Mina favoriter från LA’DOR

  • | Johanna

La’dor lanserades 2007 i Seoul, Korea och är ett professionellt hårvårdsmärke med ett brett utbud av salongsprodukter framtagna för att behandla olika hårtyper och problem med skalp. Vi lanserade hårvårdsmärket innan sommaren på Skincity och jag kan säga att jag var tveksam till att prova märket. Jag hade redan hårprodukter som jag använt sedan länge som var mina favoriter. De fungerade helt enkelt på mitt hår. Men så gav jag det en chans, och nu kan jag säga att jag är fast. Mitt hår har aldrig känns så lent, mjukt och välvårdat som nu. Jag tänkte dela med mig om vilka produkter som har blivit mina favoriter från märket.

bild på en kvinna med schampoo och balsam

La’dor lanserades 2007 i Seoul, Korea och är ett professionellt hårvårdsmärke

Keratin Lpp Shampoo

Keratin Lpp Shampoo

Schampot jag använder numera, är ett stärkande och skyddande keratin schampo som har en geltextur. Det verkligen djuprengör håret och det blir mycket mer glansigt och mjukt. Det känns också riktigt återfuktande.  Innehåller proteiner, hydrolyserat silke och botaniska oljor som bistår med näring och glans, samtidigt som det rengör hårbotten. Passar för alla hårtyper.

Här kan man göra som i hudvården, en dubbelrengöring fast för håret. Använd mindre del schampo i två omgångar för djupare rengöring. Appliceras i vått hår. Massera in schampot jämnt i hår och hårbotten. Vid behov, tillsätt lite extra vatten för att aktivera ett rikt skum. Skölj noggrant med ljummet vatten. Upprepa vid behov.

Hydro Lpp Treatment

Hydro Lpp Treatment

Detta är efterbehandlingen som jag använder, från samma serie som ovan. Det är en djupt reparerande behandling för extremt skadat och känsligt hår.  Den gör håret starkare och reparerar så det blir glansigt och får en finare finish. Den ska användas dagligen efter schamponering eller som en intensiv mask för håret 10-15 minuter.

En extra fördel är att man kan använda den som en mask efter schamponering och låt det verka 10-15 minuter, gärna under en handduk innan du sköljer ur, då blir håret riktigt följsamt, mjukt och glansigt.

Premium Morocco Argan Hair Oil

Jag avslutar alltid med att applicera en hårolja. Premium Morocco Argan Hair Oil droppar jag ut i handduks torrt hår. Sedan fönar jag håret torrt. Håroljan innehåller Argan Kernal Oil som ger fukt och glans till UV- och värmeskadat hår. Innehåller 100 % Eco-certifierad arganolja. Vitamin E gör håret starkt och återfuktat. Även Jojobafröolja och olivolja ger ökad fukt i håret. Håroljan är helt vegansk och innehåller inga konstgjorda färg eller doftämnen. Helt fri från mineraloljor och bensoat. Går även att använda över hela kroppen.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.