Applicering av bronzer, rouge och highligter

Tänkte berätta hur jag gör när jag applicear bronzer, rouge och highlighter. Det jag vill börja med att säga är att verktygen, det vill säga borstarna är en stor del av resultatet. Har man inte rätt borstar kan det bli svårare att få önskat resultat.

Bra borstar

Det viktigaste när det kommer till makeup är att man alltid har bra borstar, har man inte det kan det bli trixigt att få ett bra resultat. Många borstar håller en bra kvalitet och har en livslängd på upp till 10 år om inte mer. Jag själv har många bostar som jag haft riktigt länge och dessutom hållt i kvalitet.

bild på ansikte och borstar

Bra borstar är grunden till ett bra resultat mina favoriter är från Laura Mercier och Hourglass

Rougeapplicering

När jag applicerar rouge använder jag alltid två nyanser om inte fler i ibland. Det ger mer liv till ansiktet och ser inte lika platt ut, det ser naturligare ut hur konstigt det än kan låta. Samma sak gäller med ögonskugga, flera olika nyanser gör att det ser mer naturligt ut, använder man bara en nyans ser det bara ut som det ligger en färgklick på ögat.

Jag börjar med att cirkulera rouge uppåt på kinderna mot tinningarna, längs med hårfästet och ner mot käkarna. Dett gör att det blir mer levande än två klickar på kinderna.

bild på ansikte

Att blanda två nyanser av rouge mjukar upp resultatet på huden, från vänster Strobe Lighting Blus i Brilliant Nude och Ambient Lighting Blush i nyasen Lominous Flush 

Bronzer

Jag använder bronzer på varderas ansiktshalva och applicerar det likt en 3:a på huden för att det inte ska bli för mycket. Jag använder mig av Laura Merciers Finishing Brush när jag applicerar bronzern. Den borsten är även utmärkt att applicera highligheter med,  det finns flera borstar som fungerar för det givetvis.

bild på ansikte och bronzer

Det syns väl att MAKETHEMAKES Vitamin C Soft Compact Bronzer är min favorit, den är välanvänd, jag använder nyans nr 1

Highlighter

Lyster är något som jag vill ha (vem vill inte det) i alla dess former. En produkt  som hör till mina favoriter är från Hourglass,  Ambient Strobe Lighting Power,  bara namnet gör ju att man vill ha det. Jag har alla nyanser (självklart :)) men den jag använder mest är nyansen Incandescent Strobe Light.  Jag applicerar i T- zonen, pannan, näsan och sidorna av näsan samt över läppen och sist på hakan. Man kan även applicer lite på kindbenen om man vill få ett riktigt glow.

bild ansikt och highlithter

Min absoluta highlighter favorit  från Hourglass,  Ambient Strobe Lighting Power, i nyans Incandescentn Strobe Light

bild på makeup

Alla produkter som jag har använt till makeupen MAKETHEMAKE, Hourglass och lite smått och gott

Pssst, ni brukar alltid fråga om vilken nyans jag har på läpparna så jag tar det dirket  🙂 Det är från By Terry Hyaluronic Sheer Rouge i färgen Nudissimo 

Om ni går in på Instagram IGTV så kan ni se hur jag använder alla dessa produkter tillsammans.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.