade. Så jag är jätte glad att ni finns och hjälpa sina kunderna. Ps. började också samlas med era fina kockeski dockor har 90 st nu, dem är bara en exemplar inte dubbel. Kram

 91. Ida skriver:

  Jag har en fråga gällande hudvårdsrutin. Många gånger ser jag att vissa blandar olika märken i sin rutin. Ett märke för rengöring, ett märke för essance, ett annat märke för serum osv. Kan man göra så eller ska man hålla sig till ett märke och sedan variera olika märken gällande ansiktsmasker? Lite luddig fråga men jag hoppas du förstår

  • annica skriver:

   Hej Ida, Bra fråga! Generellt är det alltid positivt att följa ett och samma märke i sin grundrutin. Men oftast går det bra att mixa mellan olika märken om huden tolererar detta. Syror ska man dock gärna hålla sig till ett märke. 🙂 Kram Annica

 92. Mia skriver:

  Kan PC’s clinical retinol treatment användas kring ögonen?

  • annica skriver:

   Hej Mia, Huden kring ögonen är tunnare och känsligare, jag rekommenderar att inte gå för nära ögonen, följ ögonbenet man känner omkring ögat. 🙂 Kram Annica

 93. Stina skriver:

  Men vad är problemet ska man ärligt inte kunna påpeka att hon ser opererad ut när hon är det
  Plus så har hon fillers I ansiktet
  Jag tycker bara personligen synd om dem.som tror att såhär ser man ut vid 40 med bara era krämer

  Jag är inte avundsjuk eller bitter hahaha utan man ska kunna säga ordet botox eller fillers utan att låta som vi är avundsjuka

  • maria skriver:

   Frågan är väl snarare: vad är syftet med att påpeka detta? Ingen blir glad eller hjälpt av det, troligtvis inte ni som ”påpekar” detta heller… gå till dig själv och fundera på varför det är så viktigt att skriva en sådan kommentar. Tycker för övrigt att hon var jättefin och gillar verkligen de här inläggen 🙂

  • annica skriver:

   Hej Stina, Jag tycker det är upp till var och en vad man vill göra och inte, också tycka och tänka men att man ska påpeka det med en nedlåtande ton, det tycker jag är riktigt trist. Kram Annica

 94. Lotta skriver:

  Linda!
  Du är oerhört vacker!
  Det är troligen därför några personer kände ett behov att klanka ner på dig. Är man för snygg blir man ett hot på något sätt. Jag tycker du är magisk! ❤
  Så kul att få titta in i ditt badrumsskåp!

 95. Maria Bengtsson skriver:

  Hej!
  Tack för intressant inlägg! Har väntat på tips för oss som är 40+. Fäst er inte vid avundsjuka kommentarer! Har aldrig träffat Linda personligen men får intrycket att du är vacker både på insidan och utsidan!!! Tack för tipsen som du så generöst delar med dig av!
  Kram

 96. Lena skriver:

  Alltså, snälla, ta bort dessa elaka kommentarer från din blogg Annica.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Jag tänkte att jag skulle, för jag håller med dig. Jag blev så arg och ledsen över detta, så otroligt trist verkligen. Men så ångrade jag mig, vet du vad, dom ska få ett svar och jag hoppas dom skäms, det är inte ok. Men skulle det fortsätta så kanske jag raderar alla, det vet jag faktiskt inte. Det är inte en stämning eller attityd jag önskar här i alla fall.. Kram Annica

 97. Daniella skriver:

  Hej Linda och Annica!
  Blir så ledsen över en del kommentarer här. Jag älskar alla inlägg på bloggen men framförallt när hudterapeuterna gästar bloggen. När jag såg Linda så tänkte jag ”nu äntligen är det Lindas tur”. Jag har chattat med Linda på skincity.se flera gånger och hon har hjälpt mig så mycket. När hon skriver så känner jag att hon verkligen vill hjälpa till från hela sitt hjärta. Så härlig och ödmjuk. OCH så överraskad jag blev när Linda skrev sin ålder, dels att hon bjuder på sig själv men också för att jag inte trodde hon var en dag över 30. Fortsätt med erat underbara jobb. Jag känner mig inte lurad utan har fått så himla mycket hjälp utav er. Jag har alltid haft dålig hy och nu som 34 åring känner jag att min hy är som bäst. Ett tips från Linda till mig var bla att öka med Paulas Choice Retinol till tre dagar i veckan. Oj vilken skillnad det gjort. Kram kram 🙂

  • Jessica skriver:

   ❤️❤️❤️❤️❤️

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Vilka otroligt fina ord, jag kan inget annat än att hålla med dig och tacka! Också kul att du själv märkt fina resultat av dina produkter!! 🙂 🙂 Stor kram Annica

 98. Emelie skriver:

  Hej! Kan man få se lite hur BB creamen från Jane iredale ser ut??

