Makeup med nyheter från bareMinerals

I dag lägger jag en makeup med nya produkter från bareMinerals, produkterna jag använder är dessa nedan. Några nyheter från sortimentet är  Maximist Volumizing Phyto-Fiber Mascara och  Maximist Liquid Eyeliner .

Maximist Volumizing Phyto-Fiber Mascara och  Maximist Liquid Eyeliner  är två nya produkter i sortimentet

Maximist Volumizing Phyto-Fiber Mascara är en nyhet bland makeupprodukterna, en tjock borste som ger volym till fransarna. Den jobbar även stärkande för fylligare och starkare fransar över tid. Med innehåll av av apelsinskalsfibrer är den vårdande för fransarna.  Passar bra för den som är känslig i ögonen, tack vare att den är både oftamologiskt och dermatologiskt testat. En bonus är att den också är vattenresistent.

Maximist Liquid Eyeliner är ytterligare en nyhet i sortimentet, är denna eyeliner som har en  en medgörlig och flexibel borste som är  vattenfast. Mycket rikt pigmenterad flytande eyeliner som stärker och ger näring till fransarna. Just denna går det bra att bygga på om man önskar kraftigare resultat.

Strength & Length Serum Infused Brow Gel här hittar vi en toppenbra  bryngel som ger tätare och fylligare bryn. Den är lättarbetad tack vare att applikatorn kammar igenom brynen och fördelar produkten perfekt. Brynen blir formade, färgade och ser tätare ut, lätt att bygga på om man så önskar.

Mineralist Lip Gloss-Balm är en hybrid mellan läppglans och vårdande läppbalsam, med en lätt textur som doftar ljuvligt.  Inte bara snygg på läpparna utan även vårdande av naturliga ingredienser som kallpressade fruktoljor som ger näring till läpparna. Läpparna känns mjukare, jämnare och mer återfuktade direkt och över tid. Jag använder nyansen serenity.

Mineralist Eyeshadow Palette innehåller sex olika nyanser som rosa, taupe och bruna nyanser i olika finish, fyra sammetsmatta och två satin. Måste säga att de sitter mycket bra och har rikt pigment samt något jag gillar är att de inte smular under ögonen dessutom är de  lätta att bygga upp. Jag använder paletten Rosewood.

Original Liquid Mineral Foundation SPF 20  ger ett mycket naturligt resultat på huden. Denna är lätt men lyckas ändå täcka det som man vill täcka, och ger  lyster på ett mycket naturligt sätt. Sitter bra utan att lägga sig i veck eller porer. Finns i många olika nyanser. Formulan är vegansk och kan byggas på om man önskar mer täckning.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Makeup med nyheter från bareMinerals”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Mascaran, är den av typen ”tvätta bort med varmt vatten” eller räknas den som vattenfast? 🙂