Mina föryngrande favoriter

  • | Johanna

Produkter som gjort skillnad för mig. Vill ni veta vilka det är? Man får inte glömma bort kroppen, den ska också hänga med, inte bara ansiktet.

 

5% Niacinamide Body Serum | Paula’s Choice | 

5% Niacinamide Body Serum är en realtivt ny produkt från Paulas Choice. Niacinami har vi känt till länge att det är ett bra tillägg i din hudvårdsrutin. Men det ger även fina resultat på kroppen också.  Kroppsserumet som har en  cremetextur innehåller  5% niacinamide + 5% d-panthenol (vitamin B5) som motverkar en ojämn hudton samt även grov textur. Jag gillar denna produkt framförallt i decoltaget då man ser att det blir synligt slätare.

Skin-Smoothing Retinol Body Treatment |

Här har vi ytterliggare en fantastisk produkt med föryngrande effekt på kroppen. Skin-Smoothing Retinol Body Treatment formulan mjukgör och stramar upp huden över hela kroppen förbättrar hyperpigmenteringar. Huden blir otroligt len och mjuk och man ser snabbt skillnad i huden.  Innehåller retinol och antioxidanter för att stimulera kollagenproduktionen och cellomsättningen. Jag använder denna på hela kroppen och framförallt i decoltaget där man ser att man åldras snabbare.

Tinted Tanning Mist | Vita Liberata | 

Denna mina vänner är min absolut bästa brun utan sol produkt för ansiktet. Det är en tinted spray produkt som återfuktar huden, den är även oljefri och ger en direkt gyllene ton som är klockren.  Använder alltid bus på kvällen för det ger bäst resultat och man vaknar upp meden jämn ton. Återapplicerar denna en gång i veckan för att bibehålla resultatet.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.