 99. Eva skriver:

  Hur blir konsistensen då du blandar pc resist med den foundation från JI? Har en blandhy m tendens bli blank, men jag blev nyfiken eftersom du ser så fin ut i hyn. Antar du har denna kombo på bilden? Jag har bare minerals liquid foundation med tinted solskydd/dagkräm från hydropeptide under. Ger med fin yta. Hade pc resist tidigare och gillade den mycket! Hur vet man när man kan blanda dagkräm m foundation tex?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Glow time från Jane Iredale är ju lite cremigare i sin formula, mixen blir lite lättare och en mix du nog då hade trivs bättre med. 🙂 Man kan mixa foundationbas med dagcreme som man vill och önskar. Kram Annica

 100. Fia skriver:

  Wow!! Hade aldrig gissat att hon är över 40! Hoppas jag ser lika fräsch ut som 40-åring! Det är jättekul att få läsa om era olika rutiner då det verkligen visar på att hudvård är individuellt och att man måste hitta det som passar ens egen hud bäst 🙂

  • annica skriver:

   Hej Fia, Visst är det så, och jag blir minst lika inspirerad av mina kollegors badrumsskåp. Det är så kul när dom gästar! 🙂 Kram Annica

 101. Daniella skriver:

  Hej Linda/Annica.
  Vill börja med att säga att man blir mörkrädd när man läser en del kommentarer här. Det är så sorgligt att en del människor tror att det är ok att utrycka sig som dom vill bara för att dem är skyddade bakom en skärm.
  Min första tanke när jag såg bilden på Linda var wow, vilken slät och fin hud ville genast läsa vidare eftersom hennes hy ser helt flawless ut
  Nu till min fråga..
  Linda nämner att man ska använda retinol regelbundet för att det ska ge effekt. Jag har skinceuticals retinol (det är med på bild i Lindas badrumsskåp) men använder det max 1 gång i veckan. Är det för sällan och hur ofta är lagom? Hur vet jag om min hy tål fler gånger?

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Jag håller med dig, det är mer synd om dom människorna. Men så tråkigt!
   Det stämmer, alla retinolprodukter är olika kraftfulla och beroende på sin egen huds tolerans ska man använda produkten därefter. En gång i veckan är super, testa ytterligare en gång i veckan och känn hur huden reagerar på det. Kul! 🙂 🙂 Kram Annica

 102. Emily skriver:

  Passerat 40! Trodde du va max 25-30! Hopps jag också ser ut som dig när jag fyller 40! Använder paulas choice flitigt och kommer fortsätta med det!

 103. Molly skriver:

  Tack för intressant och bra inlägg. Jag undrar om retinol, kan denna från Paulas vara bra att börja med om man är nybörjare med retinol. Vänligen Molly.

 104. Malin skriver:

  C15 super booster: använder du den som serum eller blandar du den i ditt serum och kansle även i dag/nattcreme?
  Om du inte använder den som serum, vilket serum är din favorit?
  Hälsn Malin

 105. Caroline skriver:

  Hej,
  Först av allt, tack Linda för ett både bra och inspirerande inlägg. Just det här med retinol har jag funderat på. Hur ofta skulle ni säga är minimum att man använder retinol per vecka för att det ändå ska få effekt?

  Återigen, tack för ett toppenbra inlägg!

  Caroline

 106. Lina skriver:

  Sett är detta som stör mig så otroligt! för man försöker luras lite! ändå ifall jag vet att ni inte försöker lura oss kunder!
  Utan jag menar som är en skönhetsbehandlare och äger en klinik i sthlm, så ser jag på henne att det är INTE massa produkter som BARA hjälpt henne med ”ålders tecken”
  Utan mitt öga ser fillers, botox, kanske microneedling kemisk peeling, ser ut som en näs OP osv
  men ni försöker få det att se ut som att det bara är produkterna! Sååå fel!

