JOANNA VARGAS- MAGIC GLOW WAND

 • | Johanna

Jag älskar att hålla på och fixa med huden, gärna hemmabehandlingar. Nu har jag hittat ytterligare ett hudvårdsredskap som jag kan ha användning av i mina hemmabehandlingar. Magic Glow Wand är ett är ett hudvårdsverktyg som ökar effekten av hudvårdsrutinen genom att massera huden med olika temperaturer, vilken inställning man använder är beroende på vad man har för hudgoal. Apparaturen är inspirerad av Joanna Vargas ansiktsbehandlingar på salongerna i Los Angeles och New York, som är inriktade på  lymfboostande massage.  Varje inställning av dessa nedan är igång i 3 minuter och apparaten stänger av sig själv efter 5 minuter.  Jag har ju skrivit tidigare om hur jag gör hemmabehandlingar i ”Selfcare- så gör jag hemmafacial”. Vill man ha alternativ på lite mer prisvärda tillbehör kan Face Roller vara ett alternativ.

bild ansikte

Två inställningar att välja på beroende av vilken effekt man önskar, antingen varm eller kall massage på huden.

Ansiktsbehandling med Glow Wand

 • Börja med att rengöra ansiktet,  applicera toner och därefter serum eller ansiktsmask.
 • Beroende på vad du vill behandla för dagen, väljer du inställning därefter. Jobba med Glow Wand Magic ungefär i 2-3 minuter.
 • Rengör den noggrant efteråt, med bomull eller handduk för att hålla den så hygienisk som möjligt.

HOT– Den varma inställningen stimulerar cirkulationen och gör att sebum och tilltäpptheter som byggs på minskar, huden blir riktigt djuprengjord.

HOT + MASSAGE- Denna inställning ser till att produkterna absorberas bättre till huden, ökar effekten av den dagliga hudvårdsrutinen.

 1. Applicera ansiktsmask eller sheetmask på rengjort ansikte.
 2. Sätt igång den varma inställningen och stryk apparaturen sakta över ansikte och nacke i uppåtgående rörelser.
 3. Gå därefter över till hot+ massage och massera huden i uppåtgående rörelser.
 4. Ett tips är att använda denna inställning innan en exfolierande mask för en  mer djupgående rengöring av huden.

 

COOL- Ger huden en direkt kylande effekt, och den ger en otroligt lugnande effekt på huden, så känner du dig plufsig på morgonen eller påsig under ögonen är denna perfekt att hålla mot huden. Känslan är nästan som om man tagit ut en isklamp från kylen och hållt mot huden.

COOL + MASSAGE- Den här inställningen hjälper till att minimera porer och minska påsighet genom att stimulerar lymfsystemet.

 1. Rengör ansiktet,  sätt igång den kylande inställningen och stryk sakta över ansiktet och även nacken i utåtgående riktningar.
 2. Applicera serum, sheetmask eller fuktcreme.
 3. Sätt igång cool + massage inställningen och massera de områden som du vill jobba lite extra med, som påsiga ögon eller andra områden.
 4. Använd cool + massage inställningen som ditt sista steg i hudvårdsrutinen innan du applicerar makeup, om du vill ha mer sammandragna porer.

När jag vill slussa ner produkter djupare använder jag mig av den varma massagen, men innan använder jag den kalla för att svalka huden

Produkter att använda till Glow Wand Magic

Egentligen kan man använda vilka produkter man vill till Glow Wand, det ska vara produkter man vill slussa ner som serum, ansiktscreme eller fuktmask, men vill man följa upp med några av Joanna Wargas egna produkter är dessa nedan bra. Det är viktigt att man har produkt på huden när man använder massagefunktionen. Man kan använda apparaten varje dag eller bara när man känner att man har behov.

Rejuvenating Serum  Ansiktsolja som som innehåller mycket antioxidanter. Den passar alla hudtyper, förutom en acnebenägen.

Daily Serum– Passar alla hudtyper och används dagligen för att upprätthålla en frisk hud.  Innehåller växtextrakt och mineraler denna går även att applicera runt ögonen för att reducera påsar.

Rescue Serum–  Vill man jobba lite extra med lystern är detta en lämplig produkt som ger glow.

Supernova Serum–   Detta serum är den mest kraftfulla i sortiment, passar om man vill  jobba mot tecken på hudåldrande. 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “JOANNA VARGAS- MAGIC GLOW WAND”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anonym skriver:

  Vad tycker du om produkten? Är den värd sitt pris?

  • Hej !

   Jag gillade produkten, att man kunde justera olika lägen på den. Just den kylande effekten var riktigt effektiv, det blev riktigt kallt och önskar man ha den som dämpande så absolut. Värmen den ger är också mycket bra. Så skulle inte säga att det är någon skräpprodukt som fungerar halvkast, utan den är bra och kvalitativ. Om man är i behov av denna typ av produkt, och gärna vill jobba med apparatur så absolut:) kram Johanna

 2. Anders skriver:

  Hur länge skall man köra med Glow Wand för att få ner produkten i huden?