Min makeup med Makethemake

I dag applicerar jag en makeup med bland annat produkter från MAKETHEMAKE, speciellt två produkter är nya i sortimentet. Vitamin B Covering Concealer och Vitamin C all over Glow.

Vitamin B Covering Concealer

Den senaste produkten som lanserats från MAKETHEMAKE är Vitamin B Covering Concealer. En medium till fulltäckande concealer som kan byggas upp beroende på hur täckande man vill ha den. Ger en bra kamouflering av finnar och märken i huden. Passar också bra om man vill täcka mörka ringar under ögonen, då det finns ett brett utbud av nyanser att välja på. Trots den höga täckningsförmågan lägger den sig inte i linjer eller torkar ut under ögonen. E-vitamin som den innehåller vårdar ögonområdet, där har man tänkt till gällande innehåll en extra gång, bland annat är produkten utjämnande på hudtonen tack vare lakritsrot samt även vitamin B5.

Många kan lätt bli röda och irriterade under ögonen, därför är denna concealer bra om man är en av dem, concealern innehåller  centella asiatica samt vitamin B5 (Panthenol) och allantoin som verkar lugnande och dämpar rodnader runt ögonen. När jag applicerar concealer runt ögonen applicerar jag under ögonen men även  på locket som också kan behöva täckning, huden kan vara ojämnt tonad där med.  Denna concealer finns i 14 nyanser därför är det så fiffigt att man kan använda den för både täckning men även för contouring som jag visar på IGTV idag. Jag använder nr 2,5 och nr 8 för contouring.

Nyanserna jag använder från Vitamin B Covering Concealer är 2,5 under ögonen och nasolabialvecken samt som contour nr 8.

Vitamin B Flawless Filter Foundation

Gillar man täckande matta foundations som är högpigmenterade, då är detta en foundation för dig. Den passar bra för alla hudtyper men framförallt en blandad/fet hudtyp, då den ger en full sidenmatt finish samtidigt som den jämnar ut synligheten av stora porer. Några härliga ingredienser vi kan hitta i denna är niacinamid (en av mina favoritingredienser, som jobbar bra på både porerna och ojämnheter i huden) och icke att förglömma panthenol som är lugnande på  huden. Denna foundation börjar jag med i videon och applicerar sedan efter det concealer. Nyans nr 4 är den som passar mig bäst.

Nr 4 är den nyans jag väljer från Vitamin B Flawless Filter Foundation

Sen slutligen kommer vi till min absoluta favorit!  Alla som älskar glow kommer gilla denna! Detta är alltså ett ytterst finkornigt puder som ger otroligt mycket lyster. Här snackar vi riktigt tunt och fint puder, nästan som en slöja. Därför behöver man vara försiktig när man öppnar locket. Ett tips är att man sticker ett fåtal hål genom etiketten med en nål för att inte få så mycket produkt på en gång, annars är det lätt att det kommer ut för mycket.  Just för att den är så ultralätt känns det som en slöja av lyster som appliceras på huden.

Vad hittar vi i denna då? Antioxidanter i form av C-vitamin som fungerar som en antioxidant, även silica som ser till att makeupen sitter bättre. Vitamin C All Over Glow appliceras sist av allt i makueprutinen. Jag applicerar den mörka nyansen Golden Bliss som en lysterbronzer och den ljusare Pearl Bliss på de högre punkterna. Med borste eller puff får man bäst resultat enligt mig.  Några bonustips är att förstärka med lyster på dekolletaget. Det blir även snyggt att blanda ut lite med din bodylotion.

Vitamin C All Over Glow

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Min makeup med Makethemake”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lena G skriver:

    Du som annars verkar va hourglass största fan, va anser du om känslan kring mtm i jämförelse med houtglass och resultatet? Kan du se skillnad?

    • Hej Lena,

      Jag det stämmer jag älskar Hourglass. Men måste säga att detta är mina favoriter från MAKETHEMAKE, och jag gillar verkligen dessa. Här skulle jag inte säga att jag varken känner eller ser skillnad. Men känner att slutresultatet blir bra 🙂 Kram Johanna