Flawless Satin Moisture Foundation

  • | Johanna

Alla har en historia relaterad till ett visst hudvårds eller makeupmärke.  Man minns den första foundation man ägde och märket man fastnade för i sina ungdomsår. Ett av dessa märken var Sensai.  Jag hittade min favorit tidigt, det var en foundation och sen dess är jag märket troget. Något de är riktigt bra på är foundation enligt mig. Det kan vara Koshimaru silket som är en bidragande orsak, det  finns i alla produkter som gör huden så jämn och slät.

Nu har de gjort det igen, imponerat på mig! Sensai har precis lanserat Flawless Satin Moisture Foundation!   Jag som är en foundationgalning (kanske finns fler som mig 🙂 har nu under en tid använt SENSAIS senaste foundation. Flawless Satin Moisture Foundation finns i 9 nyanser att välja på och ett plus i kanten är att den har SPF25. Produkten har ett uppdaterat innehåll och namn från en tidigare produkt med likvärdigt namn.

 

Jag har använt nyans 204,5 på bilden

Egenskaper 

Flawless Satin Moisture Foundation har en flytande cremig textur som ger en naturlig fräschhet till huden. Huden får mer glow och den ser  återfuktad ut, perfekt för alla torrisar. Måste säga att den har en bra hållbarhet samt ser det verkligen jämnt och fint ut efter applicering. Huden får en silkesfinish och lystereffekt. Täckningen blir naturlig med ett lätt mellantäckande resultat.

 

Från vänster, nyans 203, 204,5 och 204

Glow på flaska

Jag gillar verkligen denna foundation, speciellt under denna årstid när det fortfarande är kallt ute. Den glider lätt på ansiktet och ger lagom täckning. Men givetvis, är slutresultatet är det viktigaste!  Perfekt om du frågar mig, just nu är jag torr i huden beroende på kylan. Är foundation mer återfuktande för huden blir resultatet mycket mycket snyggare!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Flawless Satin Moisture Foundation”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Mila skriver:

    Den förra varianten var känd för att tyvärr innehålla PFAS, hur är det med den här?