Prioris underverk för huden

Nu ska ni få veta vilka produkter som jag föredrar från Priori, samt hur hur jag gör en hemmabehandling som blir precis lika bra som en riktig salongsbehandling.

Peelingpads som verkligen fungerar

QSOD Enlightening Peel Pads  pads med retinol exfolierar huden genom att bidra med utjämnade effekt och förbättrar hudtexturen samtidigt som det ger huden fukt. Retinol stimulerar kollagenproduktionen, salicylsyra förbättrar akne och finnar. Mjölksyra exfolierar skonsamt och ger huden en klarare textur. Den går att använda regelbundet. Dessa hör till mina absoluta favoriter när det kommer till pads, tillsammans med de nedan.

Bild på peelingpads

LCA Smart Peel Pads Dessa pads innehåller AHA-syra som ser till att huden får en jämnare hudtextur och hudton. Padsen tar enkelt bort smuts och gamla hudceller på hudytan med sitt innehåll av glykol-, mjölk- och mandelsyra (AHA) som även hjälper till att minimera porer, pigmenteringar, linjer och rynkor samt minskar uppkomsten av finnar och akne. Innehåller 30 pads med 20% AHA. pH 4. Jag fullkomligt älskar dessa pads! När jag ska göra min lilla hemmabehandling (har tålig hud) använder jag mig av dessa + peelingen nedan. Men sen gäller det att återfukta ordentligt dagarna efter. Huden blir så klar och lystrig så det är inte sant! 

2xfoliant Peel+Scrub LCA fx160 denna innehåller 15% mjölksyra, 1% multivitaminer samt exfolierande vaxkulor som tillsammans förnyar huden genom att ta bort gamla, torra hudceller. Ett Anti-Irritant Complex med bland annat allantoin och bisabolol lugnar huden och förhindrar inflammationer. Den perfekta kombinationen av en mild kemisk peeling och en fysikalisk scrub och förnyar huden riktigt fint. Jag är noga med att peela huden innan jag applicerar brun utan sol, använder denna innan applicering av bus.

UnveiLED Flexible Led Light Therapy Mask stärker kollagenet i huden, ökar celltillväxt och blodcirkulation samt dränerar huden från slagg.

Led Mask

UnveiLED Flexible Led Light Therapy Mask Vill man steppa upp sin hemvårdsrutin ett par snäpp är det här en mask man ska ha hemma i sådant fall. Här tillför man huden ljusterapi där rött och nära infrarött ljus hjälper till att stärka kollagenet i huden, ökar celltillväxt och blodcirkulation samt dränerar huden från slagg.

Vad kan man få för resultat av det då? Utöver din vanliga hudvårdsrutin kan du få en jämnare hudton och hudtextur, minimerade rynkor och ökad fasthet. Denna är bäst om du upplever att du vill öka upp spänst, reducera rynkor, akne, svullnad och förstorade porer. Produkten är CE-märkt. Yasemin har tidigare skrivit om denna mask i inlägget ”Ny innovativ LED-mask från Priori” om ni vill läsa om hennes upplevelse.

Eye Serum LCA FX130 Det här är min favorit av ögonserum. DNA Eye Recovery Crème skyddar mot blått ljus (HEV), föroreningar och infrarött ljus (IR-A).  Perfekt om du sitter mycket framför datorn.  TTC fx330 Tightening Eye Serum  just denna reducerar svullnader och mörka ringar.

Ögonprodukter

Jag har skrivit om några favoriter innan ”Yasemin & Johanna visar sin kvällsrutin” och ”Höstens hudvårdsfavoriter i mitt badrumsskåp” samt ”Min kvällsrutin- mina tips och trix

Eye Serum LCA FX130 Det här är min favorit av ögonserum. Varför då?  Den gör allt som att återfukta  torrhetslinjer, ålderstecken och mörka ringar. Med ett innehåll på 10% mjölksyra samt 1% multivitaminer, Acetyl Hexapeptide jämnar till och stramar upp runt ögonområdet.  Koffein reducerar påsigheter. Det är förklaringen till varför jag älskar denna.

DNA Eye Recovery Crème  Denna rika ögoncreme verkar utslätande runt ögonområdet, tack vare en  formula bestående av retinol och DNA-reparationsenzymer i kombination med extrakt från fjärilsbuske som skyddar mot miljöfaktorer som blått ljus (HEV), föroreningar och infrarött ljus (IR-A).  Perfekt om du sitter mycket framför datorn. Denna applicerar jag över ögonserumet för att på en mer närande textur kring ögonområdet. 

TTC fx330 Tightening Eye Serum Även detta är ett ögonserum, just denna reducerar svullnader och mörka ringar. Den förbättrar även ojämnheter och pigmenteringar och sätter igång cirkulationen.  Gotu Kola extrakt förebygger den hudens åldrande,gurkmeja, grönt te, druvkärnor och lakritsrot ljusar upp och har även antiinflammatoriska egenskaper. Produkten är cruelty free och parfym fri vilken gör att den passar om man har irriterade ögon. 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Prioris underverk för huden”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Inger Holst skriver:

  Hej,
  Tack en massa härliga tips.
  Jag blev dock lite osäker på i vilken ordning man ska göra stegen i en hemmabehandling. Och ska de två olika padsen användas vid olika tillfällen eller samma?

  • Hej Inger,

   Tack för din kommentar 🙂 Man kan välja de olika padsen utifrån vilket man vill jobba på, pigmenteringar eller mer cellförnyande effekt. Har man en tålig hud går det bra att varva dessa i en rutin om man har behov av både och. Jag själv har använt 2xfoliant-peelscrub-lca-fx160 en kväll och padsen en kväll för att få en riktig boost för huden. Ledmasken kan man använda tillsammans med valfritt serum för att boosta huden och göra en egen liten hemmabehandling.

   kram Johanna