Min kvällsrutin- mina tips och trix

  • | Johanna

Idag får ni se hur jag använder mina produkter  från mitt tidigare inlägg  ”Följ med in i mitt badrumsskåp- vinterprodukterna”.  Jag visar på Hudspecialistens IGTV hur jag använder vissa produkter som jag har hemma. Produkterna jag använder är dessa nedan.

The Hairband White 

För att skydda håret från att bli kladdigt av rengöringen använder jag alltid en hårbandå när jag utför min dagliga hudvårdsrutin. Ett litet tips är att ha ett par stycken att byta med.

The Oshibori Face Towel Black

Jag nämner också att jag alltid har en liten ansiktshandduk varje gång jag tvättar mitt ansikte. Jag brukar använda The Oshibori Face Towel för att torka ansiktet torrt.

 

Rengöring 

Lipid Balance Cleansing Oil

En rengöringsolja som förvandlas till en mjölk vid kontakt med vatten. Tar bort all typ av makeup som ett första steg i en dubbelrengöring. Denna går fint att avlägsna ögonmakeup med. Men rekommenderar alltid att rengöra med en vanlig rengöring efter eller  eyemakeupremover.

Makeup Remover från Sapienic Produkten innehåller kaolinlera och avlägsnar makeup, smuts och SPF utan att ta bort för mycket av hudens sebum.

 

Exfoliering

Intense Treatment Pads – är exfolierande pads som är effektiva mot förstorade porer samt hud som lätt får finnar. Innehåller 2% inkapslad salicylsyra som exfolierar  och jämnar till hudtonen. Även bra för gamla märken i huden.

LCA Smart Peel Pads – Kraftulla peeling pads med  20% AHA och ett pH 4, de verkar de som en salongsbehandling för hemmabruk. Använder 2 pads i veckan som är lagom för mig annars blir det för aktivt för huden.

 

Serum

NCEF-Shot från Filorga -är en 10-dagars behandling med ultra-koncentrerad NCEF som ger god effekt på rynkor, porer och förlorad spänst. Produkten jämnar även ut hudtonen och ger massor med fukt och lyster. Ett fylligt serum som lätt går in huden och ger huden glow.

Clinical Niacinamide 20% Treatment är ett högt koncentrerat serum med 20% niacinamid som är effektivt på att dra ihop porer. Ett fylligare serum som ger en härlig känsla på huden.  Niacinamid har även en uppljusande effekt som jämnar ut hudtonen.

 

Ögoncreme

Vital-E Microbiome Age Defense Eye Cream  är en av favoritögoncremerna just nu, den är cremig i texturen och mjukgör huden fint. Dessutom tar den bort torrhet kring ögonen på ett kick.

 

Ansiktsolja 

Midnight Recovery Concentrate –  Det är ofta jag lägger in den under vintern  för att förebygga torrhet och slitage från kylan.

Vegan Kombucha Tea Gel Cream  En av mina favoritcremer med lätt textur som verkligen återfuktar min hud på djupet. Något jag upplever med denna creme är att den drar samman porerna.

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Min kvällsrutin- mina tips och trix”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Anonym skriver:

    Tack för tipsen!!