BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation relanseras

 • | Johanna

NYA BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation har uppdaterats!  Med en ny och förbättrad formula med fler hudvårdande fördelar än tidigare har produkten fått dels längre hållbarhet upp till 16 h men dels mer mattande finish.  En hudtyp som gärna blir oljig under dagen hålls matt längre utan att bli blank utan att täppa till huden upp till 24 h.  Har man haft sin favoritnyans sedan tidigare kan man lätt hitta ersättaren i ett konverteringsschema.

Uppdaterad formula

BarePro innehåller naturliga botaniska extrakt och ett ananas komplex som ger huden en ökad klarhet och förbättrad hudstruktur, den ska jämna till hudtonen på 2 veckor tack vare dess hudvårdande egenskaper.  Vi hittar även pionextrakt och skvalan från sockerrör som återfuktar och ger näring till huden. Den är också helt vegansk och innehåller numera inget talk.  Kakaosmör gör den cremigare i formulan än den tidigare föregångaren, vilket gör att det blir ett smidigare resultat på huden.  Innehåller även mica som ger en naturlig matt silkesfinsih. Den är dessutom så pass resistent att den inte färgar av sig på kläder.

Välj applikationsteknik utefter din hudtyp

Nu kan man också applicera den med två olika tekniker beroende på vilket resultat du önskar anpassat utifrån hudtyp. BAREPRO Powder Foundation är mer cremig i formulan än tidigare,  skapad med en innovativ ”wet/dry”-teknik vilken gör att formulan är  mer mjuk och krämig. Denna formula gör också att du kan applicera din foundation både torr och blöt med en borste eller den medföljande svampapplikatorn. Det finns små ventileringshål i botten av av dosan,  om man använder svampen blöt, så den ska torka inom 24 om den ligger kvar i dosan.

Torr applikation är optimal om du har en normal, kombinerad eller oljig hud samt för touch-ups under dagen. Om du har torr hud, använd en fuktig svamp eller borste för att få cremigare applikation.

 TORR APPLIKATION

Applicera med den inkluderade svampen eller Luxe Performance Brush. Det går även fint att använda  Core coverage brush.

 • Pressa svampen eller borsten i pudret
 • Svep produkten över ansiktet genom att starta där du vill ha mest täckning och sen jobba dig utåt i långa drag. Ett tips är att börja från näsan och ut upp mot tinningen. Man kan dutta med borsten kring ögonen för att det inte ska bli för mycket produkt.

Blöt applikation för den torra 

I förpackningen följer det med en  svamp som man kan använda för applicering. Applicera med en fuktad svamp eller borste. Denna applicering är bäst för torr hud som vill ha en cremigare applicering.

Svamp

 • Blöt svampen i kallt vatten tills den expanderat.
 • Krama ur överflödigt vatten i en handduk så att svampen är fuktig, inte blöt.
 • Pressa svampen  i pudret och svep produkten över ansiktet genom att starta där du vill ha mest täckning och sen jobba dig utåt i långa drag.

Borste

 • Den bästa borsten att använda är Luxe Performance Brush för blöt applikation eller med torr.
  Doppa borsten i kallt vatten och krama ut överflödigt vatten i en handduk så att borsten är fuktig, inte blöt.
 • Pressa borsten i pudret för att fånga upp produkt.
 • Svep produkten över ansiktet genom att starta där du vill ha mest täckning och sen jobba dig utåt i långa drag.

Gen Nude Blonzer 

Gen Nude Blonzer Detta är en av de mest spännande nya produkter som har lanserats inom makeup denna höst enligt mig! En hybrid av blush och bronzer. Med en silkeslen formula efterliknar den hudens naturliga lyster som efter en dag på stranden. Den byggbara 2-i-1-formulan är berikad med ljusreflekterande lyster som gör att blonzern ser helt naturligt ut. Lagom mängd fångas upp på borsten och det blir precis lagom mängd, går fint att bygga på om man vill ha mer ton. I lOVE IT!

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.