Sensai lanserar nya ögonprodukter med kylande och värmande teknik

  • | Johanna

Sensai har precis lanserat en ögonduo som jobbar tillsammans.  Tanken är att man ska behandla hela ögonområdet med en värmande och en kylande formula för att öka upp effekten. Refreshing Eye Essence och Melty Rich Eye Cream jobbar på att reducera fina linjer och rynkor. Men inte bara det, nej de ska öka fastheten och minimera trötthetstecken som svullnad och mörka ringar.  Jag har tidigare skrivit om ögoncremer i inlägget ”Bästa ögoncremerna- jag listar favoriterna som fungerar” där jag bland annat tipsat om en riktig godbit från Sensai.

bild på sensaiprodukter

Superduon Total Eye Treatment– ögonbehandling för hemmabruk för mer djupgående effekt kring ögonområdet.

Vad innehåller produkterna?

Denna duo stimulerar produktionen av hyaluronsyra i både dermis och epidermis- resultatet av detta är att det ökar fukten på en djupare nivå.
Den naturliga fuktförlusten motverkas och skyddsbarriären stärks samt förhindrar glykation (AGE*) och oxidation.  *Advanced Glycation End-Products, Koishimaru Silk Royal™ dessa komplex ger energi till muskelcellerna och ökar hudens naturliga kollagenproduktion, i längden bidrar det till fasthet och slätare hud runt ögonen.

Bild på kvinna med ögoncreme

Massera in ögoncremen enligt shiatsu teknik för att öka cirkulationen kring ögonområdet.

Sensai Melty Rich Eye Cream 

Det här kan bara beskrivas som en fyllig pärleskimrande ögoncreme som har en värmande effekt på ögonområdet.  Total Eye Complex och Hydro Optimiser Complex reducerar svullnader, mörka ringar och rynkor och förbättrar fastheten ihuden. Pärlpigmenten ger ett naturligt glow och piggare utseende, man ser mycket fräschare ut tack vare dessa pigment. På kvällen är det rekommenderat att man använder essence + cream och på morgonen cream endast. Men självklart kan man använda båda morgon och kväll.

REFRESH EYE ESSENCE REFILL

Massera ut ögonessencen med den kylande och lugnande metallapplikatorn.

Sensai Refreshing Eye Essence 

Ett lätt ögonserum med en nickel och rostfri kulapplikator. Känslan är kylande samtidigt känns den avsvällande och svalkande. Har man mycket bekymmer med påsar och svullna ögon på morgonen passar denna utmärkt. Går även att lägga in i kylen för ökad kylande effekt.  Total Eye Complex återfuktar och förbättrar fina linjer och rynkor. Jag upplever att huden kring ögonen känns mer välmående och jämnar, samtidigt som den ser direkt piggare ut. Essencen går lätt in huden utan att kännas kladdig. Sensais ögonprodukter levererar alltid, det gör även denna.

Bild på applicering av produkter

Sensai har en egen massagemetod inspirerad av shiatsu, en gammal japansk akupressurteknik som stimulerar cirkulationen kring ögonområdet

Appliceringsteknik

Ögonen och området runt omkring kan förbättras genom användning av hudvårdsprodukter med kontrasterande temperaturer, applicerade med
specialdesignade massagemetoder.  För att få så bra effekt av ögonprodukterna rekommenderas att massera in dem.

  • Börja med att massera in Refreshing Eye Essence med cirkulerande rörelser. För applikatorn från vänster till höger (fem gånger) under ögonen och över ögonbrynen.
  • Ta en lagom mängd Melty Rich Eye Cream på handen och släta försiktigt ut det över ögonbrynen, på de övre ögonlocken och under ögonen.

 

Har ni hunnit prova ögonprodukterna än? I så fall, vad tycker ni om dem, tycker ni att de är lika bra som jag gör ? 

Kram Johanna 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.