Mina BUS-iga tips

Jag har ju en förkärlek för brun utan sol-produkter, älskar verkligen att de är så bra. Lite färg piggar verkligen upp huden om man känner sig trött och glåmig, framförallt på vintern men även på sommaren. Dagens bus håller verkligen hög kvalitet jämfört med de tidiga föregångarna som många refererar till, genom att de blev gula eller gav ojämnt resultat. Har man haft ett sådant bus öde, har det gjort att många känner sig lite rädda för brun utan sol.

Det finns många brun utan sol varianter, jag använder bus året runt, och bäst är det att smörja in sig på kvällen tycker jag. Tycker det är perfekt att ha brun utan sol på sig på sommaren, om man inte solar men ändå vill känna att man har lite färg.

Mina favorit brun utan sol-produkter

Mina favorit brun utan sol produkter

 

 

Mina favoriter

Jag tänkte dela med mig av mina bästa tips på produkter. Mina bästa bus tips är bland annat från Vita Liberata- Beauty Blur Sunless Glow som har en superbra produkt. Den ger inte bara lystrig ton utan den ”blurrar” även huden samtidigt.  Det blir en helt ny fräschör. Om jag gillar den så, är älskar rätta ordet för denna Body Blur Sunless Glow. Den är likadan, och helt perfekt att ha på hela kroppen, det blir väldigt bra då den också har blurrande effekt på huden.

Sleep Tan Mask Face tycker jag om att använda vissa dagar när jag vill ha en lätt geléaktig bus, tycker att tonen blir lite lättare på huden.

Men sen kommer vi till min absoluta favorit och det är Bronzing mousse Face & Body  från James Read, den har färgindikator, vilket betyder att den är färgad i tonen. Det har de alla som gemensam nämnare. Man ser var man applicerar och slipper vakna upp dagen efter flammig, vilket kan hända om man inte ser var man applicerat busen. Den går snabbt in i huden och  slutresultatet syns direkt,  färgen ökas upp efter ett par timmar men tycker ändå att man får rätt bra uppfattning om hur det blir.

Sist men absolut inte minst, en super favorit jag har av alla busar är Instant Bronzing Mist Face & Body också från James Read. Varför jag gillar den, är dels för den är i sprayformat, men den lägger sig som en tunn fin slöja på huden, man ser direkt nyansen, jag föredrar att använda den i ansiktet, det blir kanon.

Appliceringstips

Det var tipsen på mina favoriter, ett råd är att applicera busen på kvällen, vissa kan färga av sig, använd en handduk eller mörka lakan om du är orolig. Jag brukar också ta på en gammal T-shirt över, för att skydda lakanen. Det blir kanon!  Vaknar upp pigg och fräsch.

 

Bild på vita liberatas brun utan sol för kropp och ansktet

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Mina BUS-iga tips”

 • (10) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Emelie skriver:

  Jag har testat så många olika märken, billigare och dyrare. Även spraytan på salong. Men jag reagerar alltid på produkterna..skulle kunna liknas med nickelallergi. Min hud protesterar. Vad har alla bus-produkter gemensamt som jag inte tål tro? Jag vill så gärna kunna använda någon bus!

  • Hej Emelie! Det är DHA- dihydroxyactone som reagerar med hudens översta lager och därmed ger denna färg, möjligen kan det vara det? Men svårt att säga. Kanske denna Body Blur kan vara ett alternativ, den busar inte huden genom att det sitter, utan det är mer en tillfällig färgning av huden men trots detta sitter den superbra https://skincity.se/sv/body-blur-skin-finish /Johanna

  • Jessica T skriver:

   Skickade för fort men hur är det med pigmentsfläckar och bus, läste någonstans att bus kan orsaka pigmentsfläckar (alltså om man vistas i solen när man smort in sig med bus)?? Läste också att använder man serum med c-vitamin så håller inte bus lika länge, myt eller fakta ? Tack på förhand ☺️

   • Hej Jessica! Jag själv använder bus och vistas i solen men det har inte gett mig några pigmentfläckar, och mig veterligen är det inget som är känt. Jag brukar även använda C vitamin serum under busen, det påverkar inte resultatet eller att det inte sitter lika länge. Det är snarare syror som man ska ta det försiktigt med samtidigt som man använder bus, pga det exfolierar huden Använd alltid solskydd under din bus, så garderar du dig för pigmenteringar / Johanna

 2. Madeleine skriver:

  Vad betyder blurrar?

 3. Maja skriver:

  Vill gärna använda bus eftersom jag inte vill ha fler pigmentfläckar i ansiktet- finns det något märke eller teknik som inte förstärker de man redan har? Mvh Maja