Glow, Lyster, you name it – hudvårdsprodukterna som ger lyster

Lyster, vem vill inte ha det ? Självklart vill vi det! Några av mina favoriter är produkter som jobbar både kortsiktigt och långsiktigt på huden genom att ge lyster. Några produkter är dessa som jag berättar om i dagens inlägg.  Det bästa är att alla kan man använda utan problem på våren och sommaren, det är ju då man vill ha lyster i huden.

bild ansikte

En av de bästa masker jag har testat, från DR. Barbara Sturm. Jag har jag använt Dr Barbara Sturm Glow masken, och Intensive Treamtent Padsen, innan och vilken lyster och klarhet de ger till huden, det är helt otroligt.

Lysterrutin för hemmabehanding

Jag brukar göra så att jag peelar huden först, därfter lägger jag på en ansiktsmask, sköljer av och adderar ett serum som ska ge huden ökad glow.

 • Rengöring; jag använder en syrarengöring för att ”skala” bort så mycket det går för att få en ökad exfolierande effekt.
 • Peeling; Därefter applicerar jag en peelingmask som innehåller små korn, masken blir varm på huden när man masserar ut den och cirkulationen ökar. (Denna är inget för den som är känslig)
 • Mask; Lystermasken som verkligen ger lyster med dunder och brak. Jag låter den ligga på 20-30 minuter
 • Lysterserum: Här applicear jag glowdrops som pricken över i;et, här ser man vad peelingen -masken har gjort med huden innan och för att bevara det applicerar jag lysterserumet.
 • Fuktcreme: Jag avslutar med Sleeping Pack som gör jobbet på natten.
bild på ansikte

Dagen innan har jag använt Biodroga Thermo-Peeling och Filorgas Oxygen-Glow Mask, huden känns klarare och jämnare (nu har jag ju smink på mig på bilden men hela basen blir mycket lystrigare över lag

Bild på proudkter

Hela gänger som hjälper huden på traven att ge den åtråvärda lysstern jag vill ha  Glow drops, Oxygen- Glow Mask, Thermo-Peeling, Gradual TanGlow Drops, Sleeping Pack

Mina bästa produkter som ger glow och lyster till huden

bild på tre produkter

Från vänster; Intense Treatment Pads, Face Mask, Propolis Cream några produkter som ger lyster till huden

 • Radiance Peeling Sleeping Pack; Jag gillar att medan man får sin skönhetssömn så får du även bra hy, denna gör jobbet på natten genom att tillföra fukt och näring samtidigt som ganska låga halter av PHA jobbar fram lystern.
 • Anti-Tox Thermo-Peeling; Värmepeeling som innehåller små korn som peelar huden effektfullt samdigigt som värmen ökar upp  blodcikulationen i huden. Bästa jag har testat! Inget för den känslige.
 • Oxygen-Glow Mask; Här snackar vi lyster kan jag säga, jag har aldrig och då menar jag aldrig använt en mask som ger så mycket lyster och glow till huden direkt efter. Hela Filorgas Oxygen serie passar perfekt om man är sugen på lyster till huden.
bild på ansikte och mask

10 minuter med lystermasken Oxygen Glow Mask  ger otroligt fräsch hudton, lyster och riktigt fin glow till huden

 • Glow Drops; Precis som namnet säger är detta droppar av lyster, gör verkligen sitt jobb. Går lätt in i huden och tar fram fräshören.
 • Sleep Mask Face Retinol; En mix av retinol och bus, gör att effekten ger naturlig lyster till huden, den får en mer levande glöd.
 • Radiance Renewal Mask; En kombo av flera ämnen som kan göra skillnad i huden, niacinamde, C-vitamin, olja som är rik på fettsyror.
 • Glow Oil; Den här kan man alltid lita på året runt, den smörjer huden riktigt bra och  C-vitamin som ger lystern.
 • Bioglycolic Bioclear Cream; Syror och framförallt glykosyra tar bort gamla hudceller som gör att nya friska och fräscha kommer till ytan. Tänk på att man inte ska sola med syror.
 • Cleanformance Moisture Glow Day Cream– En lystercreme som innehåller ljusreflekterande pigment, men även det nya innehållet cannabidiol (CBD) och barkextrakt från rödlönn som förstärker hudbarriären, piggar upp en trött hud och ger spänst och bättre textur.
 • Cleanformance Moisture Glow Serum- Serum jobbar djupast på huden och innehåller också cannabidiol (CBD), ska ge huden fräschör och se piggare och lystrigare ut.
 • Oxygen-Glow Cream– Här har vi ytterliggare en liten godbit, cremen ska ge lyster och jobbar fint på linjer, perfekt tycker jag när huden känns trött och glåmig.
 • Dr Barbara Sturm Face Mask– detta är en av mina favoritmasker, jag ser effekt direkt, mer lyster i huden och porerna drar ihop sig så hela hudtexturen ser superfräch ut.
bild på ögoncreme och peeling pads

Mina nya favoriter från SCSC för ögon och ansikte, från vänster Retexturising Eye Serum, Intense Treatment Pads, Renewing Eye Cream

 • SCSC Eye Serum- denna har jag väntat på länge! Ögonserum som innehåller AHA, jämnar till den tunna huden kring ögonen och reducerar linjer.
 • SCSC Eye Cream– Innehåller nya generationens A-vitamin (Hydroxypinacolone Retinoate) perfekt att applicera över SCSC Eye Serum, cremig textur som verkligen smörjer tunna ögonhuden fint, och man ser stor skillnad i huden.
 • SCSC Intensiv Treatment Pads– dessa är dränkta i BHA, niacinamide och azelainsyra som alla jämnar till hudtonen, drar samman porerna och jämnar till hela hudtonen, den här märker man effekt av efter bara en avnändning med mindre porer och jämnare hudtextur.
Bild på två hudvårdsprodukter

Detta har blivit två av mina nya favoriter, använd dem tillsammans om du verkligen vill ha du dunderlyster till huden. Thermopeeling och Oxygen- Glow Mask 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Glow, Lyster, you name it – hudvårdsprodukterna som ger lyster”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Marianne skriver:

  Hej, jag är helt färsk på det här med hudvård och undrar om du kan göra en snabb lista med produkterna du använder enbart, känner mig helt vilse..

  Från det första du använder tills den sista sak du använder!
  Tack för en fantastisk inspiration!

  • Hej Marianne,

   Tack för dina fina ord, kul att du känner att det är inspirerande. Jag använder alla produkter lite då och då. Tänk ordningen Rengöring, toner, leave on exfolering, serum dag eller nattcreme. Därutöver kan jag peela eller lägga en mask 🙂 kram Johanna

 2. Emma skriver:

  Vilket underbart glow-inlägg!!!