Bra makeupljus för att få till proffsresultatet

Något som är viktigt för mig när jag sminkar mig är bra makeupljus. För mig är det viktigt att ha ett bra ljus kring spegeln när jag sminkar mig. Det får inte vara för mörkt eller för varmt,  eller gult. Jag föredrar ett kallt led ljus eller dagsljus, det är dock rätt svårt att hitta under de mörka vintermånaderna, tack och lov börjar det bli ljusare ute. Därför är det viktigt att jag har bra belysning i badrummet. All belysning jag har i badrummet är ledlampor i ett kall ljus, i både taklampa och i lysrörslampan, det brukar heta 830 cool.  Det är svårt att se nyanser och färger på rätt sätt om det är fel ljus, eller för mörkt.  För att få till en riktigt proffsig makeup är det rätt ljus som gäller. Man slipper även se sånt som vissa ljus tar fram, det man inte vill se.😉

bild på ansikte och ljust ljus

Detta här är en av mina favoritbelysningar, led lampor som ramar in spegeln, det gör att det kommer ljus från rätt håll

Denna spegel är uppbyggd av LED lampor, där man kan dimra ljuset i olika nyanser. Det är sådant ljus jag vill ha när jag sminkar mig, jag ser nyanserna på ögonskuggorna och det är lättare att se vilken mängd foundation och puder man lägger, man ser också lättare när man ska lägga eyeliner. Vem har inte varit med om att ha för mörkt ljus hemma i badrummet för att sen upptäcka när man kommer ut i dagsljus att makeupen blivit för mörk.

bild på ansikte

Denna minispegel fungerar utmärkt att ha på skrivbordet, eller hemma i badrummet, pefekt när man ska plocka brynen

Det finns små makeupspeglar som också ger bra ljus om man vill ha det mer portalbelt, dessa håller lika bra kvalitet. Eller mellanstorleken med extra förstoring, det kan vara bra att ha om man har svårt att se när man ska applicera mascara. Eller makeupspeglar som blir en snygg inredningsdetalj, eller varför inte en helkroppsspegel.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Bra makeupljus för att få till proffsresultatet”

 • (3) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Stina skriver:

  Hej! Jag undrar vilken spegel det är på första bilden, den vita, och var man kan beställa den? Mvh Stina

 2. Anonym skriver:

  Hej!

  Var har du köpt spegeln ?

  Kram Annelie