Mina beauty hacks som ger lyster & glow

Smarta och snabba Beauty hacks när det ska gå undan är multiprodukter! Det är smidigt att använda produkter som man kan få flera effekter av samt kan användas som multiprodukter eller på fler sätt en enbart ett. Här får ni mina godbitar på hur jag effektiviserar hudvården mellan varven.

Bild på produkter

Smarta beauty hacks för dig som vill spara tid

Multiprodukter

Jag använder mig av Vegan Kombucha Tea Essence som är en multiprodukt. Det är inte bara en essence, även ansiktsvatten och fuktmask. Efter rengöring klappar jag in denna i huden eftersom den är fylligare i texturen. Det ger glow! Denna har även Sara skrivit om tidigare i ”Essence kärlek!” Frida pratade också om denna i vår IGTV ”Lystersnack med Frida och Johanna” 

Flera användningsområden

Man kan även hälla formulan i en ”The Facial Pad” och lägga dem som en ögonmask/ ögonpad under ögonen för att få en återfuktande och avsvällande effekt.  Produkten sugs upp av huden och den blir verkligen återfuktad.

Nästa sak jag brukar göra är använda Youthful Glow Sugar Mask som både mask och peeling. Som ansiktsmask låter jag den ligga på 20 minuter, jag masserar då ut den lätt i ansiktet och under tiden tillför den hallonolja och jojoba som gör att man känner sig mer återfuktad. När det gått cirka 20 minuter peelar jag huden kraftfullare och tillsätter vatten.

Sockerkorn, grapefruktextrakt och kaolinlera  slätar ut och jämnar till hudtexturen samtidigt som det tar bort gamla hudceller. Produkten innehåller också sheasmör, det förklarar varför den är den så mjuk.

Med "The Lotion Mask " kan man göra en smidig sheetmask hemma

Med ”The Lotion Mask ” kan man göra en smidig sheetmask hemma

Sheetmask 

När jag sedan vill ha ytterligare glow av produkten häller jag den i en liten skål med The Lotion Mask som vecklar ut sig till en sheetmask. Jag låter den ligga 20-25 minuter för att huden verkligen ska ta åt sig produkten. Därefter applicerar  jag med serum och creme och låter det gå in i huden under natten.

Vad har ni för multiprodukter hemma eller tips på produkter med flera än en effekt på huden ? 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.