Lyster, lyster, lyster varde här!

Jag fullkomligt älskar lyster av alla dess olika slag.  Därför tänkte jag dela med mig av min alldeles egna lyster blandning, genom att optimera ett riktigt glow till huden. Lyster produkter finns i olika utförande som pressade lyster puder eller i flytande varianter som kan antingen läggas direkt på huden eller blandas med foundation. Detta är mina favoriter för att få ett superglow av lyster.

En av mina stora favoriter är lyster i koncentrerad form. Mixar lysterdroppar i foundation, för få till en riktigt highlight effekt med Custom Enhancer Drops. Det blir inte glittrigt utan fräscht, när jag lägger till en touch av lyster på detta sätt. Vid mixning brukar jag klicka ut lite på handen, ungefär 2 droppar, därefter klickar jag ut lite foundation på handen och blandar ihop för att sedan punkta ut i ansiktet.

Bild på enhancer drops, samt beauty blur från Vita liberata

Mina favvisar när det kommer till flytande lyster

 

Koncentrerad lyster 

Ett annan variant är att jag lägger nyans celestial i T-zonen och därefter adderar jag nyansen moonlight på kindbenen för att få en mer uppmjukade effekt på huden.

I nästa steg fixerar jag foundation med lyster pudret från Laura Mercier Candelglow som ger en hint av lyster. Där har jag flera nyanser, för humör och säsong och tillfälle, brukar använda nr 1 för att fixera hela foundation, genom att svepa den över hela ansiktet, den ger en lätt och lagom lysterton.

 

Bild på olika pressade lysterpuder

Därefter applicerar jag nyans nr 3 som formen av en trea för att få ökat glow. För att få fram en riktig snygg ljusreflekterande lyster- effekt applicerar jag Face illuminator i nyansen devotion i T-zonen ( pannan, näsan och överläppen, sist hakan. Vill jag få fram ännu mer lyster brukar jag conturera med Face Illuminator från Laura Mercier i nyans Indiscretion som jag applicerar med borsten likt som en trea i rörelser från tinning, kindben och käkbenen, då får jag fram mer reflektioner i huden.   Då jag jobba på ett större område med borsten väljer jag därför att använda från Make the Make, Loose Powder Brush

 

Kompakt lyster, utstruken på handryggen

Från vänster: Laura Mercier Face Illuminator; Seduction, Indiscretion, Candelglow Sheer Perfecting Powder nr 1, Laura Mercier Face Illuminator i nyans Devotion

 

Highlighter från Laura Mercier

Jag använder från Laura Mercier Finishing Brush i T-zonen, den är bra när man inte vill ha för tjock applicering på borsten, eller att för  mycket produkt fångas upp , den fördelar ut rätt mängd bäst Medan borsten från Make the Make är lättare att conturera tinning, kindben och hakan med.

 

Highligter från Laura Mercier i mörkare nyans

Ytterligare favoriter som jag har, är Beauty Blur som jag brukar varva med , när jag vill att underlaget ska ha lättare täckning använder jag mig enbart av den, eller blandar med lysterdropparna Custom Enhancer Drops .

Ja,  det var min lysterrutin!

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Lyster, lyster, lyster varde här!”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Louise skriver:

    Hej! Ett tips för ännu bättre inlägg: ta gärna bilder så man får se resultatet.

  2. Anonym skriver:

    Du måste bara testa Peter Thomas Rooth 24 karat Vilken lyster