Sista minuten klappar till hela familjen.

  • | Gäst

Fem dagar kvar till julafton 🎅🏼

Är du ute i god tid eller behöver du tips och råd såhär några dagar innan julafton?

Jag är en sån person som är ute i god tid med att handla alla mina julklappar, men för dig som inte riktigt är klar och behöver lite extra hjälp så kommer här mina absolut bästa tips.

 

Till mamma, mormor, moster.

Bild på produkterna

Ögoncremen! Ögoncreme är en viktig produkt i rutinen. Huden kring ögat är tunnare och därför mer mottaglig för yttre påfrestningar. Detta är området där vi oftast åldras först så att börja förebygga tidigt är toppen. Från 25-års ålder brukar vi rekommendera att man börjar med en ögoncreme i sin rutin.
Detta är två relativt nya favoriter som jag verkligen fastnat för.

Elementrè Firming Eye Serum.
Denna heter serum men används som ögoncreme. Har en rik och härlig textur som inte känns tung kring ögat. Passar alla och med Peptider och Bakuchiol får man en effektiv men skonsam well-ageing effekt. En ny favorit hos mig!

Paulas Choice C5 Super Booster Eye Cream.
En aningen lättare textur men fortfarande cremeig och ger näring. Vitamin C och Polypeptider stärker och ljusar upp huden. En riktigt härlig ögoncreme som kommer passa de allra flesta.

Syster, bästa kompis, flickvän.

Bild på produkterna

Jag älskar att ge bort multiprodukter. ✨

Peter Thomas Roth – Pumpkin Enzyme Mask. 
Detta är en peeling och en mask i ett. Den har korn i sig men också AHA syra samt C-vitamin som ger huden en riktig boost och lyster. Känner du någon som vill ha en effektfull produkt och brukar säga att dom uppskattar produkter ”med lite drag i” då är denna något för dom.
Den har en fantastisk doft av pepparkaka 🙂

MakeTheMake Vitamin E Blush & Glow Duo.
Detta är också en multiprodukt som jag tycker alla ska ha i sin handväska eller sminkrutin. Den består av en härlig blush på ena sidan och en highlighter på andra sidan. Möjligheterna med denna är oändliga och det älskar jag när det kommer till julklappar. Många användningsområden och flera roliga nyanser att välja mellan.

 

Pappa, farfar, farbror.

Bild på produkter

Bild på ögoncreme

Här ser vi den härliga texturen på ögoncreme 🙂

Elemis Smooth Result Shave and Beard Oil.
Vill du ge en julklapp till någon som rakar sig eller har skägg så är detta en super lyxig och fin julklapp. Detta är en rakolja med många användningsområden. Den mjukar upp ansiktshåren, förbereder huden för en nära och behaglig rakning och tillför både fukt och näring till huden.

Kiehls Age Defender Moisturizer och Eye Cream.
Denna två är toppen till den som vill ha två effektiva produkter i en kort rutin. Age Defender serien är en well-ageing serie framtagen till män. Och med det menas att doften  och utseendet på produkterna ska vara mer attraktiv för män och även texturerna. Detta är självklart individuellt och en generalisering men det är två väldigt fina produkter om man vill hålla en kort rutin och ha det enkelt. Självklart tillsammans med valfri rengöring då ☺️

 

Bror, Pojkvän, bästa vän.

Bild på produkter

Bild på texture HYGGE

 

HYGGE ALL-IN-ONE Cream.
All-In-One Cream är en fuktcreme för alla hudtyper, som återfuktar och balanserar talgproduktionen i huden. Med hjälp av  vegetabiliska oljor mjukgör den huden samt stärker hudbarriären och låser in fukt. Denna kan nästintill alla använda och passar super nu i kylan.

MakeTheMake Vitamin B Covering Concealer.
Alla kan använda smink och denna concealer passar alla. De män som jag mött i mitt liv har älskat att få en concealer. Oftast kan det vara svårt att veta vad en concealer är och om det är de man vill ha men också om det är en sådan produkt som man är ute efter. Att ha en concealer hemma i sin nyans som kan täcka mörka ringar, en finne eller något annat som man vill korrigera uppskattas av alla.

 

Jag hoppas ni har uppskattat mina sista minuten tips och att dom gett er inspiration  🤶🏼

För säker leverans innan jul så är idag 19/12 sista dagen att beställa.

Glöm inte att du alltid kan köpa presentkort hos oss, både fysiskt och digitalt. För säker leverans innan jul så är idag 19/12 sista dagen att beställa.

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.