Hourglass Vanish Airbrush Primer – ger en hy som silke

 • | Johanna

Här har vi en spännande nyhet från makeupmärket Hourglass, för er som gillar flawless skin! Sedan tidigare finns Veil Mineral Primer från Hourglass men nu kommer ett tillskott av Vanish Airbrush Primer. Jag som redan älskar märket, älskar det ännu mer! Här kan vi snacka om att huden blir airbrushad när man ser slutresultatet!

Vanish Airbrush Primer

Produkten har en transparent gel textur som reglerar glansighet i huden och verkligen airbrushar huden. En sorts förberedelse för att applicera foundation med ett riktigt magiskt resultat. Det som händer med huden syns inte så mycket när man applicerar primern, det syns först tydligast efter foundation kommit på plats. Det jag har märkt med denna är att foundation sitter kvar hela dagen, man blir som sagt inte glansig heller. MEN det bästa är att huden blir helt slät, porerna syns inte vilket tar fram den där typiskt blurriga airbrushade effekten. Den minimerar även små linjer i huden och ger det där eftertraktade jämna resultatet i huden.

 

Här har jag bara fuktcreme i ansiktet

Applicera med en foundationborste 

Ett tips är att applicera primer med en foundationborste, personligen tycker jag att det blir jämnare och man får precis den mängd man behöver ha. Blir det för mycket blir appliceringen av foundation svårare och det glider mest runt. Därefter applicerar jag foundation på huden med samma borste. Givetvis går det utmärkt att applicera primer med händerna, det är en smaksak.

Hourglass Vanish Airbrush Primer är applicerad i ansiktet

Textur

När man pratar textur kan man beskriva det ganska kort om vissa produkter, men den här texturen vill jag nämna lite extra om.  Varför vill jag prata så mycket om texturen på en primer kan man undra? Jo, för den känns som silke. En riktigt härlig silkeskänsla när man applicerar ut den i ansiktet med händerna. Den glider lätt ut på huden och lägger sig jämnt. En primer ska vara lätt att applicera, det ger inte lika bra slutresultat annars (enligt mig). När man applicerar foundation över Vanish Airbrush Primer går det också lätt och ”smooth” och det ger inte det där kakiga resultatet. Denna ger jag 10/10 i betyg. den slår till och med min nuvarande primer favorit.

Primer är applicerad samt Vanish Foundation

Vem passar denna för?

ALLA! Den passar för de flesta hudtyper, även den känsliga. Men är man väldigt torr i huden finns det andra primer som kan passa bättre. Annars riktar den sig framför allt till den som vill ha ett longlasting resultat och inte vill se glansig ut i huden, då den har en mattande effekt. Huden känns också som silke och känns len och fin.

Samma på denna bild, primer och Foundation

 

Vanish Airbrush Primer

 • Absorberar olja och håller huden matt utan några glansigheter
 • Blurrar bort ojämnheter i huden
 • Ger en airbrush-liknande effekt
 • Naturligt matt effekt
 • Transparent Gel Creme
 • Balanserar blandad och oljig hy

Ska bli spännande att höra om någon blir sugen på denna 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Hourglass Vanish Airbrush Primer – ger en hy som silke”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sofia skriver:

  Blir sugen på att testa men funderar lite över om det blir för natt och inte glowigt med denna?