Pore Minimising Toner

Nu har vi också fått en alldeles egen BHA!  Pore ​​Minimizing Toner är en balanserande och porsammandragande toner. Denna passar i stort sett alla hudtyper som vill jobba på porerna. Men framförallt en normal och blandad hud och givetvis en fet och aknebenägen hy är den perfekt för! Du kan kombinera den med andra märken om du så vill, men som vanligt är syra från ett och samma märke att rekommendera i sin dagliga hudvård.  Därför går den fint att  använda tillsammans med andra aktiva produkter från SKINCITY SKINCARE.

Pore Minimising Toner  exfolierar och löser upp talg och torra hudceller.

Innehållet gör skillnad

Pore Minimising Toner består av 2 % salicylsyra som exfolierar huden och samtidigt ska göra porerna mindre. Här ligger pH-värdet på 5,5 , salicylsyran är inkapslad och smälter på huden, så här är inte pH-värdet av samma vikt.  Man har även adderat niacinamid som förbättrar porernas storlek.  Huden återfuktas och förstärks med både Pre- och Pro-biotics också.

Vi har flera fina innehåll som Lactobacillus Ferment Lysate balanserar hudens mikrobiom genom att minimera inflammation och rodnad. Zinkglukonat hjälper huden med att  förhindra ärrbildning.  Kopparglukonat har också sammandragande egenskaper. Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate har man tillsatt för dess antimikrobiella egenskaper.

Två superduos för att förbättra texturen

Ett litet bonustips!

Man kan använda både Pore ​​Minimizing Toner och Intense Treatment Pads samtidigt i sin rutin om man inte är känslig i huden. Båda innehåller maxgränsen för salicylsyra 2%.

Intense Treatment Pads är baserade på butylenglykol som ger fukt och du kan uppleva att en film skapas på ytan. Pore Minimizing Tonern är istället baserad på glycerin som snabbt absorberas av huden och inte lämnar en yta. Förutom att tonern lätt går in i huden innehåller den zinkglukonat och kopparglukonat som balanserar talgproduktionen

Intense Treatment Pads innehåller också natrium-PCA och 1% azelainsyra, Arbutin och ett effektivt extrakt från Pistchia-trädet vilket gör att den jobbar bra på att jämna ut hudtonen.  Så med andra ord, är dessa två en superkombination. 

 Pore ​​Minimizing Toner och  Intense Treatment Pads

Pore ​​Minimizing Toner och  Intense Treatment Pads är en bra kombo om du vill optimera din rutin

Jag själv gillar tonern, den är enkel att klappa in i huden och det känns att den går in direkt i huden. Den är parfymfri så den har ingen doft. Produkten är inte testad på djur och är även vegansk. Klappa in produkten i hela ansiktet även över nacke och decoltage efter din rengöring och toner. Applicera därefter fuktgivande creme och eller SPF över.

Ska du kombinera tonern med padsen som jag har nämnt innan hade jag rekommenderat att  börjat med  att klappat in Pore Minimizing toner och Intense Treatment Pads efter.  Alternativt använd Tonern på dagen och padsen på kvällen.

Vilken är er favoritprodukt när det kommer till att behandla porer? Har ni någon bra kombo på produkter som gör susen? 

Kram Johanna ❤

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Pore Minimising Toner”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maria skriver:

  Paulas Choice 2% BHA tillsammans med 20% Niacinamide 🙂

 2. Lotta skriver:

  Hej!
  Använder neostratas produkter, den blåa serien, funkar denna toner då?

  • Hej Lotta,

   Det beror på vilka produkter du använder från Neostrata,de finns olika serier. Är du dessutom kanske känslig i huden ska ta det lite lugnt. Men har du en tålig hud kan det fungera. Men som vanligt är syra från ett och samma märke att rekommendera i sin dagliga hudvård. Kram Johanna