Mina favoriter från KIEHL’S

  • | Johanna

Då var det dags att avslöja mina Kiehl´s favoriter.  Jag har ju tidigare skrivit om några produkter för ögonen från KIEHL’S som jag har som favoriter, så de har ni koll på 🙂

Bild på produkter

Mina favoriter från Kiehls, både för kroppen och ansiktet

Creme De Corps

Det ska inte vara något kladd med bodylotion, det blir det inte med denna kan jag lova. Den smörjer huden riktigt bra, och går in i huden lätt. Dagen efter känner man en helt ny mjukhet i huden. Den innehåller kakaosmör, betakaroten och squalane som mjukgör huden utan att lämna en kladdig hinna, dessutom är den perfekt att smörja in nagelbanden med.

GINGER LEAF & HIBISCUS FIRMING MASK - 100 ML

En av maskerna jag börjat att gilla från Kiehl´s är Ginger Leaf & Overnight Hibiscus Firming Mask

Ginger Leaf & Overnight Hibiscus Firming Mask

Sovmasker är ju väldigt populärt numera, och det är ju inte så konstigt! Speciellt inte om det kan göra förbättringar i huden under natten. Denna är cremig och rik, så den är perfekt när det börjar att bli kallare ute, under vintertid är den perfekt, den riktar sig till en mogen hud. Under tid ska den strama upp huden och reducera fina linjer.

Pineapple Papaya Facial Scrub

Varför har jag fastnat för denna milda peeling, när jag brukar gilla den typen som är riktigt kraftfull och stark? Jo, när man använder brun utan sol, försvinner mycket att färgen om man använder kraftiga peelingar så det går inte alltid ihop. Den här är däremot snäll på huden men peelar bra ändå, så denna gillar jag att man kan använda mellan varven utan att busen släpper.  Det är snälla aprikoskärnor och enzymer som peelar huden i kombination.

 

Ultra Facial Overnight Hydrating Masque

Den här är inte lika cremig, den har en desto mer gelig forumula och känsla på huden. Perfekt att sova med också, den får verkligen en chans att gå in i huden ordentligt, innehåller  fuktbevarande glacialt glukoprotein och ’Dessert Plant Extract’.

 

Vad har ni för favoritmasker? 🎈 jag älskar att få en massa nya tips, så tipsa gärna på 🎀

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Mina favoriter från KIEHL’S”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Vad roligt med lite tips om just Kiehl’s! Har varit nyfiken länge och har köpt deras julkalender i år i hopp om att få några nya favoriter. Har bara erfarenhet av deras ögonkräm med avocado som är heeeelt fantastisk!

  2. Lisa skriver:

    Hur är deras läppmask? Behöver man en speciell mask för läpparna eller kan man använda ”vanliga” fuktmasker?