Poddavsnitt 132: Möt nästa generations natureceuticals – Plantheque

  • | Gäst

Idag får jag äran att gästa hudspecialistpodden och berätta allt om vårt nya märke Plantheque som vi precis har lanserat. Jag är så stolt över detta och supertaggad på att äntligen få berätta allt om detta märke så in och lyssna för detta vill ni inte missa!!

Carolin, Sara och Yasemin i poddstudion

Plantheque är ett helt nytt märke på marknaden där vi arbetar med ekocertifierade, veganskt och labbodlade ingredienser där stamceller är en av de stora stjärningredienserna.

PLANTHEQUE – professional skincare powered by nature.

Vi snackar nästa generations natureceuticals! Effektiva och aktiva ingredienser, genomtänkta formulas med ett stort hållbarhetstänk.

En bricka med plantheque produkter

Man kan ju inte annat än älska dessa förpackningar so känns hållbara och lyxiga.

Vi väljer varsin must have från märket

I poddavsnittet går vi igenom alla härliga produkter och jag pratar givetvis lite extra om min favorit The Glow Game Face Cream. En fantastisk 24h creme med C-vitamin som ger massa fukt, lyster och skyddar huden mot fria radikaler.

The glow game face cream och Gua Sha Cha

Ni får även höra hur otroligt exalterad Sara är över att få testa The Calm down serum med dess fantastiska gröna färg, lugnade och återfuktande verkan på huden. Den gröna nyansen kommer från spirulina som tillför massa skyddande antioxidanter till huden samt hämmar inflammationer. Detta serum passar perfekt till en hud med känslighet där man har framträdande rodnader och irritationer. Kan även passa fint till en känslig acnebenägen hy som lugna och stärka upp huden.

Carolin och the calm down serum

The Calm Down Serum är som en god smoothie för hudenDe flesta av oss vet att Yasemin älskar sovmasker och hon blev extra nyfiken på The Skin Guru Sleep mask. Detta är en rik ansiktsmask som tillför massa fukt och näring till huden, stärker upp hudens kollagen och ger en jämnare hudton. Efter att ni sovit med denna kommer ni vakna upp med en väl återfuktad hud som känns jämnare och klarare.

Planthequeprodukter vid vattnet

Detta är bara ett axplock av allt härligt vi kommer prata om så in och lyssna BUMS! Låt mig sedan höra vad ni känner er mest sugna på att testa från märket.

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar du HÄR!

Kramar Carolin

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.