Lystersnack med Frida & Johanna- våra favoriter

I dag pratar Frida & jag om lyster på hudspecialistens IGTV. Vi listar våra personliga favoriter. Alla produkterna som vi pratar om är listade nedan 🙂

I dag pratar vi lyster på hudspecialistens Instagram

Produkter i dagens IGTV på hudspecialisten

Frida pratar om

C-RECOVER – 3X10ML

C-Recover är ett högkoncentrerat serum med C-vitamin (8%) i en lufttät förpackning som skyddar formulan mot ljus.   Kan användas som en intensiv kur när du behöver en ordentlig lysterboost!

POTENT C BRIGHT&PLUMP MOISTURIZER 

C-vitamin creme-  24h-creme som hjälper huden att förbättra sin spänst samt jämnar ut hudtonen och minimerar synligheten av pigmenteringar. Denna har jag skrivit om i inlägget ”Sommarprodukter-Potent C”.

VEGAN KOMBUCHA TEA ESSENCE 

 En multiprodukt som används som ett återfuktande essence water, ansiktsvatten och fuktmask. Man kan också använda den som en sheetmask genom att dränka formulan i en bomullspad och placera ut på ansiktet. Huden blir djupt återfuktad och får ett naturligt glow.  (det syns ju verkligen på Frida)

PGA SHIMMERING HIGHLIGHTER GOLDEN GLORY 

En flytande highlighter med lystergivande och reflekterande pärlemor. Texturen är fjäderlätt och enkel att applicera. Frida använder nyans Golden Glory. 

BAKUCHIOL SECOND SKIN FOUNDATION N3

En lätt foundation med serumliknande egenskaper och textur.  Innehåller bakuchiol som är en effektiv antioxidant, jämnar ut hudtonen, arbetar på hudens textur. Frida använder nyans nr 3. 

SHEER HIGHLIGHTER BRUSH 

En av de nyaste borstarna från MAKETHEMAKE. Sheer Highlighter Brush är en av de mjukaste borstarna i hela kollektionen från MAKETHEMAKE. Passar bra för applicering av  highlighter, rouge eller bronzer.

 

Johanna pratar om

VITAL-E MICROBIOME AGE DEFENSE EYE CREAM

Vital-E Microbiome Age Defense Eye Cream innehåller prebiotiska och probiotiska ingredienser som förbättrar hudens mikrobiom. Peptider förhindrar fuktförlust och motverkar fina linjer medan koffein reducerar synligheten av påsar under ögonen.

VITAL-E MICROBIOME AGE DEFENSE CREAM

Vital-E Microbiome Age Defense Cream innehåller en innovativ Gamma E Antioxidant-teknologi som hjälper till att förbättra elascititet och motverka matt och livlös hud medan prebiotiska och probiotiska ingredienser förbättrar hudens mikrobiom.

BEAUTY BLUR SUNLESS GLOW LATTE

Beauty Blur Sunless Glow är Vita Liberatas hyllade primer/foundation Beauty Blur med brun-utan-sol effekt. Effekten uppstår gradvis och håller upp till 7 dagar. Den täcker ojämnheter och ger en naturlig, glow highlighting effekt som sitter kvar när du tvättar bort produkten. Johanna använder nyans latte.

BEAUTY BLUR LATTE

Den ekologiska formulan är som en primer och BB-creme i ett, med en nyans som täcker och korrigerar. Beauty Blur täcker ojämnheter och ger fin gyllene lyster. Johanna använder nyans latte.

MATTE RADIANCE BAKED POWDER HIGHLIGHT-01

 Highlight som ger lyster över höga punkter i ansiktet. Pudret är long-lasting och sitter i 8 timmar. Passar alla hudtyper, även känslig. Johanna använder Highlight 01.

AMBIENT LIGHTING POWDER LUMINOUS LIGHT

Ambient Lighting Powder är en bästsäljande finishing-produkt som jämnar ut och ger huden en illusion av mjuk perfektion. Pudret är formulerat med mikropartiklar som fångar ljuset och ger en hälsosam lyster. Johanna använder nyans Luminous Light. 

FAN POWDER BRUSH 

Fan Powder Brush är specialdesignad för användning tillsammans med löst setting powder. Även utmärkt för pressat puder, highlighter och rouge.

Kommentera gärna vad ni tyckte om dagens IGTV 🙂 Eller vad ni har för önskemål om tema på våra IGTV 🙂  Vill ni se mer lyster IGTV ? ❤

Kram Frida & Johanna ❤

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.