Revitalash Advanced Sensitive -förläng dina fransar naturligt

Ett ögonfransserum som utvecklades tack vare en mans kärlek till sin fru. Ja, det var så allt började för RevitaLash Cosmetics. Ögonläkaren Dr. Brinkenhoff  såg hur hans frus fransar tunnades ut och blev skörare under hennes cancerbehandling. Han forskade på det närande ögonfransserumet RevitaLash, som på kort tid boostade hennes ögonfransar.

Detta blev starten för Revitalash som med sitt fransserum både stärker och gör fransarna längre. Allt eftersom har det fyllts på med produkter i sortimentet både för ögon och bryn. Ganska nyligen lanserades en nyhet för extra känsliga fransar, Revitalash Advanced Sensitive. Nedan kan ni se hur resultatet blev för mig. 

Så här ser det ut när man väl applicerar mascara över fransarna, då ser man tydligare hur långa de faktiskt blivit.

Revitalash Advanced Sensitive

Den senaste produkten är Revitalash Advanced Sensitive. Den riktar sig till de med riktigt känsliga ögon, den är utan parfym och oftalmologiskt testad och den är även vegansk.  Går även utmärkt att använda om man har eye lash extension, den bygger upp istället för att slita på fransarna. Serumet är perfekt om man har sköra fransar orsakat av exempelvis mediciner eller om de är naturligt tunna och känsliga. Kraftfulla peptider och växter skyddar sköra fransar som lätt går av samtidigt som det gör fransarna mer mjuka och böjliga.

Produkten både stärker ögonfransarna och gör dem längre, vilket är kul att se efter en tids användning. Jag var givetvis tvungen att börja med serumet för att se om det faktiskt fungerar, vilket det gör! Nedan ser man hur fylliga och långa fransarna blivit när man väl applicerat serum under en längre tid. Jag har använt serumet under minst 8 veckor,  jag både kände och såg resultat mycket tidigare än så. 

Från vänster; före och höger efter med samma mascara Supra Volume från Clarins

Vårdande innehåll

Revitalash Advanced Sensitive har en mild formula just för de med känsliga ögon samtidigt som peptider samt botaniska ämnen förbygger spröda och torra fransar. Fransarna blir flexiblare och starkare och blir både fylligare och längre.  Det jag upplevde med mina fransar att de blev både längre men även fylligare vilket blev mer framträdande när man applicerade mascara. Jag har använt (Supra Volume Mascara – Volymgivande Mascara | Skincity.com ) på bilderna. Har skrivit om den mascaran tidigare, Mascaraguiden -hitta rätt för dina fransar. Även här har den omtalats tidigare, Hourglass – Curator Eyeshadow.

Denna produkt är först och unik i sitt slag med en växtbaserad teknologi som långsamt frisätter ingredienserna till ögonfransarna. Formulan innehåller också en kraftfull peptid med fem aminosyror och antioxidanter som förbättrar kvaliteten och utseendet på ögonfransarna. Serumet skyddar fransarna från att bli spröda och reparerar.  Risprotein ökar flexibiliteten och volymen medan aloe vera bidrar till att bevara fuktbalansen i fransarna.

Bild på ögon som använt Revitalash Advanced Sensitive

Från vänster, före jag startade med Revitalash Advanced Sensitive och till höger resultatet i dag

Hur ska man använda för bästa resultat ? 

Förbered fransarna genom att ta bort all makeup. Rekommenderat är att man använder Micellar Water Lash Wash. Men det går givetvis bra med vilken annan remover som helst. Applicera ett tunt lager på fransarna varje dag ovanför franslinjen nära mitten av fransarna, det räcker en gång om dagen effekten kommer inte öka om du applicrar mer.  En viktigt sak är att ögonområdet är helt rent vid applicering.

Ögonprodukter ska därför appliceras efter. Låt sedan produkten torka innan du applicerar ögoncreme eller andra hudvårdande produkter i området.

Vad tycker ni? Ser ni någon skillnad ?  ❤️❤️

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Revitalash Advanced Sensitive -förläng dina fransar naturligt”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anna skriver:

  Ser jättefint ut! Tack för tips, kanske ska våga prova ändå.. 🙂

  Vad har du för rouge på bilderna här?
  Du är helt otroligt fin <3

  Trevlig kväll! Kram