  • annica skriver:

   Hej Lina, Det är ingen som försöker lura någon. Om det är något som händer just nu så är det att du försöker anklaga oss för saker som vi inte gör. Hon får väl göra vad hon vill, precis som du. Hon berättar om sin hudvård som hon är nöjd med och gillar och har gett fina resultat på hennes hud. I övrigt vad hon gör , har gjort eller inte gjort har varken DU eller jag med att göra. Vet du vad jag tycker är fel.. det är hur du uttrycker dig i påståenden om oss som inte stämmer, vi försöker inget annat än att just berätta om Lindas hudvårdsrutin som hon gillar och inspirera andra, resten är din tolkning av det. Så lågt, jag skäms när jag läser sånt här hur man kan hugga … som att vi bygger vår verksamhet på att lura våra kunder. Det är PRECIS TVÄRTEMOT allt vi jobbat för sen start. Hälsningar annica

   • Sabina skriver:

    Så bra skrivet Annica! Jag blir också ledsen av vissa anklagande, låga och onödiga kommentarer i denna tråd. Undrar ofta vad det är som driver folk att skriva så elaka kommentarer och hoppa på både folks utseenden och ”tankeläsa” era intentioner med inlägget. Jag läste inte någonstans någonting i inlägget som fick mig att se hur ni skulle försöka lura era kunder eller andra. Jag såg bara en vacker kvinna som ville dela med sig av sina favoritprodukter. Sorgligt att tonen blir så låg så ofta. Fortsätt stå på er och göra ett fantastiskt jobb med butiken och bloggen. Stor kram!

   • Margaretha skriver:

    ♥♥♥

    • Margaretha skriver:

     Hej! Jag vet att ni gör allt för oss kunder! Det finns ingen webb- butik eller fysisk butik, som jag har så stort förtroende för! You go girl!♥

 107. Selin skriver:

  Vackraste och mest inspirerande kvinnan som finns!

 108. Maria skriver:

  Passerat över 40 strecket.. Hoppas jag verkligen ser ut som dig när jag är 40år. Är 26år och vi har väldigt lik hy! Hoppas du gör fler inlägg 🙂

 109. Anja skriver:

  omg stackars människa som ser så opererad ut!

  • may-britt skriver:

   För en galen dum kommentar 🙁
   Och hon ser inte ut som om hon har hade något opprasjon
   Du bör kunna skilja mellan opprasjon och filler.
   Och Filler är ingen opprasjon.
   Eftersom du komma med en sådan kommentar bör du vet vad du pratar om.
   Innan du kritiserar andra, gå och se dig i spegeln

  • Caroline skriver:

   Vilken onödig och framförallt otroligt elak kommentar. Dessutom uppenbarligen helt osann som gissningsvis grundar sig i ren avundsjuka.

   Skickar ett extra stort tack till Linda för ett inspirerande inlägg, läser gärna mer från dig!

   • Maja skriver:

    Vrf ska man vara avundsjuk
    Så löjligt inte alla är avundsjuka när man kommenterar hon är ju opererad eller?

    • annica skriver:

     Hej Maja, Jag tycker det är upp till var och en vad man vill göra och inte, också tycka och tänka men att man ska påpeka det med en nedlåtande ton, det tycker jag är riktigt trist. Kram Annica

   • annica skriver:

    Hej Caroline, Verkligen så trist och ledsamt, fint av dig med din stöttning. 🙂 Kram Annica

  • Marit skriver:

   Fy f… vilken elak komentar, varför måste man komentera och vara så elak mot varandra, jag blev riktig ledsen av att läsa denna komentar. Tycker Linda är fin och vi är alla olika, fast lika mycket värda ändå. Kram och trevlig helg till Linda och alla andra fina goa människor 🙂

  • annica skriver:

   Hej, vad är det du skriver? stackars? tycker det är så fräckt att kommentera så som du gör. Med vänlig hälsning, Annica

  • Denise skriver:

   Oj vilken bitter kommentar, känns som avundsjuka. 🙂 Fin du är Linda!

   • annica skriver:

    Hej Denise, Eller hur! Kram annica

   • annica skriver:

    Hej Denise, SÅ trist. Alla får göra som de vill, vad de vill å när de vill. Linda är så fin och fantastisk på alla sätt. Jag tror som du om man lägger tid på att kommentera elaka saker om andra har nog mer issues själva egentligen, så mest synd om dem men det är så lågt..