Hourglass – Curator Eyeshadow

  • | Johanna

Hourglass har släppt ögonskuggor Curator Eyeshadow som man kan plocka i hop själv. Man köper ett etui där man helt sonika väljer vilka nyanser man vill ha för att skräddarsy sin egen palett.

I dagens Instagrampost kan ni se hur jag lägger skuggorna, jag använder mig av Ambient Strobe Lighting Powder i nyansen Iridescent Strobe Light som basskugga. Från Curator Eyeshadow använder jag nyanserna Key, och Arc. Ett tips är att lägga en Facial Pad under ögat för att slippa eventuellt smul från ögonskuggan.

Bild på ögonskugga och penslar och highligter

Curator Eyeshadow, Supra Volume Mascara och Ambient Strobe Lighting Powder

Curator Eyeshadow

Curator Eyeshadow är en pigmentrik ögonskugga som verkligen sitter, har många nyanser att välja på. Det bästa är att man kan skräddarsy sin egen palett med vilka nyanser man gillar. Antingen i paletten Curator Single Shadow Palette, Curator Three Shadow Palette eller Curator Five Shadow Palette.

Ögonskuggorna finns i många olika nyanser med allt från en matt, satin, metallic och skimrig finish.

Bild på ögonskuggepalett samt mascara

Från vänster Curator Eyeshadow från Hourglass i nyanserna från vänster Ash, foe, arc, coy, och key. Mascara Supra Volume från Clarins samt Facial Pads

Skräddarsydd palett

De nyanser jag har plockat ut för min palett är key, som är en gammalrosa i tonen. En brun skugga som heter coy, bra nyans för att användas i en vardagsmakeup. En mörkare brun skugga i namnet arc och en rosttonad foe, och avslutningsvis en mörk ton med det passande namnet ash.

Från vänster; Ash, foe, arc, coy samt den härliga gammelrosa tonen key

 

Det jag undrar är vilken kommer bli din favoritnyans?

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.