Glow Getter med Frida & Johanna

Vi kör en lyster del två på hudspecialistens IGTV! Alla produkter är listade nedan! Detta är våra favoriter vi använder på sommaren för att få lyster och glow till både ansikte och kropp.

Givetvis har vi flera lysterfavoriter som vi måste dela med oss av !

Fridas Favoriter

Vitamin E Liquid Bronzer är en flytande bronzer som omedelbart ger en naturligt fräsch solkysst ton och lyster. Ljusreflekterande pigment skapar ett glow, oavsett ljus. Kan användas både i ansiktet, på kroppen och dekolletaget.

Glimmer SPF30 är en snabbabsorberande solskyddslotion med reflekterande pigment – för en skimrande hud. Skyddar mot både UVA och UVB-strålar samtidigt som huden får lyster. Innehåller GSP och titandioxid för skydd mot infrarött och blått ljus.

Radiance Mask är en lystergivande ansiktsmask för känslig hud. Innehåller milda AHA-syror som exfolierar och prebiotika som balanserar hudens mikrobiom.

Ginger Glow Finishing Mist ger makeupen en slöja av lyster och din hud en extra boost av fukt och skyddande antioxidanter. Huden får ett fantastiskt glow, misten som ett sista steg så sitter dessutom makeupen bättre.

Vitamin C Supple Body Oil är en kroppsolja med stabilt C-vitamin som reparerar och stärker alla hudtyper samt jobbar aktivt på pigmenteringar och synliga ålderstecken.

Johannas favoriter

Tea To Tan är en viktlös, färgad mist för ansikte och kropp, som ger huden en vackert solkysst ton omedelbart, utan att färga av sig på kläder eller tyger . Gyllene mikroprismor ger huden en fin lyster.

Brightening CC Palette är en limited edition-palett med ett lystergivande puder, ett rouge, en highlighter och en bronzer. Består av fyra nyanser som passar alla hudtoner: 

Instant Bronzing Mist Face & Body är en ultralätt, snabbtorkande brun utan sol som direkt ger färg och utvecklar en djup ton under 6-8 timmar, håller upp till 5 dagar.  Passar alla hudtyper och hudtoner. DHA 10%.

Johanna använder en limited Edition av en lysterhighlighter från Laura Mercier. Den är dock slut men en motsvarande produkt är Candelglow Sheer Perfecting Powder 3 Light to Medium.

Precision Face Brush Johanna applicerade Tea To Tan med denna foundationborste.

IGTV

Vi har pratat om lyster tidigare, om ni missat det hittar ni det inlägget här ”Lystersnack med Frida & Johanna- våra favoriter” och ni hittar IGTV här ”Lystersnack med Frida & Johanna. Ni hittar vår senaste IGTV  här, Lysterfavoriter för både ansikte & kropp.

 

Kommentera gärna dagens IGTV, vad ni tycker! Vi ni se mera av denna typ av content?

 

Kram Johanna & Frida 🖤

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Glow Getter med Frida & Johanna”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Anna skriver:

    Såå fina produkter, vill ha allt
    Men jag undrar var din superfina topp med puffärmar är köpt? Så snygg, vill ha
    Mvh Anna