Bronza fram lyster och glöd i huden

  • | Johanna

Sommaren känns som att den är över nu, vill man bevara glöden i huden lite längre så har jag några tips. Två produkter som är lätta och viktlösa är Tea To Tan från By Terry och Sensais Bronzing Gel

Tea To Tan från By Terry gör jag grunden med, och adderar Sensai Bronzing Gel över

Tea To Tan- Face & Body

Tea To Tan  har jag pratat om tidigare i Fridas och min IGTV som handlade om lyster. Då hade jag även applicerat denna i ansiktet och i decoltaget. Vill man inte busa sig är denna perfekt att addera mer färg med. Den är både för ansikte och kropp så den fungerar som en typ av kanstanjevatten. Att använda den ensamt i ansiktet kan räcka om man inte vill ha foundation utan mer lätt fräschör till ansiktet, behöver man fräscha upp decoltaget snabbt så fungerar denna kanon till det, eller om vill addera mer färg eller lyster till en redan busad kropp.

Att den heter Tea to Tan är inte så  konstigt med tanke på att den är fylld med antioxidanter från svart och rött te, som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler. Det som ger huden lyster och den fina glöden är mikroprismor. Jag sprayar direkt  i borsten när jag applicerar produkten i ansiktet, på kroppen sprayar jag direkt. Så fort du duschar eller tvättar ansiktet sköljs den av.

Bild på produkter

Tea To Tan och Sensai Bronzing Gel en bra kombination för att plocka fram färgen i huden 

Bronzing Gel- Sensai

Bronzing Gel  är en lätt tonad gel som anpassar sig fint till hudtonen- Perfekt om man vill ha en ultralätt produkt istället för en foundation. Passar att använda året runt men framför allt på sommaren.

Sensai Bronzing Gel och bästa bosten till för att få en snygg applicering

Detta har blivit två nya favoriter för mig, speciellt under sommaren men även när jag vill ha en lätt bas, Sensai Bronzing Gel fungerar ju lika bra året om, men framförallt vill måna ha en lättare produkt på sommaren.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Bronza fram lyster och glöd i huden”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin skriver:

    Hur applicerar du produkterna? I hela ansiktet eller kör du båda i ”3-an”?

  2. Alexandra skriver:

    Så fin lyster!! Vilken borste använder du för att applicera tea to tan? 🙂