Wakeup and Makeup -min makeuprutin på morgonen

 • | Johanna

Min makeuprutin på morgonen är det bästa att få börja morgonen med, ett helt naket ark att färglägga. Så ser jag det, sen gör det ju inget att man ser piggare ut självklart. Jag kan tyckas använda många produkter, men jag älskar det!

 

bild på ansikte

Produkterna som jag använt för att lägga denna makeup kommer från många olika märken då jag tycker om att blanda det bästa av det bästa

 

 1. Jag börjar med K- Ceutic för att riktigt återfukta huden så att inte makeupen sugs in i huden och resulterar i att huden ser torr ut.
 2. Därefter applicerar jag ögoncreme LCA fx130 Eye Serum
 3. Jag använder primer och den jag tycker retucherar bort bäst stora porer och ojämnheter är Niacinamide Soft Focus Primer som appliceras i hela ansiktet, denna är även lite återfuktande på huden.
 4. Foundation, jag använder Vanish Seamless Finish Liquid Foundation som jag klickar ut i ansiktet för att få rätt mängd, jag jobbar även in den extra runt näsan för att radera stora porer. Jag använder Precision Face Brush för att få in foundation på ett så stort område som möjligt.
 5. Concealern är från Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer 01, den applicerar jag ut under ögat samt över. För att få den att sitta ordentligt fixerar jag den med Secret Blurring Powder med denna concealer pensel 
 6. För att hålla hela foundationen på plats fixerar jag fast den med Hyaluronic Hydra-Power Tinted Veil, i nyans medium fair.
 7. Applicerar Ambient Lighting Powder i nyanserna Dim Light, Lumious Light och Radiant Light som förstärker och ger lyster
 8. Som en 3 :a applicerar jag Vitamin C Soft Compact Bronzer 
 9. I T-zonen applicerar jag Ambient Strobe Lighting Powder i Incandescent Strobe Light
 10. På brynen använder jag en Dip Brow Pomade från Anastasia i nyans medium brown som jag applicerar med en tunn brynborste 
 11. För att förstärka fylligheten i brynen använder jag Arch Brow Volumizing Fiber gel, som innehåller fibrer vilket gör att brynen blir fylligare, jag använder en ljusare nyans i soft brunette vid brynets början och mörkare nyans dark brunette längst ut i slutet.
 12. Därefter fixerar jag brynen så de hålls på plats med The Browgal Eyebrow gel Clear.
 13. Markerar undre vattenlinjen med en Inliner Eye Pencil, Indian Dark Brown från Isadora
 14. Rouget jag använder är från Hourglass i nyanserna Incandescent Electra, och Diffused Heat och New Romance från MAC, jag blandar flera nyanser för att det ska bli mer liv och hur konstigt det än kan låta, mer naturligt.
 15. Ögonskuggorna jag använder är en ljus bas på hela locket först, därefter använder jag en rosa skugga från MAC, sushi flower, efter det en mörk nyans från samma märke som heter Embark.
 16. Böjer upp fransarna med ögonfransböjare för att få mera uppåtböjda fransar när jag applicerar min favoritmascara som jag hyllat i tidigare inlägg  Caviar Volume Panoramic Mascara 
 17. För att förstärka fransraden applicerar jag en Gel Eyeliner som är vattenfast från Isadora.
 18. På läpparna har jag läppstift från MAC, Japanese Maple

 

Bilder på produkter

Produkterna som jag använt för denna makeup, singel skuggor från MAC, ögonfransuppböjare Shiseido, inlinjer Isadora, Concealer Lacome,  Vanish Seamless Finish Liquid Foundation, Hyaluronic Hydra- Powder Tinted Veil från By Terry.

 

makeupprodukter

Vitamin C Soft Compact Bronzer,Arch Brow Volumizing Fiber Gel, Läppstift från MAC, och Dipbrow Pomade från Anastastia.

 

Bilder på rouge

Blandat dessa rouge från Hourglass och MAC

 

bilder på lysterpuder

Hourglass levererar lyster i alla dess former från Ambient Lighting Powder 

 

bild på ansikte

I T-zonen applicerar jag Strope Lighting Powder i nyansen Incandescent Strobe Light för att få mera reflektioner och lyster till huden

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Wakeup and Makeup -min makeuprutin på morgonen”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ella skriver:

  Hej jätte fint makeup, Lancome är bra är hudvårdsprodukterna godkända också? Undrar om Apoteket har bra hudvård med?

 2. Ranveig Lie skriver:

  Så mye bra produkter. Bruker samme concealer som deg, kjempegod! 🙂 Hvilken farge har du i foundation fra Hourglass?
  Ja til video, der du viser lyster. Eller ja til video der du viser hele din make-up rutin 🙂

 3. Eva skriver:

  Du får verkligen till en super fin lyster! Skulle du kunna göra en video på hur du applicerar alla lysterprodukterna? Det är så många och lite svårt förstå (iaf tycker jag det:-)) hur de läggs för att få till det!

 4. Anette skriver:

  Wow Använder du någon annan dagkräm också innan KCeutic? Undrar också om du använder den året runt, eller passar dem bäst vintertid?

 5. Elin skriver:

  Så fin makeup!!
  Jag letar efter en primer till ögonlocken, då min ögonskugga aldrig sitter kvar mer än nån timme.
  Har du något tips?