Brynrutin del 2

För mig är brynen viktiga att fylla i, jag har tidigare berättat om vilka produkter jag använder. Men då fanns inte dessa från MAKETHEMAKE.  Det har kommit flera makeupprodukter från MAKETHEMAKE bland annat Vitamin B Brow/Marker som är för brynen som jag har använt för att fylla i brynen.

bild ansikte brynpennor

Här har jag fyllt i brynen med Vitamin B Brow/ Eye Marker i nyansen soft brown

Jag fyller i brynen först längs konturerna av brynet och lätt i mitten, med Vitamin B Brow Eye Marker sedan borstar jag med brynborsten som finns på andra sidan av skaftet, detta gör jag för att mjuka upp resultatet, sedan avslutar  med att fylla i för att få brynen ännu fylligare med Peptide Buildning Brows.

bild på ansiktet och bryngel

Jag har avslutat med Peptide Buildning Brows för att få ytterliggare täthet, jag har har använt nyansen soft brown

Peptide Buildning brows innehåller peptider vilket gör att brynen blir automatiskat fylligare, perfekt om man har tunna och glesa bryn. Innehåller också peptider som ska stimulera hårfollikelns tillväxt, det är ju alltid ett plus i kanten. Formulan är ganska rik, så man kan ha produkten ståendes och, skrapa av på kanten så man får upp precis rätt mängd.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Brynrutin del 2”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sara skriver:

  Hade önskat att borsten inte tar upp så mycket produkt. Den är väldigt svår att applicera, blir alltid kladd. Skaftet är också för kort.

 2. Anki skriver:

  Hej,

  Räcker det med att enbart använda bryngelen eller bör man kombinera med en penna också? Mina bryn har tappat i färg och blivit glesare med åldern.
  //Anki