Gamechangers – mina makeupfavoriter som verkligen står ut och gjort skillnad

 • | Johanna

I dag delar jag med mig av några riktiga problemlösare. Mina makeuptips samt produkter som har blivit favoriter för att få en hållbar makeup.  Det hjälper till att hålla makeupen på plats men även några av produkterna ser till att huden jämnas till ytterligare.

kvinna står och håller i makeupproudukter

Den absolut bästa primern och settinspray från Laura Mercier


Grunden är viktigast

 • K-Ceutic – Jag grundar alltid med denna SOS creme, då den är perfekt under foundation.
 • Pure Canvas Primer Blurring  Därefter adderar jag denna silikonfria primer, som har en blurrande effekt på huden. Enligt mig den bästa primern.
 • Translucent Pure Setting Spray 16HR  En doftfri setting spray som lägger sig som en slöja på huden och ser till att makeupen håller i 16 h, vilket den verkligen gör. Huden ser slätare ut och känns uppfriskad, medan makeupen håller sig fräsch hela dagen utan behov av touch-ups.

Dölj det som behöver döljas

Bye Bye Under Eye Concealer Denna används varje dag, under ögonen runt näsvingar och nasolabialvecken. Den bästa concealern enligt mig. Värm upp den i fingertopparna innan applicering. Resultatet blir ännu bättre med ögonprimern till.

Få fram en jämnare hudton

 • Hyaluronic Under Eye Primer En helt överflödig produkt tänkte jag först. Men ögonen är ett känsligt området när det handlar om att man vill att det ska se slätt ut. Otrolig skillnad med en riktigt bra ögonprimer som är återfuktande. Concealer sitter betydligt mycket bättre än innan och det blir också jämnare och det håller. Den går även fint att grunda på läpparna för att läppstiftet ska sitta bättre.  
 • AMBIENT Soft Glow Foundation En lätt formula som ger en mediumtäckning med en lystertouch, har en riktigt fin hållbarhet upp till 16 h. En fördel med denna är att huden ser riktigt slät och fin ut
kvinna som målar sina bryn

Applicera en mörkare nyans längst ut på brynet, samt en ljusare ton vid brynets början

Få fylligare bryn med två nyanser

Arch Brow Volumizing Fiber Gel 

Den bästa bryngelén enligt mig, innehåller fibrer vilket gör att brynet blir fylligare. Använder två nyanser, dark brunette längst ut på slutet av brynet och soft brunett längst in, för att få en mjukare effekt.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Gamechangers – mina makeupfavoriter som verkligen står ut och gjort skillnad”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Thessa skriver:

  Men va? För typ tre veckor sedan så var ju Hourglass nya primer, den bästa enligt din mening! Slog till och köpte den direkt Ärdet så att favoriterna varierar ifrån dag till dag?

  • Hej!
   Vad kul att du uppmärksammat att jag också älskar Hourglass Vanish Airbrush Primer 🙂 Det har säkert blivit din favorit också 🙂 Det är också en av de bättre primer, som du säkert har uppfattat har jag väldigt många favoriter och använder flera produkter:) Det beror på vilket humör min hud är på, vilken primer jag använder + vilken foundation jag använder för dagen. Pure Canvas Primer Blurring är en primer som har köps om och man kan lita på dess resultat. Men den passar inte alltid till alla foundation och därför varvar med flera andra för att få det perfekta resultatet 🙂 Som alla andra hudvårds och makeuptokiga så finns det inte bara en produkt att älska 🙂 kram

 2. Anonym skriver:

  Den foundation som du använder har blivit känd för att det är väldigt missvisande färger på Internet jämfört med i verkligheten. Vilket nummer använder du?