Rebranding av Vita liberata

Vita Liberata har genomgått ett litet ansiktslyft!  Nya förpackningar och några nyheter!  Inspirationen är  hämtad från kritvita sandstränder, korallrev och kristallklara turkosa hav. Man har valt att byta namn på produkterna för att det ska bli enklare att hitta den produkt med det resultat man önskar. Vare sig det är en mousse, lotion eller spray eller om man önskar ett byggbart resultat. En del önskar färg som kommer sakta eller andra vill kunna se direkt färg.  Sedan varumärket grundades 2007 har Vita Liberata specialiserat sig på solfria alternativ av kvalitet och formler som är bra för huden.

bild på kvinna

Så här blir slutresultatet med Vita Liberatas Beauty Blur With Tan för ansiktet, en grundad bas ger en ökad glöd under makeupen

Nya förpackningar

Beauty Blur With Tan är Vita Liberatas mest hyllade primer/foundation Beauty Blur med brun-utan-sol effekt.  Många tror att det är en typ av foundation för huden, vilket det alltså inte är. Det är en brun utan sol för ansiktet som slätar ut huden samtidigt som den ger färg och glow. Perfekt att grunda med under foundation. Man ser färg direkt och den ökar efter ett par timmar och håller upp till 7 dagar.  Innehåller också peptider som återfuktar och ger huden mer fyllighet. Se till att du är återfuktad i huden innan applicering.

Tinted Tanning Mist  är en av de nya produkterna i sortimentet. Helt klart en av mina nya favoriter!  Denna sprayas på huden (den är tinted, vilket gör det lättare att se hur slutresultatet blir) och inte bara ger den färg utan den återfuktar och ger en naturlig gyllene nyans direkt. Produkten torkar snabbt på huden och något glädjande för de som önskar oljefria brun utan sol produkter så är denna det. Man kan med antalet appliceringar välja hur djup ton man önskar.  Jag själv har applicerat den i ansiktet genom att spraya den direkt. Vill man använda den på kroppen kan man mista  produkten på en puderborste och svep över huden för en mer diskret brun utan sol effekt.

Beauty Blur With Tan och Body Blur With Tan två magiska produkter som inte bara ger färg de slätare även ut huden och ger glow

Clear Tanning Mousse är en ekologisk brun utan sol-mousse som är ofärgad. Den torkar snabbt på huden och färgar inte av sig på kläder eller annat. Applicerar man på kvällen vaknar man upp med en solbrun ton som blir jämn och ser naturlig ut. Färgen utvecklas under cirka 4-6 timmar. Denna passar bra för dig som är lite ljusare i tonen.  Vårdande och fuktgivande ämnen förlänger och förbättrar resultatet, bland annat melon, lugnande aloe vera och återfuktande granatäpple.  Odour Remove™-teknologi ser ser till att det inte blir någon doft nästintill.  Moisture Locking System binder fukt för 72 timmars återfuktning av huden. Använd inte en oljebaserad produkt när du duschar för att förlänga resultatet ytterligare.

bild på produkter

En fräsch och somrig förpackning

Tanning Anti-Age Serum

Den som inte vill ha en färgad produkt och bara en lite lätt hint av en solskysst ton ska kika på denna produkt. Tanning Anti-Age Face Serum är dubbelverkande då den återfuktande formulan är gjord för att integreras med din nuvarande hudvårdsrutin. Den hjälper till att motverka hudens ålderstecken samtidigt som den gradvis bygger upp en lätt  gyllene ton. Mixa med fuktgivande creme för en lätt solkysst look eller applicera direkt på huden för en djupare  nyans. Jag rekommenderar att blanda ut med fuktcreme.

bild på produkter

Dessa är mina absoluta favoriter av alla

 

Body Blur With Tan är Vita Liberatas omtalade Body Blur med brun-utan-sol effekt. Den ger färg direkt vilket gör det mycket lätt att få en jämn och snygg nyans samtidigt som den bygger upp en varaktig fräsch solkysst ton. Huden blir mjuk och blir dessutom jämnare tack vare blurring effekten den har på huden. Återfuktar under 72 h vilket gör att huden inte blir torr efter applicering.  Innehåller bland annat ljusreflekterande partiklar som optimerar hudtonen. Kan även användas på ansikte, ensam eller under foundation för den perfekta basen.

Gammalt och nytt namn på produkterna

 • Heavnly Elixir 200ml –                                           Medium Heavenly Tanning Elixir Tinted
 • Heavenly Tanning Elixir Untinted  Ny! 
 • Phenomenal Mousse  Medium –                           Tinted Tanning Mousse – Medium
 • Phenomenal Mousse  Dark –                                 Tinted Tanning Mousse  – Dark
 • Invisi Foaming Tan Water  Medium-Dark –      Clear Tanning Mousse  – Medium
 • Invisi Foaming Tan Water  Super Dark –           Clear Tanning Mousse – Dark
 • Fabulous Mist –                                                        Clear Tanning Mist
 • Tinted Tanning Mist  Ny !
 • Fabulous Gradual Lotion –                                    Fabulous Gradual Lotion
 • Self Tanning Anti-Age Serum –                            Self Tanning Anti-Age Serum
 • Body Blur Latte Light –                                          Body Blur – Light
 • Body Blur  Latte –                                                    Body Blur  – Medium
 • Body Blur Sunless Glow Latte Light-                  Body Blur with Tan  – Light
 • Body Blur Sunless Glow  Latte –                           Body Blur with Tan  – Medium
 • Beauty Blur Latte Light-                                        Beauty Blur – Light
 • Beauty Blur Latte –                                                  Beauty Blur  – Medium
 • Beauty Blur Sunless Glow Latte Light-               Beauty Blur with Tan  – Light
 • Beauty Blur Sunless Glow Latte-                          Beauty Blur with Tan – Medium
 • Moisture Boost Body Treatment-                         Moisture Boost
 • Tan Mitt Gold Tanning Mitt – double sided

De produkter som är nya i sortimentet är Heavenly Tanning Elixir Untinted  och  Tinted Tanning Mist. 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Rebranding av Vita liberata”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sara skriver:

  Tanning mist – måste den smörjas in, eller räcker det att spraya den över ansiktet t ex?

 2. Charlotta skriver:

  Tack! Har letat efter beauty blur sunless glow men den var slut på alla ställen, stod ingenstans att de bytt namn! Toppen!