Poddavsnitt 168: Livscoach – Emma Tyllström

  • | Gäst

Ett surrealistiskt möte ❤️

 

Idag gästas vi av Emma Tyllström – Empowerment Coach. Emma är och har länge varit en speciell person i mitt liv men i poddstudion var första gången vi träffade varandra i samma rum.
I Augusti förra året valde jag att gå Emmas  ”The Healing Journey” där jag under 16 veckor fick gräva i mig själv, vem jag är, vad jag vill och vad som ska få ta plats i mitt liv. Emma är alltså min livscoach. The Healing Journey gjordes online och därför är detta första gången vi får träffas sedan jag började min resa.

Under en längre period så hade jag känt ett ”skav”. Mitt skav bestod av att jag hade väldigt många olika vägskäl framför mig och visste inte i vilken ände jag skulle börja. Det fanns även många destruktiva relationer runt omrking mig som fick mig att  Jag hittade då Emma på Instagram via hennes livemeditationer som hon har varje torsdag kväll! Tips tips om ni tyckt att meditation är svårt och behöver hjälp att börja. Hennes konto heter ”creativly.se”.

Det första jag skulle göra när jag startade denna resa var att skriva en text till mig själv där jag berömmer mig själv efter denna resan där innehållet skulle fokusera på vad jag önskade ha uppnått när jag var klar. Här kommer mitt brev: 

”Du klarade det! Du klarade allt som kändes läskigt och här är du nu. Vad stark du är. Du gjorde något som ingen i din familj gjort tidigare, du klarade något som många du känner aldrig hade klarat och du gjorde något för dig själv, se på dig vad stolt jag är över dig! Du bröt mönster.
Idag är du stark, självsäker, lugn och trygg. Du vet vem du är och vart du vill vara i livet. Du kan hantera snedsteg, motgångar och destruktivitet. Det berör inte dig längre. Du är ditt eget jag och ingen är finare och du. Vilken fin person du är.
Jag visste att du kunde klara det även fast du var rädd. Nu är du klar och vad bra det blev. Jag är så stolt, så himla stolt över dig.
Vad blir nästa steg? Nu ska vi ut och göra allt det som vi alltid drömt om utan att blicka bakåt. Det var en tid av lärande vi lämnade bakom oss, nu ska vi njuta, leva och som vi ska leva. Vi ska LEVA.
Din son ska vara stolt som har dig som förebild, nu har du gjort vad du kan för att han ska slippa bryta samma mönster som du fått göra och det kommer han tacka dig för. Du är en så bra mamma, den bästa faktiskt, men det vet du redan.
DU ÄR FANTASTISK! BRA JOBBAT.”

Jag känns mig stolt och blir rörd när jag läser detta. Även om jag får kämpa i perioder, precis som alla andra så är det här precis där jag vill vara idag.
Jag klarade det. 

Emmas favoriter 🙌🏻

By Wishtrend – Propolis Energy Calming Ampoule

Jag hade inte känt på denna tidigare förrän Emma tog med den till studion och nu vill jag inte annat än testa den själv! Den kändes helt magisk som fukt serum!!
Det här serumet återfuktar och balanserar hudens oljenivåer, speciellt bra för en acnebenägen eller fet hud. Det minskar rodnad och inflammation samt jämnar ut hudtonen. Jag har inte en aknebenägen hud men på sommaren blir min hud mer oljig och jag har även en del rodnad så jag tror detta kommer bli det perfekta fuktserumet för mig i sommar.
Det har en härlig geltextur som är lätt svalkande, mums!!

By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

I denna hittar vi AHA-syran Mandelsyra. Mandelsyran är en fettlöslig AHA syra som passar fint till en känslig hud som vill jobba med finnar och plitor samt få en fin exfolierad hud med lyster.

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Essence

En klassiker även i mitt badrumsskåp. Älskar denna! 😍 En rikare essence med fermenterade ingredienser som är specialist på att ge fukt, lyster och skydda huden.

The Dream Mask

När Emma kom in tänkte både jag och Yasemin ”vilken lyster” och Emma gav det mesta av äran till Mantle The Dream Mask. Hon lämnar inte hemmet utan denna och jag förstår henne. Det är en återfuktande nattmask berikad med solodlad CBD, bakuchiol, niacinamide, Q10, vitamin E och ekologiskt havtornsextrakt. De botaniska och aktiva ingredienserna stärker hudbarriären med näring och återställer hudens naturliga lyster medan du sover.

 

Alla produkter från avsnittet hittar ni HÄR 

Vill ni läsa mer om Emma och hennes fantastiska jobb så hittar ni hennes webbsida HÄR.
Ni får ett smakprov på hennes fantastiska meditation i slutet av avsnittet. 

Och hörrni! Ta hand om er själva. DU är den viktigaste personen i ditt liv och är den som ska prioriteras och älskas i första hand. Du förtjänar att gå igenom livet lycklig, glad och pirrig och nå precis dit du vill nå. Och vet du inte vart det är, ta hjälp! Våra trauman definierar inte oss utan ger oss tacksamheten i att veta vad vi inte vill ha eller vara i våra liv, ta det med er, bearbeta det och lev ditt bästa liv! ✨

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.