Lashlift & Browlift

 • | Johanna

Jag kunde ju inte hålla mig heller, jag var ju tvungen att testa både lashlifht och Browlift. Lashlift är en permanent böjning som gör att dina fransar är uppåtböjda i 6-12veckor, i den behandlingen som jag gjorde ingår även färgning av fransar samt en Keratinbehandling. Browlift där skapar man fylligare look med brynen och är en av dom senaste och populäraste behandlingarna just nu. Perfekt för dig som vill slippa styla bryn varje morgon utan vakna upp med piggare utseende. Det passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill göra en permanent förändring. Brynets strån formas och stylas med permanentvätskor i den formen man själv önskar, och plockas som pricken över i:et.

Bild på ansikte

Så här såg fransar och bryn ut före jag gjorde både lashlift och Browlift

ansikte från sidan

Så här ser brynen ut i profil innan behandlingen

bild på ansikte

Här kan man se att brynen är tunnare längst ut

Och så här ser det ut från andra sidan av brynet

bild på ansikt

Behandlaren började med lashliftet och färgade fransarna samtidigt

Lashlift

Lashlift, där fransarna böjs upp för att få ett lyft. Fransarna fästs, strå för strå, på en silikonplatta som ligger på ögonlocken medan du blundar. Därefter appliceras två vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Fransarna färgas även för maximal effekt.

ansikte

Fransarna färgas i nyansen svart, för att ge mer djup

bild ansikte

Så här ser det ut direkt efter, under behandlingen ligger man still rätt länge vilket gör att man somnar till och jag kanske ser lite nyvaken ut.

bild ansikte

Resultatet från sidan, märkena jag har under ögonen är från avlägsnande av miler. Har man tagit bort mycket kan det bli lite märken efter, men huden drar i hop sig fint efter och efter någon vecka eller två så försvinner det helt

bild ansikte

Yttre delen av brynen ser tätare ut, även om det inte finns så mycket strån där

bild ansikte

Ytterliggare en vinkel

bild ansikte

Jag vill ha ett mer soft Browlift, man kan justera hur mycket man vill ha när man väl fixar brynen

Här ser man skillnaden i resultatet

Och så här ser det ut när man har smink på sig Tadaaa …. när man fixat till brynen och har smink på sig

Så här får du det att hålla längre med Browlift & Lashlift

Om man vill att resultatet ska hålla längre så är det några saker man ska tänka på som att låta fransarna vara under 48 h, så ingen mascara och har du låtit bli det så behöver du ju heller inte undvika någon  make-up remover under 48 timmar. Samma sak är att inte applicera någon olja under dessa timmar, ingen hög värme som bastu och håll inte på att gnugga fransarna. Det kan göra att det det släpper snabbare.

Efteråt behöver man använda en soapbrow eller browgel för att kunna styla brynen i den formen som man önskar. För man kan faktiskt välja själv hur burriga man vill att brynen ska vara eller inte vara, det gillar jag.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 svar till “Lashlift & Browlift”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda skriver:

  Åhh vad fint! Vad har du på läpparna? Supersnyggt!

 2. Mia skriver:

  Tycker det är intressant att se resultat på olika personer,och fint att få se hur mjukisbryn ser ut 🙂

 3. Mia skriver:

  Jag tycker det är intressant med resultaten på olika personer,så jag gillar att du också visar hur det blev på dig kul att se en mjukisvariant på brynen,det klär dig

 4. Maja skriver:

  Asså Frida och Sara har ju redan testat det så du kanske inte behöver lägga upp det när du gör det. ( Vad fint det blev)

  Kram Maja

  • Hej Maja, Tack!

   Vi bloggare kommer förr eller senare skriva om samma ämnen, och det är tanken, ur olika synvinklar. Då det finns mycket att ta upp kring många ämnen och även behandlingar. Vi är alla i olika åldrar och våra inlägg titalas av många olika ålderskategorier, och vi är alla bloggare i olika åldrar, vilket gör det intressant för ur det perspektivet. Därför är det nog många som är intresserade av att se samma behandling på någon i medelåldern 40, och hur resultatet av behandligen blir även på mina bryn. Som du kan se blir resultatet inte lika på alla. 🙂 Allt gott / kram Johanna