Röda läppar

  • | Johanna

Snart står julen för dörren och vad passar inte bättre då än ett rött läppstift eller läppglans. Det finns många varianter av täckning och hållbarhet, jag har valt några jag personligen tycker sitter bra och ger rätt typ av röd nyans. Det finns många fler nyanser som är fina men dessa är mina topp favoriter. För er som vill ha tips på fina röda nyanser till jul.

PAINT WASH LIQUID LIP COLOUR RED BRICK 

Den här är lite mer mörkt blodröd i tonen, cremeigt flytande läppstift med mycket pigment vilket gör att det ser väldigt täckande ut. Denna nyans ser nästan ut som den nedanför, men den här går åt lite mer mörkt blodröd men det är svårt att se på bilden. Sitter bra på läpparna, när jag applicerar den på handryggen var den svår att tvätta bort.

Paint Wash Liquid Lip Colour, Vermillion Red från Laura Mercier är mer klarröd i tonen

PAINT WASH LIQUID LIP COLOUR VERMILLION RED

Nyansen Vermillion Red som också är från Paint Wash Liquid Lip Color serien, är mer klarröd i tonen och lyser mer. Går lite åt det klassiska julröda i nyansen.

LIP GLACE POPPY

Lip Glace är ett högglansigt  läppglans som får läpparna att se fylligare ut. Det innehåller ett återfuktande complex som som gör att läpparna inte ser lika torra ut. Ger väldig hög glans utan att klibba. Denna är också lite mer åt det julröda hållet.

LIP GLACE DESERT ROSE

Om man inte gillar det klarröda till jul så finns varianter som är mer brunröda, denna typ av nyans är personligen mera av mina favoriter. Desert Rose är brunröd i tonen och har en mer jordig ton.

Nedan och upp; Red Brick, Vermillion Red, Poppy, Desert Rose

 

Har ni någon favorit bland röda läppstift ? Kram Johanna 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Röda läppar”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Olga skriver:

    Hej Johanna, du är jätte fin! Röda läppglans passar till dina blå ögonen. Favorit är Hourglass Icon mycket mörk röd färg. Den är perfekt för mina också blåa ögon men jag är blonderade, hihihi.
    Önskar dig God Jul! Kram
    Olga