Ole Henriksen pionjären av C vitamin i hudvård

Har du hört talas om OleGlow®?  Danskfödda Ole Henriksen öppnade ett eget spa i Beverly Hills som visade sig bli populärt bland alla kändisar som ville kunna göra behandlingar hemma. Sagt och gjort, Ole tog också  fram sin egen hudvård som kunderna kunde ta med hem – och nu är vi här och kan erbjuda märket på Skincity!

OleGlow®T

Ole Henriksen var en de första märkena att använda vitamin C i hudvårdsprodukter kombinerat med kollagen. Det hittar vi i  TRUTH serien som har de omtalade Banana Bright produkterna. Det är där vi kan få fram Oleglowet i huden bland annat. Här hittar vi tre ikoniska ingredienser som ligger till grund för lyster och klarhet du aldrig vill vara utan igen. Känner man att huden är torr, ser glåmig och har ålderstecken och sämre elasticitet i huden är denna serie klockren. Här finner vi PHA som är en mild exfoliator och samtidigt snäll på huden. Vitamin C jämnar till hudtonen. Banana Bright Powder-inspirerat pigment som tillför lyster och jämnar ut. Framförallt i ögoncremen Banana Bright Eye Creme (därför är den så poppis bland män, då den jämnar ut tonen under ögonen utan att vara en makeupprodukt.

TRUTH serien hittar vi även  Banana Bright produkter där vi har den optimala kombinationen för att uppnå en hälsosam Ole Glow i huden.

Flera serier

Hudvårdsmärket består av 5 serier som har olika inriktningar. Vi har Truth vars fokus är C vitamin,  Transform innehåller AHA och BHA, medan Transform Plus fokuserar på AHA och Bakuchiol. Självklart har vi en serie som jobbar på  finnar och akne- Balanceserien hjälper till med detta. Sist men inte minst har vi Strength byger upp hudbarriären i form av ceramider och aminsyror och kollagen.

Transform har fokuset att exfoliering är en väsentlig del för att uppnå en hälsosam hud genom att tillföra AHA och PHA i form av glykolsyra och mjölksyra. Denna serie ska man gärna välja om man vill jobba fram lyster, jämnare hudton och jobba bort pigmenteringar.

Transform Plus passar utmärkt om du har lite större krav på hudvården, givetvis kan man skräddarsy kombinationer av olika serier beroende på vad din hud har för behov.  AHA och Bakuchiol  jobbar ytterligare mer kraftfullt genom att förbättra pigmentfläckar och förbättra hudtexturen.

Balanceserien är bra för en hud med  tilltäpptheter och pormaskar samt även om man har problem med akne. Ole hade egna problem med Cystisk akne och denna serie riktar sig till en fet/kombinerad och aknebenägen hud. De huvudsakliga ingredienserna är BHA och LHA som är oljelösliga och därför optimala för att balansera denna typ av hud.

Strength seriens största prio är att förbättra fuktbarriären genom att tillföra  peptider, ceramider, aminosyror och kollagen. Denna serie är för framförallt en torr, glåmig och trött hud som känner avsaknad av elasticiteten i huden.

 

Banana Bright Eye Creme och TRUTH C-Rush Brightening Double Creme ger ordentligt med glow till huden

TRANSFORM PLUS En serie som bekämpar alla stora ålderstecken där bland annat AHA och Bakuchiol är två nyckelkomponenter

Vilken serie tror du kommer bli din favoritserie? Jag kan avslöja att Truth serien som består av C vitamin har blivit min, men en liten favorit som också har fått mitt hjärta  PHAT Glow Facial™   som är en ansiktsmask med PHA-syra. Ska man bara köpa en produkt denna månad, så skulle jag säga att detta är en bra investering. Den kommer bli omköp på kan jag säga!  Produkten passar alla hudtyper men framförallt den som vill ha glow och och jämn hud.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Ole Henriksen pionjären av C vitamin i hudvård”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Denise skriver:

    Om jag ska prova något av dessa så blir det nog Strenght-serien för att min hy har varit mer uttorkad än vanligt, trotts oförändrat rutin.